Jump to content

Moto Zajednica

1. Novembar 2025. NOVI SAD

Recommended Posts

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S K3

Pozdrav ekipa. Ne mogu da čitam u nazad ove nebuloze ko je šta i kako. Ja 1.11. idem u NS sa grupom bajkera u koju god da upadnem. Samo imam par pitanja, pošto će mi ovo biti prvi put da idem malo dalje u većoj grupi. Pretpostavljam da se ide relativno sporo, 2-3 motora u traci, bez preticanja i sličnih gluposti. Da li je ok da idem sa Voge 300 Rally (do 90 kmh), ili je bolje sa SV650S?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 604 postova
  • Motocikl: Honda NC750X DCT

...bez " 'iljadarke" ne kreći!

Ovi voze motore k'o da su ih ukrali !

Promenio član Lucky George
  • Sviđa mi se 1

• Drug član, 2859 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
pre 13 minuta, Teshko je napisao:

Pozdrav ekipa. Ne mogu da čitam u nazad ove nebuloze ko je šta i kako. Ja 1.11. idem u NS sa grupom bajkera u koju god da upadnem. Samo imam par pitanja, pošto će mi ovo biti prvi put da idem malo dalje u većoj grupi. Pretpostavljam da se ide relativno sporo, 2-3 motora u traci, bez preticanja i sličnih gluposti. Da li je ok da idem sa Voge 300 Rally (do 90 kmh), ili je bolje sa SV650S?

Ako bude odziv kao prošli put do NS....realno i trotinet ti je ok :D 

• Haha 2

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally
20 minutes ago, Teshko said:

2-3 motora u traci

Isključivo po jedan motor u traci. Slobodno dođi čime god hoćeš, ne ide se na trku. :takoje:

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 36 postova
  • Motocikl: Suzuki SV650S K3
pre 7 minuta, mick je napisao:

Ako bude odziv kao prošli put do NS....realno i trotinet ti je ok :D 

Pa pazi, imam Dualtron Spider, tera 50kmh opušteno, samo mislim da bih morao da se punim na pola puta

pre 13 minuta, Teshko je napisao:

Pa pazi, imam Dualtron Spider, tera 50kmh opušteno, samo mislim da bih morao da se punim na pola puta

Realno nebitno čime se dolazi...važno je biti tamo. Mada...ako si Relijem, možemo pitati @Tumbe čime on ide...pa ako se pogodi možete nazad preko njiva :D 

• Haha 4

• Ne silazi, 1321 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE
Pre sat vremena, ProMaster je napisao:

Do Nedeljica, tad je Živke pokazao da Kitajci mogu da rade duže od 43min u kontinuitetu.. 😂

Ček ček...tada najmanje dva kitajca izdržala to nezamislivo opterećenje :jee:

Znam da ne nedostaje motivacije ali evo...kako to komšije rade. U roku od nepunih 24 sata....dva ministra podnela ostavke.

Ako ikad dostignemo ovakav nivo svesti....biće nade za nas.

https://www.nadlani.si/novice/smrt-po-brutalnem-napadu-domacin-ales-umrl-po-nasilnem-incidentu-pred-klubom-patriot-v-novem-mestu/

WWW.INSAJDER.NET

Četrdesetosmogodišnji muškarac nasmrt je pretučen u Novom Mestu u Sloveniji. Ministarka pravde i ministar unutrašnjih poslova podneli su ostavke. Slovenački premijer Robert Golob...

• Podržavam 2

• Cool tip, 3193 postova
  • Motocikl: Xjr 1300 black lady
Pre 2 sati, Sale_XT je napisao:

28-og opet vadim neke konce 🙃 ,pa se prvog vidimo na Miseluku 😎

kad vi beogradjani stizete tamo?

Pa sa sat vremena razlike verovatno...:lol3:

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ6f
Pre 2 sati, živke je napisao:

Ćao Nebojša. 
Na ovom forumu se poštuje sloboda govora i mišljenja i neće te niko nikad blokirati ili obrisati ako poštuješ osnovna pravila normalne komunikacije. (barem ja verujem da je tako)

Nemam razloga da ne verujem da je sve ovo što si napisao tačno. Ali hajde da se na trenutak vratimo na ono što se dešava sada:

- Dakle postoje dve velike grupe bajkera koje podržavaju studente i imaju isti cilj.
- Obe grupe izbacuju plan za 1.11, da polaze sa istog mesta, ali sa sat vremena razlike.

- Mnogim ljudima ovde na forumu to nije jasno, zna se kome idu u prilog podele, mnogi izražavaju nadu da će grupe naći zajednički jezik i da ćemo biti jedinstveni 1.11. I ja sam se iskreno tome nadao.

- Ali stiže hladan tuš u vidu obaveštenja studenata od juče. U smislu da nikako ne doprinosi jedinstvu, već samo stvara negativnu energiju i doprinosi podeli bajkera.

Iskreno , nisam shvatio: Koji je tvoj stav povodom ovoga ?

I samo da dodam još tri bitne stvari:
1. Vrlo je bitno: ne postoji neka striktna podela forum - BUS. Ja lično sam učestvovao u mnogim akcijama Bajkera Blokera Jug, koji su u mreži BUS-a  (učestvovao sam i u akcijama biciklisa, odazivao se na pozive zborova, mnogo puta išao na proteste kao pešak, ali to je nebitno za ovu priču). I tako ću da nastavim i na dalje. Verujem da isto važi za veliku većinu ovde.

2. Obratite pažnju ko šta piše i kakve reakcije dobija na postove. U ovakvim temama se obično jave ljudi koji se registrovali pre par sati ili dana, ili su registrovani odavno ali nisu aktivni, uglavnom imaju neku zapaljivu retoriku i iskustvo nam govori da treba biti oprezan sa njima. 

3. Moj stav je jasan. Podržavam isključivo spuštanje tenzija, promišljene i odgovorne postove i i dalje se nadam da ćemo 1.11 krenuti kao jedna kolona. Možda to jeste beznačajna stvar kada se pogleda cela slika, ali bi definitivno bila jedna mala ali bitna pobeda svih nas.

Pozdrav, vidimo se 1.11

Zašto hladan tuš?

Ajmo ovako... Hajde da svi ispratimo BJB satnicu i stignemo u NS. I šta onda? Hoćemo li opet kroz masu ljudi pešaka motorima da proletimo? Kao 15. što je kolona prošla, iako su studenti rekli: "Ne tuda, tu su pešaci, idete drugom rutom koju smo obezbedili da bude prohodna."

Koji je plan i organizacija posle ulaska u NS? Gde se parkiramo? Šta za vreme skupa? Šta posle skupa?

Ili je samo bitno da se provozamo?

Jeste to dizanje morala i vole ljudi da vide, ali decu treba neko da čuva. I to radimo 12 meseci. U dogovoru sa studentima. Niti mi ikoga postavljamo da stoji, niti mi diktiramo našu ulogu u svemu ovome. Studentima će biti drago da vide sve bajkere Srbije, ali koju korist će oni imati od svih nas, ako komunikacije ne bude?

Evo ovako. Imam predlog, ostalo je na vama. BJB neka preuzme skup, vožnju, redarenje do NS i povratak iz NS. A BUS preuzima NS u dogovoru sa Zečevima i Studentima.

I, po meni, najbitnija stvar: ako su deca mogla od Subotice do Novog Pazara da se ujedine i da zajedničkim snagama guraju ovu priču, možemo i mi bajkeri.

Ili pak ne možemo, zato što pojedinci žele da budu iznad nekoga. A to, draga moja braćo po točkovima, ne može. Moramo biti svi jednaki i poštovati odluku studenata (ma kakva god ona bila). A zašto to? Pa zato što smo mi imali 13 godina i ništa nismo uradili. A ta deca i te kako jesu.  

Opet da napomenem, ovo je moj lični stav, a ne stav BUS organizacije, niti je ja predstavljam.

Do ispunjenja zahteva !

• Sviđa mi se 4

• Zainteresovan, 452 postova
  • Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X
42 minutes ago, sashac said:

Pa sa sat vremena razlike verovatno...:lol3:

a krecete vrv sat ranije 😀 ...ma nisam citao nish pa ne znam u koliko krecete,prosli put sam okasnio na skup na Miseluku

pre 21 minuta, Nebojsa92 je napisao:

Zašto hladan tuš?

Ajmo ovako... Hajde da svi ispratimo BJB satnicu i stignemo u NS. I šta onda? Hoćemo li opet kroz masu ljudi pešaka motorima da proletimo? Kao 15. što je kolona prošla, iako su studenti rekli: "Ne tuda, tu su pešaci, idete drugom rutom koju smo obezbedili da bude prohodna."

Koji je plan i organizacija posle ulaska u NS? Gde se parkiramo? Šta za vreme skupa? Šta posle skupa?

Ili je samo bitno da se provozamo?

Jeste to dizanje morala i vole ljudi da vide, ali decu treba neko da čuva. I to radimo 12 meseci. U dogovoru sa studentima. Niti mi ikoga postavljamo da stoji, niti mi diktiramo našu ulogu u svemu ovome. Studentima će biti drago da vide sve bajkere Srbije, ali koju korist će oni imati od svih nas, ako komunikacije ne bude?

Evo ovako. Imam predlog, ostalo je na vama. BJB neka preuzme skup, vožnju, redarenje do NS i povratak iz NS. A BUS preuzima NS u dogovoru sa Zečevima i Studentima.

I, po meni, najbitnija stvar: ako su deca mogla od Subotice do Novog Pazara da se ujedine i da zajedničkim snagama guraju ovu priču, možemo i mi bajkeri.

Ili pak ne možemo, zato što pojedinci žele da budu iznad nekoga. A to, draga moja braćo po točkovima, ne može. Moramo biti svi jednaki i poštovati odluku studenata (ma kakva god ona bila). A zašto to? Pa zato što smo mi imali 13 godina i ništa nismo uradili. A ta deca i te kako jesu.  

Opet da napomenem, ovo je moj lični stav, a ne stav BUS organizacije, niti je ja predstavljam.

Do ispunjenja zahteva !

Majstore...ti si ovde došao da nas zajebavaš ili zaista ne znaš šta se 15-og u Beogradu desilo????

• Podržavam 1

• Drug član, 2700 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

@mick mislim da stvarno nema potrebe da se opet ponavlja ta priča. Biće više štete nego koristi.

Upravo sada, živke je napisao:

@mick mislim da stvarno nema potrebe da se opet ponavlja ta priča. Biće više štete nego koristi.

Istina ali na baljezganje treba imati jednakost...prosto momak mora znati da postoji i druga strana a ne da izigrava kaubojštinu i svi okreću drugi obraz. Nije u redu...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Multistrada V4S
Pre 6 sati, Nebojsa92 je napisao:

Vazda sam imao lošu ocenu iz pisanja sastava, pa ne mogu izneti sve to tako lepo i fino. Umesto toga, naša dela govore. Kad kažem naša, mislim na BUS. Bio fijasko ili ne po broju motora, znajte samo jednu činjenicu. Za ovih 12 meseci, na svakom skupu u Srbiji u organizaciji studenata, bili smo prisutni. Bila to blokada, šetnja ili skup podrške. U svakom trenutku smo imali komunikaciju sa decom da li trebamo, koliko i gde. I to što nismo na motorima bili, ne znači da nismo bili pešaka i u masi. Ali smo tu 12 meseci, 12 meseci na ulici, 12 meseci žrtvovali svoje poslove, svoje porodice da bismo bili uz decu. Mnogi od nas na more nisu otišli jer su znali da je vreme godišnjih odmora i da treba ljudi da fizički stanu i brane tu decu. S pravom mogu da kažem, kao bajker i član moto kluba preko 10 godina, da je BUS mnogo učinio za tu decu, dok su neki samo išli na defile. I možete slobodno da me blokirate, moj stav je jasan.

DO ISPUNJENJA ZAHTEVA!!

Dotad, vidimo se na ulici, a tek posle toga na drumu.

Čisti vam putevi bili.

PS. Ovo je lično moj stav i nema nikakve veze sa BUS organizacijom, niti sam ovim komentarom predstavljao grupu.

Upravo zbog ovakvih stvari koje si spomenuo se i dešavaju podele, a objasniću i zašto bez ikakve pompe.

Dakle, ako me se sećaš bio sam i sa BUS i 01.03. u Nišu i svaki sledeći protest do 28.06. kada je postalo očigledno da nekoliko ljudi iz BUS misle da su oni šefovi svim bajkerima u Srbiji i da su bogom dani da pričaju sa studentima i dogovaraju šta ko radi.

To je doprinelo samo razjedinjavanju.

Ne znam gde su tačno busovci fizički branili jer sam i prestao da se vozim sa vama jer kad god je bilo gusto decu smo ostavili a postojalo je safe place.

Kosjeriċ sam bio od ujutru do popodne gde smo se vozali i radili ništa. Bus služi sebi za marketing.

28.06. Nikoga iz busa nije bilo tamo gde je bilo potrebno, 05.09. u Novom Sadu ste otišli posle prvog suzavca na pumpu kod Mišeluka. To je bila safe zona, dok su nas, studente i gradjane zasipali pendrecima i suzavcem.

Ovo je BUS

WWW.INSTAGRAM.COM

Učestalo blokiranje i cenzura sa strane vlasti i policije u Srbiji su uzrokovali štete i izazvale proteste u glavnom...

Ovo smo mi sa Irenom Mrvicom koju smo izvukli iz suzavca i Jaćimovića.

WWW.INSTAGRAM.COM

1,967 likes, 46 comments - irenamrvica on September 6, 2025: "Policija pendrecima i suzavcem na bajkere...

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Drug član, 2170 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm
pre 37 minuta, Nebojsa92 je napisao:

Ili pak ne možemo, zato što pojedinci žele da budu iznad nekoga

A ko je to rekao ?

Mislim da uopšte ne shvataš pisanje..

Niko ovde nema problem ko će šta da vodi, znam to zvuči kao dobra tema za neku sapunicu, ali je totalno nebitna stvar, naročito za 1.11., a što se mene lično tiče, bitno mi je kao lanjski sneg.

Sve vreme pokušavamo da vidimo koji su nebefiti polaska u jedno ili drugo vreme(konkretno ovo što si naveo mi ima smisla, i to se lepo kaže)

Shvati jednu stvar, ali stvarno probaj da shvatiš.

Morao bi neko da bude izuzetno lud ili glup, da proba da "oduzme" sve ono što su recimo Yogi i drugi, neću ih imenovati, jer sam na Telegramu kad sam napisao upozoren da imena ne iznosim u javnost, uradili za studente. Izuzetno glup!

Ljudi su malo ovde revoltirani, jer su očekivali jednu kolonu, (a pošto vidim da to teško shvataš, da ponovim još jednom) boli ih uvo ko vodi, bitna im je stvar za koju ovo rade.

Tema otvorena ovde , nije deljena po mrežama, nije puštana u javnost, pa da skuplja ljude na taj način, jednostavno je služila da se okupe ljudi odavde, prebroje i da se krene u Novi Sad.

Naravno da niko nije bio glup i mislio da neće biti tu ljudi koji su informacije dobijali preko BUS-a, ali se BAR ZA MENE nije dovodilo u pitanje jedinstvo.

Znači, probaj da shvatiš i prihvatiš, koncept okupljanja ovde, nije koncept kojim se vodi BUS, jer je ova zajednica limitirana na članstvo po pitanju dosega, i neka to potvrde neki drugi, ali mi ne deluje da ide dalje od toga.

Ovde bi završio sa trabunjanjima i raspravama,a nadam se i ostali. Pa da sledeća pisanja budu konstruktivnog tipa.

Promenio član ProMaster
  • Sviđa mi se 2

• Integrisan, 8954 postova

Ma, mozda je ok da je tema živa. Više ljudi vidi da se nešto događa. :)

Pazi kad mene samog više ne zanimaju ova sr@nja i prebrojsbanja, igre i igrice. Čisto političarenje. 

Ja samo želim da nas bude u NS što više. I to građana. Bukvalno me jedino to zanima. 

Lično, tamo idem iz pijeteta prvo prema poginulima i njihovim porodicama. Onda, jer želim promenu i mom društvu. Koga volim i moje je. 

Iza toga možda malo i iz simpatija prema borbenim generacijama koje su se pojavile kao deus ex machina, onda kada smo vec mislili da je crno. 

I uprkos svima nama matorcima, pogotovo onima koji grade nepostojeća živote i moto karijere na leđima događaja, tu malo imam i mučninu, ali dobro, ne biramo saborce! 

Da NS bude pun, jedino me to zanima. Trenutak je istorijski,zaista. 

Tako da, kao pokretač teme kazem... Neka vatre! Neka tema pulsira! 

Samo na kraju, svi koji pišete... Ustvari i dođite u ns. 

• Sviđa mi se 2

• Zainteresovan, 712 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Honda CRF 300 Rally
38 minutes ago, Nebojsa92 said:

Hoćemo li opet kroz masu ljudi pešaka motorima da proletimo? Kao 15. što je kolona prošla, iako su studenti rekli: "Ne tuda, tu su pešaci, idete drugom rutom koju smo obezbedili da bude prohodna."

Hahahahaha carski :lol3:

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: Bmw F650gs
pre 9 minuta, ProMaster je napisao:

A ko je to rekao ?

Mislim da uopšte ne shvataš pisanje..

Niko ovde nema problem ko će šta da vodi, znam to zvuči kao dobra tema za neku sapunicu, ali je totalno nebitna stvar, naročito za 1.11., a što se mene lično tiče, bitno mi je kao lanjski sneg.

Sve vreme pokušavamo da vidimo koji su nebefiti polaska u jedno ili drugo vreme(konkretno ovo što si naveo mi ima smisla, i to se lepo kaže)

Shvati jednu stvar, ali stvarno probaj da shvatiš.

Morao bi neko da bude izuzetno lud ili glup, da proba da "oduzme" sve ono što su recimo Yogi i drugi, neću ih imenovati, jer sam na Telegramu kad sam napisao upozoren da imena ne iznosim u javnost..

Ljudi su malo ovde revoltirani, jer su očekivali jednu kolonu, (a pošto vidim da to teško shvataš, da ponovim još jednom) boli ih uvo ko vodi, bitna im je stvar za koju ovo rade.

Tema otvorena ovde , nije deljena po mrežama, nije puštana u javnost, pa da skuplja ljude na taj način, jednostavno je služila da se okupe ljudi odavde, prebroje i da se krene u Novi Sad.

Naravno da niko nije bio glup i mislio da neće biti tu ljudi koji su informacije dobijali preko BUS-a, ali se BAR ZA MENE nije dovodilo u pitanje jedinstvo.

Znači, probaj da shvatiš i prihvatiš, koncept okupljanja ovde, nije koncept kojim se vodi BUS, jer je ova zajednica limitirana na članstvo po pitanju dosega, i neka to potvrde neki drugi, ali mi ne deluje da ide dalje od toga.

Ovde bi završio sa trabunjanjima i raspravama,a nadam se i ostali. Pa da sledeća pisanja budu konstruktivnog tipa.

pre 10 minuta, Aleks Rossa Corsa je napisao:

Upravo zbog ovakvih stvari koje si spomenuo se i dešavaju podele, a objasniću i zašto bez ikakve pompe.

Dakle, ako me se sećaš bio sam i sa BUS i 01.03. u Nišu i svaki sledeći protest do 28.06. kada je postalo očigledno da nekoliko ljudi iz BUS misle da su oni šefovi svim bajkerima u Srbiji i da su bogom dani da pričaju sa studentima i dogovaraju šta ko radi.

Ne znam gde su tačno busovci fizički branili jer sam i prestao da se vozim sa vama jer kad god je bilo gusto decu smo ostavili a postojalo je safe place.

Kosjeriċ sam bio od ujutru do popodne gde smo se vozali i radili ništa. Bus služi sebi za marketing.

28.06. Nikoga iz busa nije bilo tamo gde je bilo potrebno, 05.09. u Novom Sadu ste otišli posle prvog suzavca na pumpu kod Mišeluka. To je bila safe zona, dok su nas, studente i gradjane zasipali pendrecima i suzavcem.

Ovo je BUS

WWW.INSTAGRAM.COM

Učestalo blokiranje i cenzura sa strane vlasti i policije u Srbiji su uzrokovali štete i izazvale proteste u glavnom...

WWW.INSTAGRAM.COM

1,967 likes, 46 comments - irenamrvica on September 6, 2025: "Policija pendrecima i suzavcem na bajkere...

Ovo je, nažalost, apsolutna istina. I ne samo to, Beli Zečevi su se pocepali baš zbog ovoga. Odnosno, sveli su se na 10 ljudi. Centralizacija odluka od strane samoproglašenih vodja i predstavnika, netransparentnost u donošenju odluka, povlačenje i ostavljanje ljudi na cedilu i u opasnosti, uzaludne akcije i udaljavanje od prvobitne ideje... O instagram ratnicima neću trošiti reči, svima je sve jasno. Mogao bih o ovome da pričam 100 godina i da navedem milion primera, samo iz naših redova. Ali dobro, svima sve ida na čast. Neki bi da menjaju ovo društvo na bolje i spremni su da plate cenu za to, a neki bi da prvi ujašu na belom konju i malo da oni jebu balerine. Nismo svi isti. 

Promenio član AlekShu
  • Podržavam 1

• U prolazu, 5 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ6f
pre 8 minuta, Aleks Rossa Corsa je napisao:

Ovo je BUS

WWW.INSTAGRAM.COM

WWW.INSTAGRAM.COM

O cemu ti pricas druze? Tu istu Irenu sam ja stavio na motor i izvukao iz tog sranja i odvezao je na bezedno. 

Na mom snimku iznad lepo se vidi kako bajkeri sedaju na motor u dimu suzavca. A da li tako isto vidis da ispred nas nema ljudi? Znaci da smo se zadnji povukli kad je krenula kolona i proboj pandura koji su prosli pored vas. 

A pre svega toga, kod tog autobusa lepo si cuo kada je da ga ne imenujem sada rekao: pola ljudi da ostane ispred autobusa i drzi kordon, a pola sa druge strane zgrade. Niko nije pobegao samo smo bilì sa 2 strane zgrade na 2 coska te iste zgrade. Jedni levo jedni desno. 

Na ireninom snimku ja vidim 10 ljudi koji su u busu. 

Hoces sve da ih imenujem? 

• Sviđa mi se 1

Nemam više reakcija, mogu samo da napišem da se skroz slažem sa  @ProMaster ovim postom. 

@Nebojsa92 hladan tuš zato što kao što su mnogi primetili na prethodnim stranama - objava je sročena tako da zvuči kao da niko osim kolone BUS-a nije dobrodošao, i dolazi u vreme kada ovde ljudi traže dogovor i jednu kolonu, pozivaju organizatore da se dogovore.
Ali nebitno. 
Ja sam daleko od bilo kakve organizcije, a daleko sam i fizički (Niš :) ). Pišem iz ugla običnog učesnika kolone. 
Sve ovo što si napisao u prethodnom postu meni generalno ima smisla, ok je.

Ali i dalje niko da objasni zašto će biti dve kolone i oko čega to nije moguće postići dogovor ?

U svakom slučaju - i nebitno je. Bolje bi bilo da pokažemo jedinstvo, ali nije neophodno. Svakako će svako ko je planirao da dođe doći i to je to. 

Ja nemam više šta da kažem na ovu temu. 
Vidimo se 1. Novembra!

• Podržavam 2

• Integrisan, 8954 postova
pre 6 minuta, živke je napisao:

Vidimo se 1. Novembra!

Ključno. 

Mada, sto se mene tiče, ti si već sve pokazao u Nedeljicama :takoje:

Lično, gotovo u slovo smatram ovo što piše @mick  ali rekoh sebi kako nema potrebe ulaziti u raspravu... 

pre 3 minuta, živke je napisao:

Ali i dalje niko da objasni zašto će biti dve kolone i oko čega to nije moguće postići dogovor ?

Nemoguće je postići dogovor jer postoji samo JEDNA strana koja poziva na dogovor a to nije BUS...oni su svaki pokušaj dogovora u svakom prethodnom događaju sabotirali i odbili da razgovaraju. Na kraju krajeva...iz tog stava se vidi koliko je loša ideja da se razgovara sa tom grupom.

Promenio član mick
  • Podržavam 1

3 minutes ago, severian said:

Mada, sto se mene tiče, ti si već sve pokazao u Nedeljicama... 

Da ne misle ljudi da sam uradio ko zna šta :D 
Samo sam malo duže vozio od ostalih ali sa istim ciljem: da pružim podršku ljudima koji se bore za ispravnu stvar!
I za to sam uvek spreman. 

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 1

• Aleksandar Gal, 112 postova
  • Motocikl: Suzuki GSXR 1000 L6 / Suzuki GSXR 600 L4
8 minutes ago, Nebojsa92 said:

O cemu ti pricas druze? Tu istu Irenu sam ja stavio na motor i izvukao iz tog sranja i odvezao je na bezedno. 

Na mom snimku iznad lepo se vidi kako bajkeri sedaju na motor u dimu suzavca. A da li tako isto vidis da ispred nas nema ljudi? Znaci da smo se zadnji povukli kad je krenula kolona i proboj pandura koji su prosli pored vas. 

A pre svega toga, kod tog autobusa lepo si cuo kada je da ga ne imenujem sada rekao: pola ljudi da ostane ispred autobusa i drzi kordon, a pola sa druge strane zgrade. Niko nije pobegao samo smo bilì sa 2 strane zgrade na 2 coska te iste zgrade. Jedni levo jedni desno. 

Na ireninom snimku ja vidim 10 ljudi koji su u busu. 

Hoces sve da ih imenujem? 

Pa čekaj, Nebojša, jel’ neko stvarno zapalio gumu, ili je ipak bio suzavac, biber sprej ili slično?

Policija je prošla pored nas? Ili su nas, zapravo, probili uz ozbiljnu upotrebu sile da bi prošli?
Znaš, kad kažeš da su „prošli“, više zvuči kao da smo ih mi pustili, što je daleko od istine!
A vrlo dobro znamo, iz tvog snimka, gde si ti lično bio u toku probijanja blokade, a gde su bili drugi ljudi totalno je nebitno iz koje grupe / organizacije dolaze itd.

Vidimo se svakako 01.11!
Lično, ako bude bilo potrebe, krenuću peške za Novi Sad – bez motora, bez stresa i prepirki.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja