Jump to content

Moto Zajednica

NS Nastradao biciklista kojeg je udario motociklista na Bulevaru kneza Miloša

Recommended Posts

• Ne silazi, 1532 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Niko ne prebacuje krivicu na pešaka već se govori o realnosti sveta i saobraćaja u kom se krećemo jer na kraju pešaku zakon i sankcije ako se i primene ne vrede ništa.

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

O tome govorim...treba krenuti od prave strane. To je proces, svako dalje insistiranje bilo kakvom pričom na pešaku je u stvari obrnuto. Ne uklanja se uzrok već se produbljuje opasnost jer i taj magarac koji odluči da uradi to što je uradio ZNA da je takav narativ da pešak MORA da se pazi i da je u stvari taj moron zaštićen. Kapiraš?

• Drug član, 1326 postova
  • Motocikl: Lep
11 hours ago, milomir22 said:

Nekada se jednostavno kockice slože, pre 2 godine zamalo nisam udario dete na pešačkom, išao sam 30 na sat, istrčalo na pešački, a nije se videlo iza taxija (neki povišen auto tipa scenic ili multipla) koji se pametan, parkirao ispred pešačkog. 

Sa 30 na sat nisam uspeo da stanem na vreme, nove gume, abs, dobre kočnice, džabe, ne možes da staneš u nepunih metar. Bog nas je pogledao oboje, ja sam pobegao levo, dete se vratilo nazad i omašismo se. Zaista ne znam šta bih drugačije uradio niti kako sam mogao da izbegnem tu situaciju, još sam imao sreće što sam išao kilavo, jer iskreno tuda vozim makar 50 - 60.

Kriv je motociklista, ali to porodici poginulog dečka ne znači puno.

U tome i jeste poenta, nisi isao kao ovaj 100kmh (ili koliko god da je nagazio). Svima izlecu pesaci, deca pogotovu, jos ako je neko "stao na 5 minuta" pa se pesacki ni ne vidi, ali bas se zato kod pesackog i uspori i dobro pogleda i cak i da dodje do necega, male su sanse da ce biti sa smrtnim ishodom. Ovaj kreten, ne znam pri tome sto se cude mnogi sto je policajac (jel vi ne vidite caciland tu ispred nosa i razbijene klince od njihovih pendreka i cizama?) je isao fazon duplo vise, niti je usporio, niti pogledao, a i skola je tu blizu ako ne gresim, a skolska godina je u toku. 

Opet da se vratim na ono sto sam i napisao na prvoj stranici, posto videh jos par komentara "dokle god nam je ovo "jbiga desilo se" i "razumemo", nema nama spasa".

Promenio član Abi
  • Sviđa mi se 4
  • Podržavam 1

• Ne silazi, 1532 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
pre 32 minuta, mick je napisao:

O tome govorim...treba krenuti od prave strane. To je proces, svako dalje insistiranje bilo kakvom pričom na pešaku je u stvari obrnuto. Ne uklanja se uzrok već se produbljuje opasnost jer i taj magarac koji odluči da uradi to što je uradio ZNA da je takav narativ da pešak MORA da se pazi i da je u stvari taj moron zaštićen. Kapiraš?

Kapiram i u stvari mislimo isto. Problem je što živimo u takvom društvu što nema ko da krene sa prave strane a i nema naznaka da se to uskoro promeni a životi odlaze.

• Drug član, 3159 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 17 minuta, Interceptor BP je napisao:

Kapiram i u stvari mislimo isto. Problem je što živimo u takvom društvu što nema ko da krene sa prave strane a i nema naznaka da se to uskoro promeni a životi odlaze.

Da...problem je što smo ranije iole imali nekog ko bi mogao da pokrene neku bolju i pravičniju stranu. Sad smo toliko desetkovani kao Društvo da se bojim da nema više tih koji bi mogli da preokrenu. Cele generacije su iznedrene pogrešno i tu sad nema popravke...samo da se nadamo da će priroda sama da vrati stvari na mesto.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 227 postova
  • Motocikl: Dl 650/22; NT 1100

Laka zemlja momku, za policajca ne brinem, koga je sve predsednik pomilovao, njega će još lakše.

Negde pročitah "zbog pritiska javnosti, uhapsen" a ne po zakonu, koji to nalaze.

Zadnjih godinu ipo dana, ono sto rade, doneće dalekosezne posledice.

• Sviđa mi se 4
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8102 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Umesto da je primer, on vozi kao idiot.

Drugo, zasto je biti pandur OLAKSAVAJUCA okolnost na sudu a ne OTEZAVAJUCA?

