Rider000 2623 Napisano Mart 21 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bas velika guzva danas... Masa ljudi. Oni u MotoLandu ne znaju gde biju. Ja kupih pantalone, dodjem kuci da probam, treba mi broj vece. Valjda cu uspeti da zamenim... KLE skroz ok za to sto jeste... Entry level motorin, nije skup. Korektno skroz. Uz aftermarket podrsku bice to fina baza i imace svoje fanove. @alexantoSto kaze kolega, broj veci motor. Video sam danas taj model i nije malen. Neka standard adv velicina. Na onoj slici od gore izgleda kao da sedis na nekom motoru od 400cc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 1049 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 520 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Skandi said: Mene je Kove baš oduševio. Prvi put vidim i veliki (800) i mali (450) danas uživo i sedam na njega. Baš oba motora su ostavila jak utisak, ali ako se ne varam i Kove 800 je registrovan samo za jednu osobu (kao i 450). 800 me je oduševio težinom u odnosu na gabarite, deluje baš lepo spakovano. A 450 je zver. Kako sam seo na njega imam utisak da tera na krvična dela. Visoko sedenje, odma se oseća da je tvrd motor a verujem i da ide kao nevreme. Verovatno najviše sedište na celom sajmu, ali opet mogu mogu sa obe noge na zemlju. Baš bi voleo oba modela da probam ako bude prilike. KLE kao i svima, najveće razočarenje. Super mi je bilo da čujem koju reč uživo i o prašnjavoj africi :) 450 i 800 rally je za jednu 800Xpro i turing za dve Sto se tice probe Idi do Burnout-a, trazi Luku (inace to je gospodin sa @alexanto slike) Imaju test vozila(tj znam da su imali 450rally i 800x registrovan za probu) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1193 Napisano Mart 21 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Mi sa oko 190 ili plus, baš i nemamo taj luksuz da biramo mnogo, kad bi još gledali kako to nekom sa strane izgleda... Pogotovo u ovim nekim godinama, ako je nama ok za kormanom, baš nas briga kako to nekom izgleda 8 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4357 Napisano Mart 21 Drug član, 1968 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ziva istina, ja sam bio presrećan kad sam uklopio obe pomenute stvari,kod BMW F900GS,nakon toga sto mi se prvo ,jako dopao na slikama.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 411 Napisano Mart 21 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, OgiBG je napisao: 450 i 800 rally je za jednu 800Xpro i turing za dve Sto se tice probe Idi do Burnout-a, trazi Luku (inace to je gospodin sa @alexanto slike) Imaju test vozila(tj znam da su imali 450rally i 800x registrovan za probu) Potvrdio mi je neki drugi momak da imaju registrovane test motore. Čim uhvatim priliku, organizujem se da dodjem i probam oba. A joj a, možda je bolje da ne probam i da nisam dolazio uopšte na sajam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Mart 22 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Rider000 je napisao: @alexantoSto kaze kolega, broj veci motor. Video sam danas taj model i nije malen. Neka standard adv velicina. Na onoj slici od gore izgleda kao da sedis na nekom motoru od 400cc Razumeš sad moje kukanje u pogledu gabarita i svih jbn brendova evrope i japana kad kažem da nama većina kineza kroji put? Prosto u današnje vreme ne postoji recimo japanski proizvođač koji ima adekvatan motocikl za ljude visoke 190 i preko. Tu ne ubrajam Teneru WR ona je sasvim ok...ali naći naked, R, sport turing je nemoguća misija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 22 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, mick je napisao: Razumeš sad moje kukanje u pogledu gabarita i svih jbn brendova evrope i japana kad kažem da nama većina kineza kroji put? Prosto u današnje vreme ne postoji recimo japanski proizvođač koji ima adekvatan motocikl za ljude visoke 190 i preko. Tu ne ubrajam Teneru WR ona je sasvim ok...ali naći naked, R, sport turing je nemoguća misija. A ja mislio da sam ogranicen izborom motora zbog visine Sad ispade da ste vi dugajlije ograniceniji a da meni sa 173cm u stvari pasuju svi motori...cuj pasuju,prave se za mene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grdoje 30 Napisano Mart 22 