SlobodanR1 3506 Napisano Mart 17 Drug član, 1104 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Vitez Koja je napisao: Moj savet polovna ali samo Miele. Jes da mora 3 da je nosi, al gde je postavis tu ostane. Ja imam polovnu vec 5 godina, ove god joj promenio lager i amortizere i to joj je za narednih 5 godina. Moj komsija ima servis, mogu da ga pitam dal ima neku dobru na prodaju. Nalazi se u Selevcu Ništa teže nisam nosio u životu, kao da ima ugrađene magnete koji je vuku ka zemlji 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vitez Koja 347 Napisano Mart 17 Zainteresovan, 218 postova Lokacija: Selevac Motocikl: F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SlobodanR1 je napisao: Ništa teže nisam nosio u životu, kao da ima ugrađene magnete koji je vuku ka zemlji Bas vala. Lakse sam uneo krevet i ormar u kucu nego ves masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 73 Napisano Mart 21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 3. 2026. at 13:07, Max_Afrikanac je napisao: Pozdrav svima, ako smem da se nakačim na temu (tražih po forumu ali nikako da nađem svežiju/prikladniju temu eventualno "šta me danas iznerviralo" ). Naime imam cevku u stanu koja je korodirala, u pitanju je kanalizaciona ventilaciona vertikala s tim da iznad mene je samo krov. Ideja mi je da rupu i deo cevke pokrijem pvc cevkom. Pitanje: da li neko ima majstora (za zamenu dela cevke) ili materijal za preporuku koja može da služi za lepljenje odnosno zaptivanje (sika seal/roof/ akfix)? U Beogradu je stan ako to znači Ja sam na kraju rešio problem, našao momke na netu za hitne intervencije, rešili stvar. Vodoking se zove firma, kačim i sliku posle ove poruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 73 Napisano Mart 21 (promenjeno) U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike edit: 250€ je koštalo zadovoljstvo ali ono došao čovek, pogledao, rekao kad će rešiti (dan dva kasnije) i to je to Promenio Mart 21 član Max_Afrikanac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9784 Napisano Mart 21 -, 2036 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je kostalo 250e ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 73 Napisano Mart 21 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ser zamena dela kanalizacione vertikale (obijanje + zamena) jes skupo ali to je što je. Malo zajebano bilo povezivanje sa gore nastavkom jer je to zapravo oluk po dimenzijama. Donji spoj u podu bio skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 986 Napisano pre 13 sati Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 372 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako smem da se i ja nakacim na temu,kupio sam novu Baltik solju (da zamenim staru) i onu gumu za ispod nje (pise da je univerzalna). Kada sam je postavio na solju vidim da je malo kraca od solje. Da li smem to tako da postavim ili kada odsecem visak koji ce biti sa strane solje da podbacim napred i nazad? I da li ovaj krug na gumi mora da naleze tacno na krug na solji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 18120 Napisano pre 10 sati Integrisan, 8821 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Otvor ti je za običnu WC šolju za cev koja ide u pod. Pošto je kod tebe cev u zidu, gumu postavi da cela šolja legne na istu i to je sve. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...