OgiBG 911 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 20 Napisano pre 12 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.instagram.com/reel/DV4_h2RGdRz/?igsh=Z2l3aTEzeWFwYXRl 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1768 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 943 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Samo ne znamo kolika ce snaga biti za EU KLE500, mozda nece moci 51hp kao sto pise, ili ce slagati ako ispunjava norme. Dok se ne uradi dyno, ne znamo. U Aziji/Usa su cesto jaci malo. Kao da ima 15tak ks vise of 450mt. I NX500/CB500X je osetno jaci, moguce da i KTM 390 bolje ubrzava. Kriva snage je losija. Recimo u drugoj brzini skoro da ne moze da odvoji/digne prednji tocak van puta sa kvacilom, ili jako tesko stojeci. Promenio pre 10 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 10 sati Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je za Evropu A2, nece biti 51ks. Inace taj motor voli da se vrti u visoke posto je motor sa ninje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2429 Napisano pre 9 sati Drug član, 1656 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Zavisi kako je mapiran. I da li je u potpunosti isti agregat ili su izmenjene bregaste itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 9 sati Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Rider000 said: @Motorcyclist Zavisi kako je mapiran. I da li je u potpunosti isti agregat ili su izmenjene bregaste itd... Sigurno drugacije ali posto nije ustrojen nesto onda ipak verujem da voli visoke. Verovatno je drugaciji prenos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8986 Napisano pre 8 sati Drug član, 3086 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gago12 said: https://www.instagram.com/reel/DV4_h2RGdRz/?igsh=Z2l3aTEzeWFwYXRl AI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 911 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Koga zanima sutra odma na sajam dosta je bilo komentarisanja 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4144 Napisano pre 8 sati Drug član, 2033 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Bio malopre na sajmu, razočarenje dana, ni na šta ne liči uživo. Moje mišljenje.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 7 sati Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Gordak985 said: Bio malopre na sajmu, razočarenje dana, ni na šta ne liči uživo. Moje mišljenje. Sent from my 2107113SG using Tapatalk Sta je najveca zamerka? Kakva je zavrsna obrada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4144 Napisano pre 7 sati Drug član, 2033 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Samo sam mu prišao spreda i otišao, baš me odbio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 884 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dok je meni npr sasvim ok za tu cenovnu klasu. Mozda nije zavrsna obrada kao na NX, al je ok.Sedeh na identicnom KLE pre 3 dana. Pre nekih mesec dana na sajmu u Cirihu na 450MT. Kawa mi ostavlja bolji utisak na prvu. Mozda zato sto mi se cini da ergonomski mi bolje odgovara (190cm visok), iako mu je uze sediste. Estetika je subjektivna, al i tu dajem prednost KLE.Ne pitah za test voznje tj kad ce biti registrovan, neke druge modele ce imati od sledece nedelje, al najkasnije cu ga probati pocetkom maja, cisto iz radoznalosti. Manje opreme od CF Moto za 1000 vise. Velika mana kineza je nedostatak dilera u mom kraju i generalna nezainteresovanost istih za bilo sta, bar ovog na sajmu kad sam bio. Kao da su samo uvoznici i da zele da prodaju, dalja podrska ih ne zanima.Sent from my CPH2747 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3090 Napisano pre 7 sati Andragog, 5634 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ova boja KLE je bas gadna. Što nisu stavili belog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 884 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Meni se boja bas svidela uzivo, al dobro, lepota je u ocima posmatraca, a ja volim zelenu u svim nijansama Svakako je jedinstvena, kakvo god misljenje imali o istoj Sent from my CPH2747 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8999 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3661 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, OgiBG said: Koga zanima sutra odma na sajam dosta je bilo komentarisanja Dobro, i kolko je para u ovoj verziji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 911 Napisano pre 5 sati Svrati ponekad, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan 6500€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2419 Napisano pre 5 sati Drug član, 1041 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, OgiBG je napisao: 6500€ Kako? Zar nije 7200? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3090 Napisano pre 4 sati Andragog, 5634 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan 6500? Daj dva komada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 20 Napisano pre 4 sati U prolazu, 79 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012 Prijavi odgovor kao problematičan Na sajmu je izlozena SE verzija, njena cena je 7256€. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, OgiBG said: 6500€ Pa nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 6500 je ona odvratna crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 911 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Sta skacete odma, samo gledm da li pratite fabulu... Cene su iste one koje su najavljene. Sto se tice zavrsne obrade itd, ja to necu komentarisati to nek svako proceni sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22896 Napisano pre 1 sat Integrisan, 7307 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da te isprave, nista lose. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...