severian 22243 Napisano pre 18 sati Integrisan, 8962 postova Prijavi odgovor kao problematičan Džaba, ne vraćamo im 100 dodatnih motora! 5 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11432 Napisano pre 15 sati 4_tocka_i_karoserija, 2279 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Videli šta je Goša šerovao, pa se uplašili 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 174 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan U subotu psiho zatvara sve mosotve u NS, zatvara sve moguće prilaze NS pa čak će ići dotle da će zatvoriti most preko Dunava kod Beške i Titelski most. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12142 Napisano pre 9 sati Ne silazi, 2177 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, rajmax63 je napisao: U subotu psiho zatvara sve mosotve u NS, zatvara sve moguće prilaze NS pa čak će ići dotle da će zatvoriti most preko Dunava kod Beške i Titelski most. Nema trika. To je takav pucanj u nogu. nije taj glup, samo je drčan. 3 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1455 Napisano pre 8 sati Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Гоша said: Mostostaje (@mostostaje) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM This video explores the challenges of traveling to Novi Sad from Belgrade due to road closures. With practical... bez nasilja! ovo je mirni skup! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 1073 Napisano pre 8 sati BJB Maxi Scooter Club, 2228 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 10. 2025. at 21:33, severian je napisao: Okupljanje Subota 1. Novembar 08-8.30h Parking ispred TEMPA (u bliini Kvantaske pijace) (Parking Tempa nalazi se u neposrednoj blizini Kvantasa i izlaza na Auto put ka Sidu - vidi sliku) Molim vas da ne kasnimo. Kolona kreće u tacno u 8.30h (u smeru strelica sa donje slike). Pomozite redarima (bice vidno obelezeni prslucima) da sve protekne kako treba! Idemo auto putem do Stare Pazove (nema placanja putarine!), a dalje starim putem. Detalji o ruti i mestu parkiranja, nakdnadno nakon koordinacija sa svima sa kojima se treba koordinirati! VIDIMO SE! Још једном да не јуре људи 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1696 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 362 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, 3OPAH je napisao: bez nasilja! ovo je mirni skup! Niko ne poziva na nasilje. Ustav RS garantuje slobodu kretanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3111 Napisano pre 8 sati Vozac A kategorije :D, 1031 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan У славу оних који су живот изгубили због бахатих и похлепних а у славу Србије видимо се у суботу прво на зборном мјесту па онда у Новом Саду! 3 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1455 Napisano pre 8 sati Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, MatorKonj said: Niko ne poziva na nasilje. Ustav RS garantuje slobodu kretanja. komenarisao sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1033 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan @3OPAH Šta vidimo u videu? Policiju koja bije, ne dozvoljava prolaz i ja se dakle potpuno slažem sa tobom koji pozivaš policiju da ne sprovodi isto takvo nasilje. Skup u NS je miran, mi ćemo mirno krenuti na mirni skup. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3334 Napisano pre 7 sati Drug član, 1031 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jos 3 dana. Jos 3 dana do najveceg skupa u NS, jos 3 dana da se oni potrude da to sabotiraju i smanje priliv ljudi. Ali isto tako, jos 3 dana da se mi pokrenemo, organizujemo i dodjemo u jos vecem broju. Omladina je imala gomilu prepreka prethodnih godinu dana...uspevali su da ih prevazidju i to uz spoticanje na svakom koraku. Mi nemamo izgovor da ovo ne uradimo u najvecem mogucem broju i nemamo izgovor da ne stignemo na odrediste. Njihovo je da pokusaju da to sprece, nase je da to prevazidjemo i u nekom trenutku, makar to bilo i posle ciljanog vremena, dodjemo na mesto i sa ciljem kojim idemo. Komemoracija razlog okupljanja, glavni svakako, ali ne i jedini...bitno je slanje poruke! Svakako, ta poruka je jaca, svakim covekom koji dodje u NS. Ko ide u NS? Svi idemo u NS! 9 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22243 