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 1344 postova
  • Motocikl: B King
On 3/3/2026 at 4:28 PM, Shaft021 said:
WWW.021.RS

Neidentifikovani biciklista, kojeg je pri velikoj brzini udario motociklista na pešačkom prelazu na Bulevaru kneza Miloša, nastradao je od zadobijenih povreda.

Identifikovan biciklista, stranac, rus (43).

• Svrati ponekad, 304 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 1100 R, BMW R 1150 R, Suzuki Burgman 650, Yamaha TTR 250. Suzuki DR 350, Honda Silver Wing 400, KTM 390 ADV.
On 5. 3. 2026. at 11:53, Motorcyclist je napisao:

Umesto da je primer, on vozi kao idiot.

Drugo, zasto je biti pandur OLAKSAVAJUCA okolnost na sudu a ne OTEZAVAJUCA?

Tako je, da je drzava uredjena on bi uz adekvatnu kaznu trebao i da izgubi licencu, tj pravo da opet bude u policiji. Ovdje nema nikakvih olaksavajucih okolnosti, samo otezavajucih.

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 5

• Integrisan, 9860 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD
Pre 1 sat, PremieRacing je napisao:

Identifikovan biciklista, stranac, rus (43).

Pobegao od metka, nastradao od dijabole.

Jbg

• Sviđa mi se 3
  • Tužan 5
  • Podržavam 5

• Drug član, 1180 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Pogledao video, uzas.

Znam da nema u kaznenom sistemu ali ovo je za dozivotnu zabranu ucestvovanja u saobracaju za sve kategorije, plus odgovarajuca zatvorska kazna. 

Promenio član Blackened

• Drug član, 1180 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Da ovo, Kralja Petra, uh strasno je prosao :(. Kako nije video ranije i obratio paznju. Cesta situacija kada neko proviruje i odlucuje da li da nastavi. Gledajuci ponovo, bas nezgodan tajming kada je ovaj naisao, policajac je isao levim delom trake nazalost.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,986 likes, 0 comments - 192_rs on June 10, 2024: "@mupsrbije objavio snimak obaranja policajca na motoru u Novom Sadu. Udario ga drogirami vozač. Pripadnici Ministarstva...

Promenio član Blackened

• Drug član, 849 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X
pre 16 minuta, Blackened je napisao:

Da ovo, Kralja Petra, uh strasno je prosao :(. Kako nije video ranije i obratio paznju. Cesta situacija kada neko proviruje i odlucuje da li da nastavi. Gledajuci ponovo, bas nezgodan tajming kada je ovaj naisao, policajac je isao levim delom trake nazalost.

WWW.INSTAGRAM.COM

3,986 likes, 0 comments - 192_rs on June 10, 2024: "@mupsrbije objavio snimak obaranja policajca na motoru u Novom Sadu. Udario ga drogirami vozač. Pripadnici Ministarstva...

Vidi se da nije velika brzina ali nekako nonšalantan prilazak raskrsnici za iskusnog vozača a gde se podrazumeva da će neko da izleti video te ili ne. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Enduraš, 6794 postova
  • Motocikl: 450MT

Prošle godine prelazim pešački, lik skreće na svoju uslovno zelenu strelicu i pravo na mene, prolazi na pola metra od mene, ja mu u besu šutnem auto u prolasku i ulubim krilo i nastavljam dalje. Lik zaustavio auto na sred ulice i kreće zamnom da se obračuna, pritom vadi neki perorez da preti :) Svakakvih budala ima u saobraćaju, treba se paziti bez obzira na prednost.

• Sviđa mi se 2

• Malinar u pokusaju, 1957 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 8 sati, aca-pn je napisao:

Prošle godine prelazim pešački, lik skreće na svoju uslovno zelenu strelicu i pravo na mene, prolazi na pola metra od mene, ja mu u besu šutnem auto u prolasku i ulubim krilo i nastavljam dalje. Lik zaustavio auto na sred ulice i kreće zamnom da se obračuna, pritom vadi neki perorez da preti :) Svakakvih budala ima u saobraćaju, treba se paziti bez obzira na prednost.

Ja sam ima sličnu situaciju u Bgu, taksista nas umalo nije pregazio i tu dok smo se natezali i jedva ga izbegli kao pešaci sestra i ja, promeni se na crveno za pešake. On debil ubedjen da smo krenuli na crveno krene u raspravu i opsuje mi sve živo, bukvalno sam ga jurio po Kalemegdanu da ga bijem.

• Integrisan, 8102 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Procitao sam davno komentar na Youtube, motociklizam jednostavno nije vredan toga.... Nemam pojma sta reci... 

• U prolazu, 47 postova
  • Motocikl: Peda TEK 250 2025

Ali kako ljudi nemaju mozga da stanu pored auta koji isto skrece levo iz suprotnog smera i onda da provire... Kao da nije ulica sa tri trake...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja