doctore 348 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, RankoBg87 je napisao: Pre nekih 7g kad sam hteo normalno auto, nadjem Fokusa znaci puca koliko dobro izgleda, 2.0 plin, npr presao 150k, 5500e, proda se, zovem drugara u It reko traži mi Fokusa sa plinom da je prešao 150k, cene su bile 7+, onda razmišljam, koliko je onaj bio prešao tj skinuto kad on kod nas kosta 5500e. Sam pogled na cenu slicnog vozila ovde i preko odmah vodi u logican zakljucak. To sto valja kosta svuda,ne poklanja se... Desi se da bude neki kog nisu umeli rese napolju pa dodje ovde i neko ga resi,mala popravka i to ostavlja postenu zaradu A najbrza i najlaksa je sa km satom Celo vozilo trpi amortizaciju a na km preko 250k pocinju da posustaju slabiji sklopovi,pa zavisno od marke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6040 Napisano pre 9 sati Drug član, 2797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Meni je merilo moj 407, uzeo sam ga od drugara, on je drugi vlasnik, kupljen ovde ali ga vozio nas covek u Svici, da kazem od prvog dana otvoren put, drugar radi u Luxemburgu, posao mu van grada a do auto puta ima 5km, tako da nije boravio u gradu, ja radim da kažem u grad ali sam vam grada i od 31km do posla imam 25 otvorenog puta a ovo ostalo tece, nije teski grad, Uzeo sam ga sa 182k sad ima 333k, jesam radio dizne i pumpu sad al ostalo radi sve ko prvog dana i nikakvih problema nema, cak je i enter top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7779 Napisano pre 9 sati Drug član, 2232 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ti fazoni su mi najjaci, drugi sam vlasnik, prvi vlasnik ga kupio novog u srbiji ali ga vozio u svajcarskoj I prvi a i cak drugi vlasnik treba da imaju racun od auta kada je kupljen nov, to kad pomenes u Srbiji svi te bledo gledaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6040 Napisano pre 9 sati Drug član, 2797 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, od prvog dana kod njih, sve uredno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...