živke 9890 Napisano Mart 10 Ne silazi, 3335 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, pazi stvarno tužan motor, nisam primetio do sada. Ne znam dal bih mogao ovakav motor da vozim, parkiraš ga, okreneš se da ga pogledaš, a on tužan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 10 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Мркс je napisao: Samo verzija XT, dobija se i kofer. Šteta što nemaju samo X za cca7890e, kao prošle godine. Proveri Suzuki Horgos mislim da je ispod 8000eur 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1193 Napisano Mart 10 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Bojan_Jgd said: Hmmm.....ovaj Zontes me podseća na nekog....ne mogu da se setim na kog.... A da..... Ma nije, vidi ga 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 10 Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan A tu su mu oči....vidi stvarno...plaky....hahahahaha. Ja sve vreme glefam ovo gore kao da su mu oči pa ne vidim tu tugu.....hahahhaah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 11 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/10/2026 at 10:13 AM, Rider000 said: Proveri Suzuki Horgos mislim da je ispod 8000eur Hvala. Zvao sam. Ima jedan crni ili sivi sa crvenim kljunom, rezervisan (dostupan ako kupcu ne bude odobren kredit). Proizvodnja nov-dec 2025, 7800€, u cenu ulazi držač zadnjeg kofera, alu kofer, montaža. Garancija 6g/72k km. Mogućnost kreditiranja uz učešće msm 30%, kamata 4-5%. Imaju i XT. 8380€, sve isto važi kao i prethodno. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 11 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Мркс Super. To je fina cena. Ja sam krajem 2024. platio 8500eur za xt , bez tih dodataka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 11 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: @Мркс Super. To je fina cena. Ja sam krajem 2024. platio 8500eur za xt , bez tih dodataka. Da. U EuroSumaru je 2025. 8850€ sa zadnjim koferom. Vredi se iscimati do Horgoša. Ovo je racionalna kupovina. Meni je prva opcija NC750XD ali trenutno je razumnija kupovina Stroma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 11 (promenjeno) Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Мркс NC je dosta manji motor od Stroma. Nisam ni ja znao dok nisam parkirao pored jednog. Dosta je skuplji a ne nudi nista vise sto vec Strom nema... Mislim da ne opravdava tu cenu. Za te pare vec imas Stroma 800, skoro 30ks vise od NCa... Promenio Mart 11 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 11 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: @Мркс NC je dosta manji motor od Stroma. Nisam ni ja znao dok nisam parkirao pored jednog. Dosta je skuplji a ne nudi nista vise sto vec Strom nema... Mislim da ne opravdava tu cenu. Za te pare vec imas Stroma 800, skoro 30ks vise od NCa... Posle Burgmana 200ccm 18ks 18ks će mi i jedan i drugi biti vau. NC750 ima prostor za kacigu na mestu rezervoara, DCT menjač i nisku potrošnju, to su joj prednosti. Strom je za autoput, magistralu, krivine, brda... Ne bih se pokajao bilo koji da uzmem. Alternativa je bio NX500 6800e klot. Kontaktirao sam i Euro Sumar, ne mogu da se približe ponudi iz Horgoša, tako da ću da se iscimam do Horgoša. Valja i u povratku provozati 371km. Posl ejoš malo vožnji tokom sedmice i eto ga servis u BG-u na 1000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 12 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Kada sam ja gledao prošle godine (pre sajma), Honda NC mi je bila mnogo lepša na oko, ali je Strom bio kompletniji. Ali, to je moje mišljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 487 Napisano Mart 12 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam 650 XT 4 godine dok nisam presao na 800 RE. Oba kupljena i servisirana kod Atile.Sve dok Atila bude radio Suzuki, Brand necu menjati. Elem, prosle godine 4 motora, put Ruma - Trebinje...jedan od njih je bio i NC750 DCT...njih dvoje, tri kofera...Muka, taj motor nema snage, salta u sred krvine kada ti je Obrtni moment naj potrebniji, kocnice lose, vesanje mekano..sve u svemu...ako se vozi po gradu verovatno nema bolji od njega. Otvoren put u dvoje sa prtljagom 0 bodova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 12 (promenjeno) Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Kada sam ja gledao prošle godine (pre sajma), Honda NC mi je bila mnogo lepša na oko, ali je Strom bio kompletniji. Ali, to je moje mišljenje... Strom uz malo izmena moze bas fino da izgleda. E sad meni licno NC nista nije lepsi od Stroma. Strom mi je gabaritniji, sto kazes kompletniji(mislim na XT) NC mi je nekako kao skuter u telu motora @easy and slowMoguce da ga je vozio u D umesto u S modu? NC na papiru nema los obrtni momenat Inace takodje vrhunska saradnja sa Atilom. Nema cekanja na servise i zakazivanje 15 dana unapred. Zvrcnem, dodjem, odrade i kuci. Sam servis takodje nista nije skuplji od nekog neovlascenog servisa. 