madjija 128 Napisano juče u 11:54 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stroma sam kupio nakon Versysa, mene ako pitaš storm je oličenje mirnoće, uglađenosti, nema trzanaj ma jedna harmonija. ALI versys je bio polovan, star skoro 15 godina očigleno neadektavno čuvan. Uzeo od drugara novog stroma na probu, seli žena i ja, kao da smo iz Lade Nive prešli u neku limuzinu sa vazdušnim vešanjem. To je to, isto veče zvao Atilu. Mogu da pišu sta hoće, za mene je Strom kao oblak, motor na koji sednem pređem 500km u danu i ne boli me ništa. Lepo u sva tri salona ili ako poznaješ koga ko ima neki od ta tri modela, probaj provozaj, pa opet sva tri još jednom i brzo će ti se samo kazati koji je tvoj model Svakako koji god da uzmeš nećeš pogrešiti. Ove priče o preloadima, vešanjima, zadnji, prednji... mani ti to, to ni Dalinja i 30 stručnjaka iz Ducati garaže ne umeju da pogode i podese, kamo li mi 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7852 Napisano juče u 12:15 Drug član, 2630 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sharky - Alex said: Legenda kaze da je neko nekada otvorio temu “sta da kupim?” Clanovi mu napisali i on otisao i kupio to Da nije @Skittles 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7626 Napisano juče u 13:24 Drug član, 2171 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Postoji jos jedna legenda: Kupicu ADV motor, uglavnom vozim po asfaltu ali voleo bih malo i na off da sidjem,… i stvarno ga je provozao par kilometara van asfalta (a nisu radovi na putu) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 869 Napisano juče u 15:02 (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan ja da prljam moj motor van asvalta ? ja nikada pokisao nisam jer pratim prognozu tri dana unapred pre voznje ali stvarno. ne silazim sa motora dok ne nadjem mesto sa hladovinom.moja beba da stoji na suncu ? sto je najjace,ne salim se ja jos baricu na putu nisam pregazio. Promenio juče u 15:03 član brankoXM 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 869 Napisano pre 21 sati MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan nego,da "pojednostavimo" izbor... sad gledam,i honda nc 750 se uklapa u budzet. o njoj tek ne znam nista... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano pre 21 sati Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da nisi gledao Sve zavisi sta hoces i ocekujes od motora. Ja sam prezadovoljan, sve moze i svuda stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 869 Napisano pre 20 sati MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kod nje mi plus nisko sediste.ja sam 178 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7852 Napisano pre 20 sati Drug član, 2630 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, brankoXM said: nego,da "pojednostavimo" izbor... sad gledam,i honda nc 750 se uklapa u budzet. Kažem ja preslikana Skittles situacija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano pre 20 sati Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, brankoXM je napisao: kod nje mi plus nisko sediste.ja sam 178 Isto i ja, taman, malo bi korman napred al ne moze, moze al se nategne instalacija, navikao sam se bez podizaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1988 Napisano pre 19 sati Drug član, 2946 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, brankoXM je napisao: kod nje mi plus nisko sediste.ja sam 178 Samo malo na koske strom i obe noge na zemlji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano pre 19 sati Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ok je i Strom, vozio sam onaj 21 g, dohvatim zemlju normalno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 869 Napisano pre 11 sati MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, JevtaNS said: Samo malo na koske strom i obe noge na zemlji i to je tacno. e sad treba razmisliti danas ce Atila da mi javi ponudu,mada ako sacekam sajam,bice neki popust i to ce da izadje na isto,a ne moram da idem do Horgosa. i da resim sa sobom da li obican ili XT. van asvalta necu ali mnogo su mi lepse zicane felne. ili uzeti obican a za razliku novca kupiti nesto drugo.kofer itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20845 Napisano pre 8 sati Integrisan, 6452 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan XT izgleda lepse. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy and slow 413 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki VStrom 800 RE Prijavi odgovor kao problematičan @brankoXM Posedovao sam Strom 650 XT 4 godine. Odlican motor. Supruga i ja sa sve 3 kofera smo napravili 25k km. Mana je ( subjektivno ) izgled, mali nedostatak snage prilikom punog opterecenja i zicane felne koje su muka za ciscenje ako volis da ti motor izgleda Spot-on. Sada vozim 800 RE i razlika je ...ogromna ..ali daleko od toga da je 650 XT inferioran u bilo kom pogledu. Versys 650, lep, ali taj motor sa 180 stepeni paljenja, zvuk, nikako mi se ne sviđa. Tracer, odličan ali meni je nekako sitan i neudoban za dvoje sa sva tri kofera NC 750, super za grad ali otvoren put...u dvoje sa koferima...nikako. Isli smo u Trebinje ove godine, nas 4 para. Drug vozi NC...on, žena...tri kofera..u par slučajeva imao je ozbiljan problem prilikom preticanje. Sta god da izaberes zelim ti da te dobro služi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7626 Napisano pre 4 sati Drug član, 2171 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Odmah dostupan u Tagomotocentru u NS, od opreme ima i ono sto ti treba i ono sto ti ne treba…. Samo sednes i vozis. Jos mu ova crna mnogo dobro stoji Tago Moto Centar (@tagomotocentar) • Instagram video WWW.INSTAGRAM.COM 8 likes, 0 comments - tagomotocentar on October 9, 2025: "CFMOTO 800MT EXPLORE Odmah dostupan! Za sve dodatne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 869 Napisano pre 44 minuta (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 699 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan hvala ali no chinese Promenio pre 23 minuta član brankoXM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 444 Napisano pre 20 minuta Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan ...no fun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 253 Napisano pre 12 minuta Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan NC 750 ti nebi preporučio. Težak za grad, slab na otvorenom. Za razliku npr od V stroma 650 koji je u svemu dobar, ni u čemu najbolji. NC je napravljen za sve a ni u čemu dobar. Bar je moje takvo iskustvo bilo dok sam ga imao na 3 dana. V Strom 650 mi deluje da bi zadovoljio tvoje potrebe. Imaš i V strom 800 koji je jeftiniji od Tracera 7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...