Jump to content

Moto Zajednica

Peda Sniper (XT) 50

Recommended Posts

• U prolazu, 18 postova

Zanima me nešto, ko se razume, ja ne :) 

... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17,

e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom...

E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 97 postova
  • Motocikl: Peda Sniper
1 hour ago, 5rovic said:

Zanima me nešto, ko se razume, ja ne :) 

... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17,

e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom...

E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde?

To sve moras da premeris. Pozadi nema mesta mnogo koliko sam video kad sam menjao lanac, nema neke velike tolerancije, ali za malo moze da se pusti sira. 

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja