Koke 14 Napisano pre 17 sati U prolazu, 63 postova Lokacija: Vranje, Srbija Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakve su Trayal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano pre 16 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan Trayal je ispod ovih pomenutih. Tvrdji je dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
5rovic 8 Napisano pre 16 sati U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me nešto, ko se razume, ja ne ... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17, e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom... E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitjaict 34 Napisano pre 14 sati U prolazu, 97 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Peda Sniper Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, 5rovic said: Zanima me nešto, ko se razume, ja ne ... elem gledam neke tabele ekvivalentnih dimenzija guma, po tabelama bi trebalo da kao zamena za 2.5, 2.75" -R17 može 80/90-R17, e sad 80/90 guma je šira od 2.75, 80/90 je 80mm, 2.75 je približno 70mm, i gume sa metričkim oznakama 80/90 su sve tubeless, dok su ove 2.5/2.75 uglavnom sa unutrašnjiom... E sad 'el može sigurno tubles guma na felne od snajpera i dal' ove 80/90 neće da kačaju negde? To sve moras da premeris. Pozadi nema mesta mnogo koliko sam video kad sam menjao lanac, nema neke velike tolerancije, ali za malo moze da se pusti sira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1689 Napisano pre 1 sat Drug član, 1748 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vozio neko sniper i apn da uporedi osnovno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...