živke 8180 Napisano Novembar 4 Drug član, 2753 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako se radi prezentacija. U minut kažeš sve što treba i ćao zdravo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1568 Napisano Nedelja u 12:08 Drug član, 1272 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan itsME motovlogs (@itsmemotovlogs) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 764 likes, 95 comments - itsmemotovlogs on November 8, 2025: "The new Kawasaki KLE 500 ground clearance.. EICMA Milano... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2099 Napisano Nedelja u 12:16 Drug član, 1433 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Klirens kao na V Stromu, sa tim skid plejtom vrv i manje. 21" , unutrasnje gume, klirens manji od 17cm , nigde veze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1383 Napisano Nedelja u 12:44 (promenjeno) Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je jedan od retkih motora, da ima manji clearance od hoda vesanja. Sto znaci da na ravnom udara o pod. Fakticke ide bar -20tak mm, ispod nivoa zemlje. Promenio Nedelja u 12:51 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6051 Napisano Nedelja u 12:56 Advanced Member, 2253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Rovokopač 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1673 Napisano Nedelja u 13:12 Drug član, 2093 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan A baja od 120kg seo na njega pa onda mere. Ovde je vec prednja viljuška doooobro sabijena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6051 Napisano Nedelja u 15:06 Advanced Member, 2253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 17cm je 17cm, pre nego što bilo ko sedne na motor. Stari KLE je imao slično ili malo veće rastojanje od tla. To je ok isključivo za opuštenu vožnju uređenim makadamskim ili zemljanim putevima. Na rupama, kamenju i bilo kakvim preprekama će da kači i udara. Što se mene tiče to je u redu, samo ne treba masu ložiti sa "life is a rally" i snimcima agresivne vožnje. Ovaj motor nije i neće biti za to. 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2232 Napisano Nedelja u 19:00 Drug član, 997 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Gliga je napisao: Rovokopač Jok bre, zaba za behaton! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 689 Napisano pre 21 sati Drug član, 1409 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Gliga je napisao: 17cm je 17cm, pre nego što bilo ko sedne na motor. Stari KLE je imao slično ili malo veće rastojanje od tla. To je ok isključivo za opuštenu vožnju uređenim makadamskim ili zemljanim putevima. Na rupama, kamenju i bilo kakvim preprekama će da kači i udara. Što se mene tiče to je u redu, samo ne treba masu ložiti sa "life is a rally" i snimcima agresivne vožnje. Ovaj motor nije i neće biti za to. Sve si točno napisao, sada je u modi taj neki rally hype i ljudi očekuju da će valjda svaki novi motor biti za to dobar, što je potpuno pogrešno niti je potrebno, medijska propaganda. Velikoj većini vozača će taj motor biti sasvim u redu, a netko tko je u rally modu takve motore ni ne gleda kao odabir. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2739 Napisano pre 21 sati BJB Maxi Scooter Club, 959 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan To je okej, nego je čudna kombinacija onda. Čemu unutrašnje gume s tim klirensom i vešanjem.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6051 Napisano pre 21 sati Advanced Member, 2253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinije za napraviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1383 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Zainteresovan, 741 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, a i 21" su stavili da clearance ne bi bio jos gori. Ocigledno poteskoce pri inzenjeringu, pogledajte visinu sedista, najvise u klasi, a najnizi motor. Promenio pre 21 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 689 Napisano pre 20 sati Drug član, 1409 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Blackened je napisao: Da, a i 21" su stavili da clearance ne bi bio jos gori. Ocigledno poteskoce pri inzenjeringu, pogledajte visinu sedista, najvise u klasi, a najnizi motor. A to ti je tako kada koristiš jedanku mašinu za različite namjene motocikla, pa imaš neka konstrukcijska i dimenzijska ograničenja. A trebaš da napraviš za prihvatljiv novac, zato ti pravi offroad motori i koštaju puno jer su rađeni samo za tu namjenu, a to ima svoju cijenu. Svaki hard enduro ti košta bitno više od bilo kojeg ADV motora te "KLE klase", a ima i manje kila i cilindara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2739 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 959 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih ni ne poredim sa hard enduro motorima, ni sa "specijalcima" (AJP PR7, Kove 450 Rally i slični), već sa klasom koja isto deli