slobasuper9 3022 Napisano Četvrtak u 19:29 Drug član, 1206 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle2010 samo Sym prati, nismo drugo razmatrali, mislim da je najbolja kupovina.@slobasuper9 da li jet 50 cm³ ima nosac za kofer, tj. da li kolega moze da kupi kofer da odnese da mu namontiraju kad stigne skuter, kao sto sam ja za SR, ili mora dodatno nesto da se kupi/ budzi? Da zna sta da radi. Eh, da, i nestrpljiv je, kada stize otprilike (mislim da su mu rekli sredinom marta ako se ne varam)? Sent from my 2201117PG using TapatalkZa jet 14 50 se dokupljuje posebno nosač kofera, poručene su već neke količine od SHAD-a a svakako i imamo i mi na stanju još možda neki komad. Cena je nešto oko 10 000rsd.Što se tiče isporuke, ne znam sad iz glave. Dosta je skutera poručeno, moram da vidim u kom kontigentu je JET 14 50. Mislim, da je ETA datum kraj Februara da budu u Rijeci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 312 Napisano Četvrtak u 19:38 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za jet 14 50 se dokupljuje posebno nosač kofera, poručene su već neke količine od SHAD-a a svakako i imamo i mi na stanju još možda neki komad. Cena je nešto oko 10 000rsd.Što se tiče isporuke, ne znam sad iz glave. Dosta je skutera poručeno, moram da vidim u kom kontigentu je JET 14 50. Mislim, da je ETA datum kraj Februara da budu u Rijeci. Hvala, prenecu mu, ako mu odgovara da poruci na vreme.Sent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...