miroslav78 3 Napisano pre 1 sat U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ6N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, odavno prelistavam forum ali se nisam pridruzio iz ni sam neznam kog razloga Ja sam Miroslav, zivim u jednom brdovitom naselju na periferiji Beograda. Godine mi nisu za pohvalu, vidi se u korisnickom imenu. Na moped sam seo davne ``'90, imalo se i skutera i vecih sklopocija, bila su to neka lepa vremena kad se kaciga i A nisu podrazumevali, a mogao si da uzmes L tablicu i vozis se ko covek Kao i svaka druga lencuga, polozio sam prvo B (davno je to bilo, '96), u vojsci dobio C (2001), a zatim i A sa 44 godine... Motor uglavnom, 95% i vise koristim za put na posao da ne maltretiram ni sebe ni auto, sa matorkom ispod druzim se dve ipo godine i 16000km. Da je predstavim, XJ6N-2009, presla 60000km. Toliko od mene za sada, prastajte ako sam vas smorio 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 646 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11339 Napisano pre 53 minuta Hronični Motociklopata, 7654 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 684 Napisano pre 16 minuta Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...