Jump to content

Moto Zajednica

SRBSOFER

Članovi
  • Broj tema i poruka

    119
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu SRBSOFER

  • Rođendan 18.06.1998.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Aleksinac
  • Interests
    Mi bajkeri barabe smo teske koja ne da neka ide peske.
  • Motocikl
    Honda NSR

Poslednji posetioci profila

1205 profile views

SRBSOFER's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

30

Reputacija u zajednici

  1. Hvala, Moje plastike su bile u jako dobrom stanju u odnosu na godine, ne znam koliko bi mi izaslo da ih krpim?, Varenje,gitovanje,farba i ako bih to sve pokusao da uradim u kucnoj varijanti... Sa druge strane i plastike koje kupim cu svakako morati da farbam jer tesko da cu naci u potpuno beloj boji
  2. Zdravo svima, Nadam se da nisam omasio kategoriju, Zanima me da li je isplativije kupiti drugi oklop/plastike za hondu nsr 125r ili krpiti stare?, Ostecenje je nastalo tako sto je pas oborio motor sa nogare, stradao je poklopac rezervara koji je pukao skoro na pola i plastika koja se proteze od rezervora do repa motora, ona je samo pokazala jednu dobru pukotinu, takodje je popucala na mestima gde se srafi na motor. Trenutno nisam u mogucnosti ali cu ostaviti fotografije ovih dana, Trenutno me zanimaju cene kako bih znao kako cu da sredim motor za sledecu sezonu, pre nego sto obesim ovo cudo od psa ( sala naravno )
  3. Vlada moto delovi Nis. Kada ima delove za NSR, sigurno ce imati i za novije modele.
  4. SRBSOFER

    Klip za 2T

    Pazi se samo kineskih delova(jeftinih), kada sam kupovao lezajeve zadnjeg tocka, raspon cena je bio od 100 dinara do 400 dinara za jedan.
  5. SRBSOFER

    Klip za 2T

    Ja sam na svojoj hondi stavio meteor klip, da kucnem u drvo vrsi posao. Zamena radjena 2017. godine.
  6. Isto je i meni tako radio, skinem CDI izlupam ga i vozim dalje, dok nije crkao nacisto. Kakav ti je akumulator?
  7. CDI - verovatno. Proveri instalaciju i dugme za gasenje.
  8. Proveri instalaciju, proveri dugme za gasnje. Proveri CDI da se nije spalio iz nekog razloga. Proveri glavni osigurac ( Ma da , mislim da ne bi radio alnaser da je on crko).
  9. Ili CDI daje pa ne daje struju ili Kompresija.
  10. CDI 100%. Imao sam slican problem. Samo sto je kod mene CDI radio kada se malo izlupa. Kupio drugi i resio problem.
  11. Takodje i kod mene je tako na NSR 125R kazaljka se malo pomeri i to je to. Za razliku od paklenih dana. Tek sad provalio da je tema iz 2010.
  12. Ako ti znaci nesto mogu da ti slikam vijake za stezanje lanca pa da uporedis.
  13. A da premeris kompresiju? isto mi se desilo na hondi. ugasila se i toliko o tome. Ako lagano vergla kao da nema opterecenje i lagano se gura kada je u brzini onda ti je mozda neka karika stradala.
  14. SRBSOFER

    Honda ns 125 r

    Vozim 3-4 godine Hondu Nsr 125R sa dva fara mislim da je 90-to ili 91 nisam siguran. U prvo vreme kada sam je kupio sam imao problem sa dihtungkom glave, CDI (komutator), i sa klipom. Dihtung placen oko 1000 dinara nisam siguran davno je bilo Komutator oko 70e Klip sa karikama meteor oko 8000 dinara. Akomulator - oko 2500 dinara To su kvarovi koje sam imao za 3-4 godine koliko je kod mene a bukvalno se ne silazim sa nje tokom leta. Sve u svemu ako vodis racuna sluzice te ako silujes onda nista dobro neces postici. ipak je to 125 kubika. Sto se potrosnje tice slazem se sa @drtommy. Medjutim meni je ta cak i veca potrosnja bila sa dotrajalim klipom i karikama. Nakon sredjivanja masine motor trosi 4-5 litara zavisi kako se vozi naravno. Ja svoju uglavnom vozim lagano ponekad je razvucem malo na gas i to je to. Bez pokusaja tockiranja,slajfovanja i slicnih stvari. samo opustena voznja i uzivancija i ponekad gas do kraja.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja