Jump to content

Moto Zajednica

Ozivljavanje Honda CB750 Seven Fifty

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Tomoskaisar

On se vec sprema,motor spremljen,nakon zavrsetka kucnih radova verovatno ce se vozati,malo se kafirali ispricali,i pozdravili se

Hvala svima vama ljudi koji ste me pratili/podrzali,ja se vracam u hladno,a vama dolazi sezona,zelim svima mnogo bezbednih km,druzite se pomagajte jedni drugima ukoliko imate prilike i mogucnosti

Ovim slikama se oprastam od vas,a vidimo se u nekom sledecem poslu(a bit ce sigurno)

pozdrav svima🙂

IMG_5845.jpeg

IMG_5846.jpeg

IMG_5847.jpeg

IMG_5850.jpeg

IMG_5849.jpeg

IMG_5848.jpeg

IMG_5851.jpeg

IMG_5852.jpeg

IMG_5853.jpeg

• Sviđa mi se 28

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: CB Seven Fifty

Prekrasna priča, svaka čast na restauraciji i na drugarskom delu. Ja sad imam isti model pa zagleđujem slike kao 'service manual.'

Inače, ima na oglasima trenutno jedan jako sličan motor, nadam se da čovek nije bio primoran da proda tako brzo.

• Sviđa mi se 1

• Enduraš, 6703 postova
  • Motocikl: 450MT

Jbt jel moguće da čovek prodaje motor koji je dobio na poklon i to odmah ???? Stvarno ne verujem kakvih ljudi ima....

• Malinar u pokusaju, 1864 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Jbg možda mu ne gine intervencija na agregatu zbog manjka kompresije na 2. cilindru, a čovek nema sredstva to da isfinansira i hoće da zameni za nešto drugo. Ili generalno nema novca da registruje i održava motocikl, ovo nikako nije jeftin hobi. Ne treba osudjivati odmah.

Vidi se da je to taj motor i po sedištu i prednjim kočionim klještima, ne samo po tablici.

Jbg za 2000 evra ne može da se kupi motocikl bez ikakvih ulaganja, drugo, to su sve mašine starije od 20 godina, tu uvek nešto masti, zvekeće, curka, lupka,...

Promenio član milomir22

Potvrda ljudi,da jeste naprodaji je,pitan sam jel bih se ljutio pa itd itd,da skratim pricu

To se zove visa sila,msm lepsa polovina pravi probleme(kao i obicno,nije zbog kompresije,motor funkcionise najnormalnije),zatim i malo je tezi nego sto je on racunao,no u ono vreme sam reko,za pocetnika gs 500,er 5 pa itd,al otom potom,u glavnom razumem situaciju(ja sam se toga resio jos davnih vremena🤣...sto se tice lepse polovine)

• Sviđa mi se 3

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: CB Seven Fifty
On 3/26/2026 at 7:08 PM, Ponyexpress said:

Potvrda ljudi,da jeste naprodaji je,pitan sam jel bih se ljutio pa itd itd,da skratim pricu

To se zove visa sila,msm lepsa polovina pravi probleme(kao i obicno,nije zbog kompresije,motor funkcionise najnormalnije),zatim i malo je tezi nego sto je on racunao,no u ono vreme sam reko,za pocetnika gs 500,er 5 pa itd,al otom potom,u glavnom razumem situaciju(ja sam se toga resio jos davnih vremena🤣...sto se tice lepse polovine)

Šteta za čoveka. A što se tiče priče, još zanimljivije jer sad neko ko je ispratio priču ima priliku i da kupi ovaj rokenroldžijski motor.

• Sviđa mi se 1

• Hronični Motociklopata, 7860 postova
  • Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom

Ako baš gotivi Hondu i taj old skul naked fazon, CB500 (pc26/32) bi bilo savršeno motorče za njega, omanji, lak, okretan i ima tu prgavu mašinicu 58ks koja se jako lepo vozi, čak i u dvoje se ne stidi, mi se lepo navozali onomad '14 i '15-te, samo treba naći očuvan primerak, ili juriti noviji CBF500

Promenio član Disko Nindža
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 628 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F

CB 750 sevenfifty je klasic i ima izgled pravog motora. Svaka cast na trudu!

Kada sam kupio Katanu pre skoro 10 godina, ovaj model mi je bio u uzem izboru ali tada nisam naisao na ocuvan primerak.

• motoras, 2629 postova
  • Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500
On 28. 3. 2026. at 10:25, Disko Nindža je napisao:

Ako baš gotivi Hondu i taj old skul naked fazon, CB500 (pc26/32) bi bilo savršeno motorče za njega, omanji, lak, okretan i ima tu prgavu mašinicu 58ks koja se jako lepo vozi, čak i u dvoje se ne stidi, mi se lepo navozali onomad '14 i '15-te, samo treba naći očuvan primerak, ili juriti noviji CBF500

Džaba mu i 500,ako je ona protiv. Blago nama koji smo od Boga nagrađeni da nam žene ili tolerišu ili vole. Kod mene puna garaža motora,ne može da se prodje,a znam i gore...

Mora razgovarati sa ženom. Jebes život ako nisi srećan. Neki kompromis mora da se nađe.