8500 redovan servis koliko se secam dok je Honda, Yamaha puta 2 minimum Promenio Mart 12 član Rider000 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16468 Napisano Mart 12 Integrisan, 3386 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Samo manuelni NC ! Ima ga @RankoBg87, ne možeš da ga stigneš kad se vozimo u grupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8452 Napisano Mart 12 (promenjeno) Ne silazi, 3629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sva tri kofera, ja 80kg i oprema, put do Jadranske i nazad vecinom prvi, druga dva motora rt1150 i F800gt, bez problema do 160, evo i Blaza je video, kad smo vozili, ispuca se brzo i lako, nisam divljak nego znam da ga vozim. @drazenye i @KoleD mogu da potvrde. Promenio Mart 12 član RankoBg87 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 12 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, easy and slow said: Vozio sam 650 XT 4 godine dok nisam presao na 800 RE. Oba kupljena i servisirana kod Atile.Sve dok Atila bude radio Suzuki, Brand necu menjati. Elem, prosle godine 4 motora, put Ruma - Trebinje...jedan od njih je bio i NC750 DCT...njih dvoje, tri kofera...Muka, taj motor nema snage, salta u sred krvine kada ti je Obrtni moment naj potrebniji, kocnice lose, vesanje mekano..sve u svemu...ako se vozi po gradu verovatno nema bolji od njega. Otvoren put u dvoje sa prtljagom 0 bodova. Meni posle Burgmana 200 18ks će oba biti ''avioni'' po pitanju ubrzanja, stabilnosti... NC jedan disk, za asfalt a XT 19/17'', za krivine, brda, autoput, može makadam, vrti se... baš me zanima da li su to dvoje vozili u sport modu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 12 (promenjeno) Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @easy and slow U redu je to što kažeš za nemanje snage sa dvoje na motoru i stvarima. Ali ne mogu da se složim za dinamiku vožnje i menjanje brzine gde se gube obrtaji kada su najpotrebniji. To je do vozača već. @Blaza Po meni je DCT mnogo bolji od manuelnog. Ali mnogo. Promenio Mart 12 član Bojan_Jgd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 12 (promenjeno) Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Sva tri kofera, ja 80g i oprema, put do Jadranske i nazad vecinom prvi, druga dva motora rt1150 i F800gt, bez problema do 160, evo i Blaza je video, kad smo vozili, ispuca se brzo i lako, nisam divljak nego znam da ga vozim. @drazenye i @KoleD mogu da potvrde. Kakve veze godine imaju? Ja mislio ti mladji... Kazem ja penzionerski motor... Nikad ne bih uzeo automatik, makar bio i 1000eur jeftiniji, kamoli skuplji... Mislim da NC nije drasticno sporiji od Stroma iako ima manje ks, ima fin obrtni momenat, a ima i bolji zvuk. Promenio Mart 12 član Rider000 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 12 Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije baš DCT automatik. U tome i jeste stvar. Isto sam mislio dok ga nisam vozio. Treba probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 12 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije meni ugodjaj da šaltam na dugmiće. Za auto ok, pozeljno, za motor meni licno bespotrebno. Desavalo se kolegama da stane u nedodjiji zaglavljen u trecu brzinu jer je aku odlucio da rikne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2484 Napisano Mart 12 Drug član, 1680 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Rider000 said: Desavalo se kolegama da stane u nedodjiji zaglavljen u trecu brzinu jer je aku odlucio da rikne. Ne moraš to meni da pričaš....taj sam Kod vidikovca Vidlič....pljas....neće. Kako da ga spustim sa Stare Planine Srećom, bilo u začetku pa se odblokirao kada se ohladio malo. U roku od 20 dana je zamenjen motor Ali zanimljivo je voziti ga. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2623 Napisano Mart 12 Drug član, 1770 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan e ovaj je vala lep! Zvuk odlican, dosta bolji nego na Stromu, samo nema dobrog videa da se to lepo cuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 12 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan Danas "otrežnjenje" po pitanju cene Stroma u Horgošu. 1. 8390€ je bez zadnjeg kofera (doplata za montiran Al 250€) 2. Pošto je model iz '24, pri registraciji mora tehnički pregled. 3. To povlači da treba da ga doteram prikolicom a to je 2x370km, plus putarina za autonsa prikolicom, + klopa usput za mene i tog koji vozi. 4. Garancija je 3g a za 6g je potrebno doplatiti. Zaključak: ne isplati se toliko cimanje u odnosu na 8850€ u EuroSumaru (ide kofer). Samo fali da i ES kaže da je potrebna doplata za garanciju od 6g. Tako da sada sledi nova tura listanja oglasa sa akcentom na NC750DCT 2018- sa iole nekom opremom i realnom cenom, koja će me pre privući njemu nego novoj Hondi NX500. Srećno mi bilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 959 Napisano Mart 12 Drug član, 849 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan @Rakhil prodaje svoj NC 2019. dct Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 54 Napisano Mart 12 U prolazu, 56 postova Motocikl: Honda NC750XD '26- ; Suzuki Burgman UH200 '21-'26; Peugeot Kisbee '17-'21 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, nuk said: @Rakhil prodaje svoj NC 2019. dct Hvala. Ako je na polovnim automobilima ili nije interesantan ili sam ga već kontaktirao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rakhil 40 Napisano Mart 12 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd, Bezanijska kosa Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nije, jos ga nisam okacioSent from my SM-S908B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...