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Robi said: Mi sa oko 190 ili plus, baš i nemamo taj luksuz da biramo mnogo, kad bi još gledali kako to nekom sa strane izgleda... Pogotovo u ovim nekim godinama, ako je nama ok za kormanom, baš nas briga kako to nekom izgleda A šta mi "gorostasi" od 175-176 cm visine da kažemo ? Ja kad god gledam motor, moram da pazim na visinu sedista. Npr. pre sajma sam bio u Eurosumaru i seo na V Stroma 800 DE. Moram da "malo" sedim na ivici sedista da bih normalno spustio nogu. posle videh da je "znacajno" (za mene znacajno :-D) viši u odnosu na RE verziju . Sunce me je ogrejalo kad pročitah specifikacije RE verzije . Da ne pričam o Africi 1100 i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 2403 Napisano Mart 22 Drug član, 666 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, grdoje je napisao: A šta mi "gorostasi" od 175-176 cm visine da kažemo ? Ja kad god gledam motor, moram da pazim na visinu sedista. Npr. pre sajma sam bio u Eurosumaru i seo na V Stroma 800 DE. Moram da "malo" sedim na ivici sedista da bih normalno spustio nogu. posle videh da je "znacajno" (za mene znacajno :-D) viši u odnosu na RE verziju . Sunce me je ogrejalo kad pročitah specifikacije RE verzije . Da ne pričam o Africi 1100 i sl. Prednost nas "gorostasa" je u tome sto ja na mom CBF1000 izgledam kao visoki brat na Fjr ili Goldwing-u Dok visoki gledaju gde ce noge da smeste...ja gledam dal da sedim napred ili nazad na sedistu...ne bi se menjao za visinu. A i manje trosim obucu...laksi sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 22 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, alexanto je napisao: Voge, onaj ADV skuter dvocilindraš Jesi li seo na njega, ima li mesta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10898 Napisano Mart 22 BJB Maxi Scooter Club, 6811 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg Nisam, na nekoj platformi je koja je već izgrebana pa nismo 'teli da pogoršavamo, ipak je premijera na tom štandu... Deluje da je vrlo, vrlo komforan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4357 Napisano Mart 22 (promenjeno) Drug član, 1968 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgjesam ja vrlio slicno kao i na zontes 368 g ,ako pričamo o polozaju kad stavis noge napred na sanke mozda neki milimetar bolje. ovo ostalo sve super ne udara koleno napred i u korman ali je loosa zavrsna obrada mislim ono Kineski prosek nije CF kvalitet.. Promenio Mart 22 član Džim Džarmuš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4800 Napisano Mart 22 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kg imam ovu sliku ako nesto znaci, drugar je 190/110 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 22 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Impresivno deluje skuter. Voge je sjajan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 22 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega je kupio Voge onaj jeftini 125 sa 16" točkom, Sh fazon, zaboravih sad naziv. Za nekoliko meseci izduvna grana, auspuh, kao da je neka kiselina izela, diskovi zarđali... baš loše izgleda. To me brine. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 22 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kraj mi lici na onaj novi touring Suzuki. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 22 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, boza_kg said: Kolega je kupio Voge onaj jeftini 125 sa 16" točkom, Sh fazon, zaboravih sad naziv. Za nekoliko meseci izduvna grana, auspuh, kao da je neka kiselina izela, diskovi zarđali... baš loše izgleda. To me brine. Video sam slično na onom QJ700... Voge mi nije tako delovao. Sa druge strane, po 1000 pričam, ljudi peru motore na perionicama, koriste ona govna od aktivnih deterždenata... Sveee prže. I pritom to se nikad ne ispere, a pride se pere na toplom auspuhu.. Odma isparava.. Ma... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4800 Napisano Mart 22 BJB Maxi Scooter Club, 1430 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su zardjali malo auspuh i izduvne grane, ali ovo što kaže imenjak, ublatnjavim ga celog pa ide na perionicu, baš ne vodim računa. Crash barovi su baš zardjali ali sam ih pokrivio skroz pa je ispucala farba, nije ni čudo. Pritom im je ovo najjeftiniji i verovatno najlošije odradjen model. 525dsx, SR4, 900DSX pogotovo izgledaju kao svemirski brodovi za ovo, ne bih brinuo.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 22 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da je ipak, kolko para tolko i muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24959 Napisano Mart 22 Integrisan, 8100 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Toga ima sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Mart 22 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Andrej_Hotstepper je napisao: Sa druge strane, po 1000 pričam, ljudi peru motore na perionicama, koriste ona govna od aktivnih deterždenata... Sveee prže. I pritom to se nikad ne ispere, a pride se pere na toplom auspuhu.. Odma isparava.. Ma... Brat od 2022. pere gs aktivnom penom, kao i ja što dve godine perem triumph istim deterdžentom. Ni jedan ni drugi nemaju koroziju. Jbg, biće da ipak još uvek ne mogu da pariraju po kvalitetu materijala evropskim i japanskim brendovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 5198 Napisano Mart 22 Drug član, 3159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, milomir22 je napisao: Brat od 2022. pere gs aktivnom penom, kao i ja što dve godine perem triumph istim deterdžentom. Ni jedan ni drugi nemaju koroziju. Jbg, biće da ipak još uvek ne mogu da pariraju po kvalitetu materijala evropskim i japanskim brendovima. Pa ako gledamo unutar važnih komponenti...Voge recimo pakuje BMW i japanske delove. Pre će biti neka druga stvar pošto kod svakog mog kineza kog sam posedovao nikad sa korozijom nisam imao problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 7519 Napisano Mart 22 Ne silazi, 5367 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj skuter koji sam pomenuo, SR16, je i među najjeftinijim modelima u ponudi, ispod 2.600€ košta. Sigurno nije isti kvalitet kao i na skupljim modelima, tj. bar se nadam da je tako. Al s druge strane, moje sokoćalo ima već 5 godina, i još me skuteraši povremeno pitaju u prolazu koliko sam platio, jer misle da je nov. A nit ga pickam nit lickam, operem povremeno, u perionici naravno. Ovaj Voge mi liči da će da se samodezintegriše za 5 god... puf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1233 Napisano Mart 22 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 869 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, grdoje said: A šta mi "gorostasi" od 175-176 cm visine da kažemo ? Ja kad god gledam motor, moram da pazim na visinu sedista. Npr. pre sajma sam bio u Eurosumaru i seo na V Stroma 800 DE. Moram da "malo" sedim na ivici sedista da bih normalno spustio nogu. posle videh da je "znacajno" (za mene znacajno :-D) viši u odnosu na RE verziju . Sunce me je ogrejalo kad pročitah specifikacije RE verzije . Da ne pričam o Africi 1100 i sl. i ja sam tu negde,176-7 max,nisam se merio jedno 30 godina,sad cu da se izmerim da vidim da se nisam smanjio. na stromu 650 sam bio sa trecinom stopala,spustio pozadi 30mm,popustio stapove napred 8 mm,obuca sa malo punijim djonom,i sad ja komandujem u mestu,a ne on. ko ima 185 + - 5 cm moze sve da vozi bez prepravki rekao bih doduse imam 95 kg trenutno,97 pre nedelju dana. na dijeti sam. nisam lagan,tako da ga lepo sabijem kad sednem. posle dijete nadam se .za jedno dva tri meseca,da ce biti popustanja preloada Promenio Mart 22 član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10253 Napisano Mart 22 Ne silazi, 4033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, brankoXM said: i ja sam tu negde,176-7 max,nisam se merio jedno 30 godina,sad cu da se izmerim da vidim da se nisam smanjio. na stromu 650 sam bio sa trecinom stopala,spustio pozadi 30mm,popustio stapove napred 8 mm,obuca sa malo punijim djonom,i sad ja komandujem u mestu,a ne on. ko ima 185 + - 5 cm moze sve da vozi bez prepravki rekao bih doduse imam 95 kg trenutno,97 pre nedelju dana. na dijeti sam. nisam lagan,tako da ga lepo sabijem kad sednem. posle dijete nadam se .za jedno dva tri meseca,da ce biti popustanja preloada Pride, vstrom nosi masu poprilično nisko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...