• Sviđa mi se 11

• Malinar u pokusaju, 1864 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050

Ja sam svim mojim bivšim i sadašnjim rekao, bio je tu pre tebe, može da bude samo tu i posle tebe. Ni ja nju ne smaram što baci silne pare na kandže i frizera. Neke su volele da se voze, neke nisu sele na motor bukvalno, ali su sve tolerisale...

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

On 29. 3. 2026. at 14:10, Deki Katana je napisao:

CB 750 sevenfifty je klasic i ima izgled pravog motora. Svaka cast na trudu!

Kada sam kupio Katanu pre skoro 10 godina, ovaj model mi je bio u uzem izboru ali tada nisam naisao na ocuvan primerak.

To je i tu problem sto je bas zapusten bio,realno ovog bi trebalo na saraf da se rastavi i kompletna restauracija

On 29. 3. 2026. at 16:37, stari roker je napisao:

Džaba mu i 500,ako je ona protiv. Blago nama koji smo od Boga nagrađeni da nam žene ili tolerišu ili vole. Kod mene puna garaža motora,ne može da se prodje,a znam i gore...

Mora razgovarati sa ženom. Jebes život ako nisi srećan. Neki kompromis mora da se nađe.

Koliko sam ja upucen,nije konkretno motor problem kao dvotockas,vec gospodji nije udobno,i nema mesta za neke stvari!Isli su preko grane kod cerke i u sustini sve super provukli se medju autima,ali nema da se pakuje stvari i zastita vetra i itd!

Setim se vica,zenska logika...peca lik i uhvati zlatnu ribicu,i klasika pustas me imas jednu ali veliku zelju itd itd,na to lik,pa autoput iz Srb do Hawai,ribiza na to,pa bate nemoj to je teeeesko izvodljivo,daj drugu,kaze lik da shvati zensku logiku,na to ribica,ok bate kazi mi koliko traka hoces taj put do Hawai🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 3

• Drug član, 1473 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri

Ne kaze se za dzabe poklonu se u zube ne gleda. Ako ga prodaje bilo bi fer da ti ponudi deo iznosa za sav trud i novac koji si ulozio. 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 1

• Drug član, 676 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI
5 hours ago, Ponyexpress said:

Koliko sam ja upucen,nije konkretno motor problem kao dvotockas,vec gospodji nije udobno,i nema mesta za neke stvari!Isli su preko grane kod cerke i u sustini sve super provukli se medju autima,ali nema da se pakuje stvari i zastita vetra i itd!

Setim se vica,zenska logika...peca lik i uhvati zlatnu ribicu,i klasika pustas me imas jednu ali veliku zelju itd itd,na to lik,pa autoput iz Srb do Hawai,ribiza na to,pa bate nemoj to je teeeesko izvodljivo,daj drugu,kaze lik da shvati zensku logiku,na to ribica,ok bate kazi mi koliko traka hoces taj put do Hawai🤣

Znaci sledece sredjujes bmw rt :D
ili hondu goldwing

Promenio član JoeD
  • Haha 1

Pre 5 sati, Zarkela je napisao:

Ne kaze se za dzabe poklonu se u zube ne gleda. Ako ga prodaje bilo bi fer da ti ponudi deo iznosa za sav trud i novac koji si ulozio. 

To nije problem,vec sam neznam koliko puta smo pricali,nego nije to do njega ljudi(nikada ga nebi prodao,u to sam siguran,video sam na reakciji,a i sad doduse,nego koristi svo vreme slobodno da okrene par krugova,i moli se da se ne javi niko),to je cisto gospodjino maslo,sto nikada necu skontati,Pusti sestro coveka da uziva...

• Sviđa mi se 5

Pre 4 sati, JoeD je napisao:

Znaci sledece sredjujes bmw rt :D
ili hondu goldwing

Ili cu im dati GS a,svakako stoji i skuplja prasinu doma🤣

Pre 2 sati, JoeD je napisao:

Duva vetar i na njemu :)

Btw,zaista mislim da je GS pre pre cenjen,meni nista ama bas nista posebno,a ako uzmem u obzir kolika je cena juuuu,ima da leti od kuce jos ove god😀

• Drug član, 676 postova
  • Motocikl: Honda VFR800 FI

Image
Ja cu kao ova gospodja, nisam vozio i ne mogu da komentarisem :D
Iz nekog razloga ih vole ljudi i placaju ih :)

Meni se od bmw-a svidja k1200rs i nesto se razmisljam kad se sklopi situacija da ga uzmem da me mine volja.

• Podržavam 1

Pre 5 sati, JoeD je napisao:

Image
Ja cu kao ova gospodja, nisam vozio i ne mogu da komentarisem :D
Iz nekog razloga ih vole ljudi i placaju ih :)

Meni se od bmw-a svidja k1200rs i nesto se razmisljam kad se sklopi situacija da ga uzmem da me mine volja.

Potpuno si u pravu,sto se tice k1200rs imao sam prilike,doduse ne svoj nego prilikom putovanja zamenili motore,mogu ti reci taj je ok skroz

• Drug član, 4310 postova
  • Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01

Ovoje moj K1200RSRS
Malo sam ga po mom guštu doradio, Wilbers ovjes, Remus komplet, SB upravljač, DynoJet PC, Custom sic sa gelom za obadvoje
Kamionski okretni moment, udobnost udvoje, ide kao mećava….

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

IMG_5311.jpg

IMG_4525.jpeg

IMG_0944.jpeg

Promenio član el classico
  • Sviđa mi se 9

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja