andrej. 2783 Napisano Četvrtak u 22:02 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 968 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Znam da smo razočarani dešavanjima oko uvoznika ali zaslužuje mališa svoju temu Osnovne karakteristike: 293 agregat, Loncinov (isti kao u Voge 300 Rally) 33.5ks, 27nm, 6 brzina 21/18 sa rim lockovima 235mm hod amortizera napred - podesiv compression i rebound, upside-down viljuška 43mm 235mm hod amortizera nazad - podesiv preload, compression i rebound 137kg suv Rezervoar 21l - nek troši više od Vogea, opet laganih 500km domet (nisam prebacio 3.6-3.7 potrošnju ovde, i to samo na AP na 115-120kmh sa fabričkim prenosom) 890mm visina sedišta, 300mm disk napred, 240 nazad, ABS može da se isključi 7 inča vertikalni ekran sa Mirror Linkom. Već je odradio Touareg Legend Rally (ruta originalnog Dakara) bez problema. Dolazi i u R verziji, sa skid plateom i Michelin Tracker (poslednja fotka - crveni). Očekivana cena oko 5000e Počeli su lagano da se pojavljuju ozbiljniji videi po Youtubeu, ja sam oduševljen tačno ono što je falilo u ovoj klasi, što Honda i Voge nisu doneli, deluje taman dovoljno ozbiljnije od njih. Ostaje da vidimo kako će se razvijati situacija kod nas, nadam se da ipak da će Euro Sumar da se predomisli.. u Subotici ga ne bih uzeo sigurno. Promenio Četvrtak u 22:05 član andrej. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2112 Napisano Četvrtak u 22:14 Drug član, 1448 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ubavo motorce. Sta bi sa uvoznikom? Drugi iz SU je pretpostavljam X ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2783 Napisano Četvrtak u 22:23 BJB Maxi Scooter Club, 968 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je @Alp pisao da je Euro Sumar odustao jer je fabrika delovala neozbiljno s nekim stvarima. Verovatno @slobasuper9 ima više detalja. Jeste taj drugi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6072 Napisano Četvrtak u 23:17 Advanced Member, 2257 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Liči kao veoma dobra alternativa i konkurencija CF-u Ali marketing... 151 milja na sat, u petoj pre crvenog, na -48 stepeni celzijusa!!! Nikada mi nije bilo jasno kako ovakve stvari dođu u javnost. Jedan par očiju to napravi, dešava se. Ali ide makar još jedan par očiju koji proverava i odobrava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6065 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 5126 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, andrej. je napisao: Mislim da je @Alp pisao da je Euro Sumar odustao jer je fabrika delovala neozbiljno s nekim stvarima. Verovatno @slobasuper9 ima više detalja. Jeste taj drugi Jeste, koliko je i meni poznato Euro Sumar je odustao zbog neozbiljnosti fabrike i nisu hteli da se kockaju sa tim, pošto je bilo potencijalnih problema oko nabavke rezervnih delova, isporučivanja motocikala na vreme, itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...