Djukass 14 Napisano Četvrtak u 17:38 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo sutra cu bas sipati opet do vrha danas sam bio na posao 70km i jos po gradu 15km bas cu videti koliko je potrosio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12653 Napisano Četvrtak u 18:49 Ne silazi, 2988 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tih 2litra na 100km za 50ccm je ok.Tolikomi je i Agility trosio.Ali Sniper ide odlucnije ,mozda ima i vise ccm,tako da preko 2lit.moze da prodje.Meni Peda Connect trosi 2.5-3 litra.90% van grada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 86 Napisano Četvrtak u 18:56 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, cezarpa je napisao: Tih 2litra na 100km za 50ccm je ok.Tolikomi je i Agility trosio.Ali Sniper ide odlucnije ,mozda ima i vise ccm,tako da preko 2lit.moze da prodje.Meni Peda Connect trosi 2.5-3 litra.90% van grada. Ma nije problem da li trosi 2 ili 3 litra, problem je uzasno mali rezervoar Tecaub, pitao si za ideje za upgrade evo smisli kako da povecamo rezervoar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sijamski_Mrmot 86 Napisano juče u 12:22 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Peda Sniper ProX50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, bila mi je usput pumpa. na 76km predjenih, stalo je 1,43l goriva. To dodje 1.88L potrosnje na 100km... ok, pola od tih 76 je predjeno sa blokadom a pola bez pa nije skroz "jasna" potrosnja nakon skidanja blokade ali i ja racunam oko 2-2.2L da ce biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 12 Napisano juče u 14:13 U prolazu, 42 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Skroz popustili srafovi kod auspuha , karburAtor drug nastelovao između 1.3 i 1.6, sutra proveravamo ventile . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koke 12 Napisano pre 21 minuta U prolazu, 42 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Danas , provereni ventili ,ok su , zamenjeno ulje na 100km , fabricko poput blatnjave vode , bar je bilo oko 700ml, nisam stigao da ga provozam , javljam sutra kako se sad ponasa . Nadam se sad bar malo manjoj potrosnji . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...