Zille-nbg 1688 Napisano Nedelja u 17:25 (promenjeno) Drug član, 1269 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, živke said: Pa koliko to izlazi samo lepljenje pločica? Oko 30ak evra? Jel isto i kad ide samo pod, tipa soba, veća terasa? Čekaju i mene neki radovi, pa čisto informativno. 18e po kvadratu. Ja sam napisao samo osnovu da bi se znalo orijentaciono. Ako se dobro secam, ide povrsina poda x3. Tako nesto je i ugrubo za krecenje. Valjda… Vodovodzija 900e za lupanje kupatila, stemovanje, njegov materijal, ugradnja geberita, tus kabina u ravni poda, zatim nakon keramicara dolazi da postavi sve slavine, bojlere, odvode, maske i slicno. I u toj ceni mi je i kuhinja, isto njegov materijal. Promenio Nedelja u 17:27 član Zille-nbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 198 Napisano Ponedeljak u 21:22 Svrati ponekad, 203 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Meni radili proletos kupatilo dva "univerzalca". Za vodu i kanalizaciju na spratu i spajanje sa donjom etažom sa njihovim materijalom 500 e. lepljenje pločica 15 e po kvm. Ispod kade koju su formirali pravljenjem jednog zidića mazali su neki malter u koji su sipali neku tečnost . Čitao sam deklaraciju sa tog kanistera i garantuju nepropustnost. Postavljnje sanitarije 80e. Posle sam ih zvao da polupaju pločice u toj kadi na podu i zalepe nove jer nije postojao odgovarajući nagib. Bio je kontra i voda se zadržavala . Bili su besni ali te nove pločice i lepak su oni doneli i uradili kako treba. Jbg ne možeš da sediš pored njih ceo dan ,a i preterivali su s pivom. Da ih moje oči više ne vide ali jedva sam i njih našao. Svi majstori imaju posla preko glave jer su uleteli u te novogradnje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7066 Napisano Utorak u 11:04 Drug član, 1544 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, waterman said: Meni radili proletos kupatilo dva "univerzalca". Za vodu i kanalizaciju na spratu i spajanje sa donjom etažom sa njihovim materijalom 500 e. lepljenje pločica 15 e po kvm. Ispod kade koju su formirali pravljenjem jednog zidića mazali su neki malter u koji su sipali neku tečnost . Čitao sam deklaraciju sa tog kanistera i garantuju nepropustnost. Postavljnje sanitarije 80e. Posle sam ih zvao da polupaju pločice u toj kadi na podu i zalepe nove jer nije postojao odgovarajući nagib. Bio je kontra i voda se zadržavala . Bili su besni ali te nove pločice i lepak su oni doneli i uradili kako treba. Jbg ne možeš da sediš pored njih ceo dan ,a i preterivali su s pivom. Da ih moje oči više ne vide ali jedva sam i njih našao. Svi majstori imaju posla preko glave jer su uleteli u te novogradnje . Vecina priuceno ili samouko. Ovo drugo nije problem ,ukoliko je covek na mestu i trudi se. Ej nagib kontra, u kupatilu. To se ni u snu ne sme dogoditi onom ko zna posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6687 Napisano Utorak u 11:18 Enduraš, 6517 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost dobar deo majstora radi mehanicki bez uključivanja mozga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14830 Napisano Utorak u 11:18 Integrisan, 7955 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To su prevaranti. Nema druge reči. Posle se javljaju ne telefon, pa naleže zgrada, zajebo neko pre njega, vanzemaljci pokrivili zemljinu osu i ostale gluposti. Kod mene kad se radilo, obilazio sam ih nakon svake etape radova i proverovao. Ne vredi. Njih će država uskoro morati da zauzda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...