severian 22288 Napisano juče u 15:18 Integrisan, 8974 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, djolji je napisao: Da li će redarska služba biti organizovana i kod BIG-a gde je planirano da budu motori parkirani? Da li treba neka sugestija oko načina parkiranja, kako bi se lakše moglo izaći tj. da ne bude neko zarobljen i da li treba motori da ostanu otključani zbog potrebe pomeranja? I nedaj Bože da li će im PP aparati biti na dohvat ruke? Vožnju završavamo kod BIGa. Svako je odgovoran za svoj motor, kao uostalom i inače. Nemamo snagu, ni način, da organizujemo FTO koje čuva motore. Naravno, ne morate parkirati kod big. Kada dodjemo do tamo i završimo vožnju svako može parkirati i na nekom drugom mestu, gde mu više prija. Takođe, kome se motor ne ostavlja, pomen i ćutanje su jednako vredni i pored svog motora. Grad će svakako svuda biti pun, pa i tu. Ja iskreno, usled broja ljudi sutra, očekujem da ovi koji jedino mogu da prave nemire budu sutra ustvari cica mace na navijanje. No, ovo gore kažem bez mistifikacije i otvoreno, ne očekujte da vam neko drugi čuva motor. Van ovog zvaničnog stava, naravno da ćemo jedni drugima pomagati. Nije baš pametan onaj koji bi došao da traži kavgu sa toliko motociklista u jednom gradu. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 5835 Napisano pre 23 sati Drug član, 566 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Krecem uskoro za NS. Kakvo je st(r)anje na Oskarovim dzadama? Gde proveriti? Blagodarim,! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
j1ggy 74 Napisano pre 23 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ma kakav doček, ne dolazimo na svadbu... Hvala tebi @j1ggy na ponudi, biće tu dosta ljudi, motora, automobila. Naše je da dođemo, nađemo negde parking i mirno i dostojanstveno pešaka do stanice. Bez turiranja, pištaljki itd... Nisam ni mislio da docekujemo sa ruzmarinom ili koljivom. Vec se u mojoj glavi motala misao da bi mi iz NS mogli ili da docekamo kolonu iz BG negde i zajedno udjemo u grad ili nesto drugo ili trece. Ali ne i da svako ima svoju organizaciju, jer po pisanju ovde mi izgleda tako. Sto se mene tice, ako ce to biti najsvrsishodnije, ja cu otici i za BG, ali mi je nonsens da vozim odavde tamo i da se vracam nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9367 Napisano pre 23 sati BJB Maxi Scooter Club, 6550 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ... ko me spominjao?... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5697 Napisano pre 23 sati Drug član, 1225 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Blaža je kljun 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1093 Napisano pre 23 sati (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2233 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2025. at 21:33, severian je napisao: Okupljanje Subota 1. Novembar 08-8.30h Parking ispred TEMPA (u bliini Kvantaske pijace) (Parking Tempa nalazi se u neposrednoj blizini Kvantasa i izlaza na Auto put ka Sidu - vidi sliku) Molim vas da ne kasnimo. Kolona kreće u tacno u 8.30h (u smeru strelica sa donje slike). Pomozite redarima (bice vidno obelezeni prslucima) da sve protekne kako treba! Idemo auto putem do Stare Pazove (nema placanja putarine!), a dalje starim putem. Detalji o ruti i mestu parkiranja, nakdnadno nakon koordinacija sa svima sa kojima se treba koordinirati! VIDIMO SE! Да не буде забуне кад и одакле @Blaza Promenio pre 21 sati član bracabgd 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22288 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8974 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, vex je napisao: Krecem uskoro za NS. Kakvo je st(r)anje na Oskarovim dzadama? Gde proveriti? Blagodarim,! Ako ides iz Gradišta (vidim lokaciju) moj predlog ti je da ideš na Zrenjanin, pa preko Tise u NS. AP i stari put BG-NS izbegavaj ako mozes. Ako ne mozes, bolje AP nego stari put veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22288 Napisano pre 23 sati Integrisan, 8974 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, j1ggy je napisao: Sto se mene tice, ako ce to biti najsvrsishodnije, ja cu otici i za BG, ali mi je nonsens da vozim odavde tamo i da se vracam nazad. Pridruži se koloni negde na ulazu u NS. Idemo od Inđije i KArlovaca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13763 Napisano pre 22 sati Drug član, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Atorn je napisao: Blaža je kljun Ne diraj nam Kimija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13947 Napisano pre 21 sati Drug član, 1810 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Blaža je kljun Inspektor Blaža! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6061 Napisano pre 21 sati Drug član, 2566 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kada planirate da ste kod Biga? Stizem autom pa da znam da tajmiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 376 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se kod tempa. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 898 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 389 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, drmilan_ said: Kada planirate da ste kod Biga? Stizem autom pa da znam da tajmiram Milsim da to niko ne može tačno da kaže, nemamo pojma kakva će biti situacija usput, da li će biti gužve... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6061 Napisano pre 20 sati Drug član, 2566 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, mislio sam možda nešto okvirno. Elem, ja cu oko 8h da krenem, pa bože zdravlja gledamo se tamo! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4220 Napisano pre 20 sati Drug član, 482 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ja konacno uspeo da se organizujem, otkazao prevoz autom i krecem motorom ali ujutru rano iz Petrovca. Standardno, auto put od Pozarevca, nadam se da nece biti nekih iznenadjenja u saobracaju. Ako neko ima neki info u vezi toga neka javi. Da se upisem sad i zvanicno: +2 motora, Darko i Misha 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar011 85 Napisano pre 20 sati U prolazu, 38 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Satelis 250 Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се ујутру код Темпа, ево ме правим сендвиче 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 813 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 260 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu bolje, internet je pao https://www.instagram.com/stories/robi_motoadv/3755709092246411633?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXJkZWN6dGlpZWlxdg== Svaki minut je sve više ljudi, čekamo još uvek. Pozdrav iz NS! 11 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deda54 587 Napisano pre 20 sati Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW 650cs Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Robi je napisao: Ne mogu bolje, internet je pao https://www.instagram.com/stories/robi_motoadv/3755709092246411633?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXJkZWN6dGlpZWlxdg== Svaki minut je sve više ljudi, čekamo još uvek. Pozdrav iz NS! Pumpaaaj već je puklo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4941 Napisano pre 20 sati Drug član, 486 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Robi je napisao: Ne mogu bolje I više je nego dobro... Zavidim što ste tu... Vidimo se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5630 Napisano pre 20 sati Drug član, 2703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Aleksandar011 je napisao: Видимо се ујутру код Темпа, ево ме правим сендвиче Meni moze neka sunka i namaz samo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22288 Napisano pre 19 sati Integrisan, 8974 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auh... Novi Sad je svima nam na čast večeras! Ježim se dok gledam! Ko ne krene sutra posle ovih prizora... Srca je kamenog! Možda nas ipak bude više od 15-20, što reče onaj čijim imenom neću sebi da zagađujem veče. Pumpaaaaj! 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 634 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ipak trebalo i da BJB i BUS krenu ranije minimum pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1277 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 496 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan za BUS me zabole 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1607 Napisano pre 19 sati Drug član, 393 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pukniii skote zvaaalaviii !!! Pumpaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1150 Napisano pre 19 sati Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan ima neko neki link uzivo za nas koji nismo kraj televizora, moze i oni yt alternativni kanali samo da se gleda.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...