Napisano pre 7 sati Integrisan, 8962 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema se šta dodati... Zaista nema izgovora sada ne doći. Ako podržavamo i jedan jedini milimetar vraćanje našeg društva nazad narodu, iz ruku OKG, sada nije vreme cepanja dlake na 4, traženja iste u jajetu... Moramo poslati poruku! Da nas ima više i da ih se ne bojimo, naprotiv! Da se oni moraju bojati nas. Nas građana ove zemlje, koji god da smo! Šta god da verujemo, kakva god da nam je ideologija, ako nemamo ideologiju, ako nas politika u osnovi i ne zanima... Dosta je bilo, preterali su. Nije vreme za "ma drugi će, moram X, imam Y..."! 4 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1455 Napisano pre 7 sati Drug član, 1217 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, Гоша said: @3OPAH Šta vidimo u videu? Policiju koja bije, ne dozvoljava prolaz i ja se dakle potpuno slažem sa tobom koji pozivaš policiju da ne sprovodi isto takvo nasilje. Skup u NS je miran, mi ćemo mirno krenuti na mirni skup. ja sam ucesnik tih dogadjaja! ako me zdravlje posluzi bicu i 01.11.2025. ne volim da se "nadmudrujem" igrama reci. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 57 Napisano pre 5 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan On 2.10.2025. at 3:58, abarth_maniac je napisao: Seve, kad bude neki tajming, javljaj. Dolazim nekim motorom, svog drzim ucaurenog, ali eto mi opravdanje da ga registrujem. Jednog od 11 trenutnih, nesto ce da se doveze. P.S. Nije reklama niti slicno tome: Ko se javi od ekipe, da hoce na skup podrske a treba mu servis, ima od mene besplatan servis. X2. Dakle, za 2 clana foruma finansiram sve komplet, full sintetika ulje, filter ulja i ruke. Vase je da doterate motocikl, dobru volju i odete u NS u znak podrske. I da niste Ćaci. Jbg, to finansiram kroz porez nevoljno, ne moram dodatno da castim. Voleo bih da to bude neko kome su finansije knap, a voli i zeli da voza, ali ne pravim razliku, nisam ovde da sudim i da vagam, za mene ste svi bitni, smatram da je svako najpre Čovek! Dogovor i zakazivanje moze ovde, mozete da se javite na 0600903000 Ranko RPM moto bolje ti rođo dođi snekim na auspuhu, jer od mene imaš još 5 piva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frimen 57 Napisano pre 4 sati U prolazu, 14 postova Lokacija: novi sad Motocikl: uamana t7 Prijavi odgovor kao problematičan poziv za pomoć u petak 31. od 12:00!!! vrdničani mole da ih neko pripazi u dočeku studenata. koliko znam za sada sam tamo samo ja.. molim bjb da pomogne slobodan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1451 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre, po točkovima U subotu je 01. novembar. Studenti su juce u novinama objavili generalni plan komemorativnog skupa 1.11. u Novom Sadu. Što se tice bajkera, ukoliko želite da tokom komemorativnog skupa 1.11. pomognete u redarenju, okupljanje je na parkingu BIG-a u 9:00 časova. Kada se okupimo, sledi dogovor i podela bajkera po lokacijama. Pokret sa parkinga BIG-a je u 9:30. Bajkere koji dolaze da učestvuju u skupu kao gradjani i odaju počast, molimo da parkiraju svoje motocikle van granica skupa i peške se pridruže skupu. Potencijalne lokacije za parkiranje motocikala će naknadno biti objavljene. Napomene: - Skup je komemorativnog karaktera te Vas molimo da se ne pravi buka - Molimo Vas da ne pokušavate da se probijete do Železničke stanice motociklima ili kroz guzvu pešaka - Ponesite patike ili drugu udobnu obuću i preobujte se - S obzirom na očekivanu gužvu, može biti gužve i u radnjama, restoranima, štandovima sa hranom. Za svaki slučaj ponesite vodu i neke grickalice - Ne reagujte na bilo kakve provokacije - U slučaju ikakvih problema, obratite se najbližem policajcu ili redaru - Obavezno slušajte upustva i obaveštenja redara Draga braćo i sestre, po točkovima U subotu je 01. novembar. EDIT: Ako neko bude želeo da se priključi i pomogne redarima i kasnije, molimo da se obrati kordinatorima sektora (bajkerima u narandžastim prslucima, biće označeni) kako bi se priključio postojećim timovima. Nikad nas nije previše kao redara. Program je predviđen da traje do uveče. Vidimo se svakako! Promenio pre 1 sat član Vandrokaš 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...