AlekShu 265 Napisano Avgust 30 U prolazu, 79 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Imamo broj računa za pomoč naŝem Darku, koji je povredjen i kome je motor oŝtećen, nakon ŝto ga je u Novom Sadu napala grupa režimskih huligana i zverski ga tukla. BR. računa: 220-2030000116606-91 Darko Jan Novi Sad Molim Vas da mu pomognemo da mu oporavak prodje sto brže, da mu zajednički popravimo motor, i da mu pokažemo da nije sam u ovome! 23 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13399 Napisano Avgust 31 Ne silazi, 3043 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 164 Napisano Avgust 31 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 103 Napisano Avgust 31 U prolazu, 16 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skundra 29 Napisano Septembar 1 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaxa XMAX 300 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4198 Napisano Septembar 1 Drug član, 480 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam bio odsutan i zauzet, znam za incident ali sad tek vidim temu za pomoć. +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3264 Napisano Septembar 1 Drug član, 1019 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3174 Napisano Septembar 1 Drug član, 763 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 614 Napisano Septembar 2 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan ++ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir83 151 Napisano Septembar 2 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Beverly 300 ie, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8960 Napisano Septembar 3 Drug član, 1871 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 3264 Napisano Septembar 4 Drug član, 1019 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da malo podignemo temu...svi smo mogli da budemo na Darkovom mestu... 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7832 Napisano Septembar 4 Drug član, 2624 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan +1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BoxX 1098 Napisano Septembar 5 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: suburban Singidunum Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9 Prijavi odgovor kao problematičan +1, Nikada se ne ponovilo, vidimo se večeras Novi Sade 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 775 Napisano Septembar 8 Drug član, 1179 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
partlov 102 Napisano Septembar 8 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda Rebel Prijavi odgovor kao problematičan +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1643 Napisano Septembar 9 Drug član, 2075 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4804 Napisano Septembar 9 Drug član, 1044 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1422 Napisano Septembar 18 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 92 Napisano Septembar 18 Svrati ponekad, 81 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan jos jednom +1, nego jel neko ima informaciju kako je, da li se oporavio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darre 47 Napisano Septembar 29 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Motocikl: Benelli TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Draga braćo i sestre bajkeri, Nisam do sada imao prilike da budem član foruma ali evo sada prilike i za mene.Naime, ovim povodom želim da se zahvalim svima koji su se interesovali, brinuli i pomogli da stanem na noge posle one užasne večeri 13. avgusta. Od tog dana sve se nekako ubrzalo i mnogo toga mi se izdešavalo. Ne bih želeo da propustim prilku a da ne kažem hvala svima koji su na bilo koji način osetili delić onoga što sam i ja. Mi bajkeri smo malo specifičniji i sposobniji da osetimo i razumemo tuđu sreću i patnju. Ono u šta sam siguran je da ne želim da iko prođe ovakakav horor. Hvala vam beskrajno na toj empatiji, razumevanju i pomoći koju ste organizovali da profunkcionišem. Posle ovakvog pada, uz vašu pomoć sam ustao i stojim uspravno. Biću 100% ispravan kada ponovo budem bio na motoru. Rekao sam sebi, to će biti kad budem mogao da napravim 10 sklekova i 10 zgibova... onako lagano. Trenutno sam daleko od toga ali eto vidim cilj. Evo danas sam skinuo gips, kreće rehabilitacija...biće valjda sve ok. Glava je na ramenima iako je dobila 10-15 udaraca svom snagom.... Zato, nigde bez kacige.... Mogu vam reći da mi je najteže bilo od svega prihvatiti pomoć, pogotovu što mi je prvi put za ovih 57 godina. Uz sve vas sam shvatio da je obaveza primiti pomoć da bih sutra mogao i dati onome kome to bude bilo potrebno. Uvek mi je bilo lakše pomagati, ovo je bilo teže ali neopisivo. Hvala još jednom! Do sledećeg susreta na točkovima, čuvajte se! Darko 41 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 775 Napisano Septembar 29 Drug član, 1179 postova Lokacija: BG Motocikl: Bmw Xr Prijavi odgovor kao problematičan Što brži oporavak, pozdrav. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12420 Napisano Septembar 29 Ne silazi, 1308 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak i povratak na dva točka imenjače. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8848 Napisano Septembar 30 BJB Maxi Scooter Club, 6467 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Darre Hvala ti na javljanju, želim ti brz potpuni oporavak Nadam se da niko više neće proći ono što si ti prošao... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...