mašine u 5 modela - CF, KTM, Honda. Sva 3 mi nekako imaju odredjeni profil vozača u glavi, KLE baš i ne Ostaje nada da će Aprilia da ih polupa, što deluje vrlo izgledno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21219 Napisano pre 20 sati Integrisan, 6587 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21219 Napisano pre 20 sati Integrisan, 6587 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 658.308 Aufrufe · 4.620 Reaktionen | KAWASAKI KLE 500 #kawasaki... WWW.FACEBOOK.COM KAWASAKI KLE 500 #kawasaki #kle500 #kawasakikle500 #motorcycle #meme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2838 Napisano pre 12 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde uglavnom lose ocenjuju oni momci koji voze vise teren, TET itd. 90% ljudi to ne vozi njima NEW KLE je super. Vozim TET i dosta terena i uvek imam unutrašnje gume, nikada mi nije pukla guma zadnjih 20 godina. Tako da to sa unutrasnjim gumama nije toliko strasno kao sto tvrdite. Sada imam Cagivu Navigator 1000 sa unutrasnjim gumama i EXC450 isto. Na gume ne mislim. Nosim uvek jednu 21 rezervnu i ona se moze staviti u bilo koji točak. Dva dana smo sedeli na Maljenu, drugaru je ispustila guma na senzoru za pritisak, R1200GS adventure. Alo bre, kome uopšte trebaju ti senzori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2099 Napisano pre 12 sati Drug član, 1433 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose dok stvarno ne bude lose. Gledam snimak putuju trojica tipova tenerama, njih trojica se opučiše da zamene zadnju unutrašnju, motor na drvo naslonjen... U tubeless metneš crvić i vozi miško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2838 Napisano pre 12 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je isečeš na neki oštaj predmet, nema tog crvića koji će to zakrpiti. Ovako se opučiš, staviš novu unutrašnju i vozi Miško Za 20 godina ništa, verovatno će mi u prvoj vožnji sada pući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6051 Napisano pre 12 sati Advanced Member, 2253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzev dve sezone dok sam vozio Tuarega, uvek sam vozio motor sa unutrašnjim gumama. Bio svuda, po svakakvim terenima. Mislim da sam imao dva ili krpljenja za svo to vreme. Jednom nisam znao šta radim pa nisam uspeo odlepiti spoljnu sa felne (naišao kombi na makadamskom putu, za dž me prevezao 40km do vulkanizera). Drugi put klin prošao bočno kroz spoljašnju, samo očešao unutrašnju. Dovezao sam se do kuće. Spoljašnju morao da bacim, unutrašnju zakrpio... Mnogo puta sam sam menjao gume. Nije to tolika problematika kao što se predstavlja (mada, zavisno od spoljašnje gume zaista zna da bude zajebano). Jedno bušenje na tubeless, rešio za 10-15 minuta. Stoji da je tubeles zgodniji, ali sve ima svoju primenu. Ne bih nijedan model motora isključivao iz igre samo na osnovu tipa gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6051 Napisano pre 12 sati Advanced Member, 2253 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što @srbac kaže! Imao sam tu situaciju, spomenuh u prethodnoj poruci. Zbog toga sam i na Tuaregu uvek nosio rezervne unutrašnje gume. I set za krpljenje. I set za čepovanje. Dakle više "robe" nego kada vozim motor sa unutrašnjom gumom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 2232 Napisano pre 9 sati Drug član, 997 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: V-Strom 650 '24; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se letos u Gruziji u nekoj vukojebini probusila guma. Nabio sam neki ekser i poravnjao mu glavu dok nisam shvatio da je busna. Ispustala po malo. Nadjemo lokalnog vulkanizera, on samo traktorske gume krpi. Mozete misliti sta ima od alata i opreme. Da nisam imao tubeles felnu ne bu mu dao da mi skine gumu makar gurao motor nazad do Tbilisija. A nisam imao kako ni ja da je skinem. Ovako je cepovao i vatra. Tako da moj glas uvek ide za tubeles. Inace vozim motor skoro 30 godina, ovo mi je bilo prvo busenje gume. Bas tamo gde treba. Da ne bude totalni off, meni se ovaj novi KLE bas svidja kao koncept. Bice to ok motor za siroke narodne mase, ne moze a ga vozi do njegovih limita 80% moto populacije, mozda i vise. Tako da ima zagarantovano trziste. A ovi sto su sposobniji i ludje glave sigurno ga ne bi ni gledali kao opciju za kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21219 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6587 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Argentina (@motoargentina1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM Join the adventure with the Kawasaki KLE 500, a versatile motorcycle ideal for off-road... Moram M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2838 Napisano pre 4 sati Andragog, 5422 postova Lokacija: On off road Motocikl: NAVIGATOR 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da stave neke točkiće na skid plate za svaki slučaj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...