cezarpa 12773 Napisano Četvrtak u 13:51 Ne silazi, 3064 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Borko zar nije mrezica i opruga ispod tog srafa za ispustanje ulja?Kako je uglavnom kod svih kineza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano Četvrtak u 15:40 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Borko_28 said: Da li je to ona strana gde se nalazi merač nivoa ulja nikako mi nije jasno......ako može neko ko je menjao ulje sam i čistio mrežicu da se javi Ne. Suprotna (desna) gde je kvacilo. Nisam niti imam u planu do 4-5000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko_28 8 Napisano Petak u 11:06 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan a koji su šrafovi gde se kako se dolazi do nje ? Promenio Petak u 11:09 član Borko_28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borko_28 8 Napisano Petak u 11:08 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Tecaub je napisao: Bato promeni ulje sedi i vozi i kreni ispocetka da citas Pa nigde nema konkretno za Pedu Sniper. Ti si pitao isto pitanje postoji snimak , ali za drugi moped ne za ovaj. Nigde nema na celom forumu konkretno kako se i koji šraf skida i kako se dolazi do mrežice. I da sipao sam Ipon 10w40 za 4T full sintetika i promena je neverovatna menjač radi kao da je digitalni samo klizi i blagi klik se čuje. Mnogo dobro ulje za 1600 din. Sad kad je ulje tako dobro žao mi je što nisam i mrežicu/filter očistio. Promenio Petak u 12:04 član Borko_28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano Petak u 13:29 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Borko_28 said: a koji su šrafovi gde se kako se dolazi do nje ? Skidas celu deklu desnu brate. Ali kupi unapred set dihtunga jer ces pokidati dihtung 99% zato ja nisam ni hteo da se zezam sa tim. A realno nema ni potrebe prvih par hiljada. Nijedan opiljak nisam video kad god sam menjao ulje, sto je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano Petak u 13:29 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Borko_28 said: Pa nigde nema konkretno za Pedu Sniper. Ti si pitao isto pitanje postoji snimak , ali za drugi moped ne za ovaj. Nigde nema na celom forumu konkretno kako se i koji šraf skida i kako se dolazi do mrežice. I da sipao sam Ipon 10w40 za 4T full sintetika i promena je neverovatna menjač radi kao da je digitalni samo klizi i blagi klik se čuje. Mnogo dobro ulje za 1600 din. Sad kad je ulje tako dobro žao mi je što nisam i mrežicu/filter očistio. Nema za Pedu jer niko nije radio. A masina je replika ove Honde, ne verujem da su taj detalj za filter tj mrezicu menjali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...