Žaksi 9586 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 2399 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Scylla sa dve cigle rešavaš sve. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9562 Napisano pre 23 sati Drug član, 1937 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma, nije to ništa... Htedoh da napišem ovo što i Žaksi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scylla 28 Napisano pre 19 sati U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan imamo nesto viska plocica koje smo kupovali za lokal, pa cemo postaviti 2-3 paketa plocica i tako cemo resiti nadam se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4061 Napisano pre 19 sati Drug član, 1113 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju, nađi komad daske širine 20 cm, dužine 1m. Niti spuštaš tenk, niti ga spuštaš sa vrha Geneksa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grunff 82 Napisano pre 18 sati U prolazu, 61 postova Lokacija: Negde po belom svetu... Motocikl: Jednog lepog dana... Prijavi odgovor kao problematičan Najlakše ti, što napisa kolega gore, da postaviš par cigala. Možeš i neke stare knjige, ako imaš. Pusti mašti na volju, budi kreativan. Samo lagano, lakše ide niz nego uz stepenice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1350 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 521 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan ako ti i cale i jos jedan drug ne znate kako da spustite skuter ova dva stepenika, mozda je bolje i da ga ne spustate... 1 6 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2252 Napisano pre 17 sati Drug član, 1406 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje na ovo bih ga ja sam spustio. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8252 Napisano pre 16 sati Drug član, 3155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ala zurka Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23052 Napisano pre 16 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2847 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Momci, pa zar ne vidite da vas decko lozi... sledeca tema: Kako da upalim skuter... Sprdacina klasicna, drama citava oko dva mala stepenika, ma ajde molim vas, sto kaze kolega, ako trojica ne znaju da ga spuste, bolje i da ga ne diraju uopste ....ja odoh iz teme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 40 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Problem je uz stepenice, niz stepenice ce sam da se spusti... Samo ga pusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 407 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja upecam Evo ti link za rampu i zavrsis posao https://uradi-sam.rs/oprema-za-prikolice/navozna-rampa-sklapajuca180x225x45cm.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2209 Napisano pre 15 sati Drug član, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo to su ta dva stepenika, kapiram da vama deluje glupo ovo sto pitam al prvi mi je put pa ne znam nistaNa prvi pogled deluje glupo, ali i na drugi takođe!Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1312 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Zainteresovan, 509 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, vidakn je napisao: Na prvi pogled deluje glupo, ali i na drugi takođe! Sent from my SM-A556B using Tapatalk Ajd ne zajebavaj vise. Mislim da vojni rok treba uvesti hitno. Mi smo pontone spustali u reku sa 20 godinica. A ko je nekad gledao ogromni AVG se dizao na zadnje tockove pri utovaru istih. Promenio pre 6 sati član Pedja Ča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 3154 Napisano pre 6 sati Drug član, 1242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam ja bi tu proterao Nađi 2 kamena neka samo da ne bude direktno sa stepenika na stepenik i sedi na skuter i spusti polako. Šta je sa ovim današnjim klincima? Gde je kreativnost? Vožnja na bajsa zadnjem i te fore? Vožnja niz stepenice? Ništa?Sa 18 god ja bi se najverovatnije tu samo zaleteo pod punim gasom Sad,imam malo više godina i pameti pa znam da je N Max skup pa da može biti velika šteta ako se ne snađeš pri doskoku pa ti neću dati taj savet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6256 Napisano pre 6 sati Drug član, 2578 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka reč je suvišna za ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4061 Napisano pre 5 sati Drug član, 1113 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, mi smo krivi. Nemoj da padne, nemoj da se posiječe, nemoj da se prehladi.....mi od naših klinaca pravimo funkcionalne idiote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8771 Napisano pre 5 sati -, 1895 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Scylla said: Evo to su ta dva stepenika, kapiram da vama deluje glupo ovo sto pitam al prvi mi je put pa ne znam nista Ma jel ti nas zajebavas? A i vi sto predlazete cigle, fosne, kamenje, tri drugara, dizalice, slep sluzbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2209 Napisano pre 5 sati Drug član, 1649 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da se ja pitam ja bi tu proterao Nađi 2 kamena neka samo da ne bude direktno sa stepenika na stepenik i sedi na skuter i spusti polako. Šta je sa ovim današnjim klincima? Gde je kreativnost? Vožnja na bajsa zadnjem i te fore? Vožnja niz stepenice? Ništa?Sa 18 god ja bi se najverovatnije tu samo zaleteo pod punim gasom Sad,imam malo više godina i pameti pa znam da je N Max skup pa da može biti velika šteta ako se ne snađeš pri doskoku pa ti neću dati taj savet.Pa recimo da ih je snašlo previše AI, Chatgpt-a, Influensera i ostalih lažnih tehnologija koji misle umesto njih, kreiraju im svet i isključuju mozak.Isključili mozak, lakše im da uključe telefon.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2439 Napisano pre 5 sati Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Skuter, sa svim tečnostima, je težak 127 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2252 Napisano pre 21 minuta Drug član, 1406 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vidakn je napisao: Pa recimo da ih je snašlo previše AI, Chatgpt-a, Influensera i ostalih lažnih tehnologija koji misle umesto njih, kreiraju im svet i isključuju mozak. Isključili mozak, lakše im da uključe telefon. Sent from my SM-A556B using Tapatalk A sta cemo sa ovim matorcima sto sa 40 godina koriste chat gpt uskoro ce se pitati racunam, kako da disemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...