David Dimitrijevic 0 Napisano pre 2 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drustvo zanimam se oko pancirnih creva jer bi ih montirao na bandita 600 2002god. jer sam zaista ne zadovoljan kocnicama.Interesuje me gde se mogu kupiti,da li neko radi po narudzbini,da li se mogu iskoristiti polovna.Svaki vas savet bi mi dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 153 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Metalproizvod Novi Sad, posaljes creva i urade ti pancirna po uzorku. Kod mene na motoru 4 godine, zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
David Dimitrijevic 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 5 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se krecu cene za creva po porudzbini? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...