andrej. 3574 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 1171 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Od veš mašine se kreće.. za par godina CF Moto i BYD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9294 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Tako si ti poceo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3574 Napisano pre 4 sati BJB Maxi Scooter Club, 1171 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam krenuo od motora, ako prodje ok, lako ćemo za belu tehniku Svuda su odlični komentari za Haier, mislim da nema greške sa ozbiljnijim modelima. Mi uskoro opremamo stan, frižider će 99% biti njihov. Mašinu moramo da ciljamo kombinovanu, najbolje deluje Hisense, jedini imaju nešto što deluje pristojno a da je ispod 1000e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...