Jump to content

Moto Zajednica

Italija - Dolomiti , Stelvio. Dva dana puta i tri dana erotike

Recommended Posts

• Drug član, 2098 postova
  • Motocikl: Kawasaki GTR 1400

Pa da počnemo. Možda nekome damo ideju za rutu ili organizaciju...

Drustvo je : @ProMaster  , Boza i lepsa polovina , ja i moja jaca polovina...

Plan su Dolomiti, Stelvio...

Jedan dan puta na tamo , tri dana vožnje, i dan za povratak. Odlucili smo i da to bude preko radne nedelje kako bi guzve smanjili na minimum.
I odlucili smo da taj famozni auto put izbegnemo vozeci motor , vec vise uzivajuci, pa smo odlucili da iznajmimo prikolicu , napakujemo motore , i tako smanjimo i putarine i dosadu i duple vinjete i sve... Prikolica je za dva motora , ali nam se to uklapalo , jer je Stefan krenuo dva dana ranije da sevidi s nekim drustvom , osoli jajca na more i kasnije se pridruzi , a Boza je imao plan da se , posle ove voznje uputi na more na letovanje jos dve nedelje , pa je bilo top, ja i Boza sa dva motora na tamo , i ja i Stefan sa dva motora nazad.

IMG20250629201057.jpg

IMG20250629201116.jpg

Rentanje prikolice je 20e ili 25e po danu, u zavisnosti koju prikolicu uzNete.

Dakle uzeli prikolicu u nedelju oko 17h , spakovali se , i plan je da u ponedeljak oko 8h krenemo put Tolmezza u Italiji, jer nam je to dobra pocetna tacka za napad na Dolomite , i rezervisali smo skroz ok smestaj od 40e, sa doruckom. Ovde nam je bio prioritet da nadjemo hotel koji bi nam cuvao auto i prikolicu tri dana dok se mi vozikamo, i ova zena Paola , iz hotela Algebro Miramonti nam je to omogucia. Ima veliki parking , ne luta se po mestu mnogo , vec je tu odmah sa magistrale.

Ovaj model prikolice nema navoz , nego se prikolica kipuje , a zadnja stranica je "navoz" , pa spustanje i pentranje motora mora uz pomoc , teskoe sam :)

• Sviđa mi se 15

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Dakle, dan 1 , ponedeljak , uglavnom voznja , u autu sprdnja...

Uvece dosli u hotel , parkirali , obisli malo grad , vecerali , vratili se , nocenje i sutra krece erotikaaaaa

Utorak. 

Vec su nam rute bile spremne, uvucene u Tom-Tomu , samo gas...

Nego, pre nego sto cu krenuti da pisem i kacim slike , ako ikome bude trebalo , neka mi posalje mail , pa cu ga ubaciti u ove mape sacuvane, i moci ce da vidi sve ove obelezivace pa da skroji sebi putanju

obelezivaci.jpg

to je ovako nesto ... 

nas primer putovanje je ovakav...

tomtom.jpg

• Sviđa mi se 10

pa da krenemo...

Od Tomezza idemo za Bolcano....

Put do tamo je nestvaran...

Idemo ka mestu koje se zove Ampeco , pa Lozzo di Cadore..

To su nastale neke lepe slike...

20250701-101852.jpg

20250701-101858.jpg

20250701-102228.jpg

Nastavljamo dalje , i prva duza pauza je u mestu koje se zove Auronco di Cadore. Pre ulaska u to mesto je odlicno mesto za nestvarne fotografije , a na mapama je obelezeno kao Santa Caterina Dam

Slike govore sve...

IMG_8660.avif

IMG_8662.avif

IMG20250701110532.jpg

I jedan video klipic....

Odatle smo se zaputili ka jezeru Monte Piana , jer posle njega dolazi jedan od "markera" na karti, mesto koje se zove  Vista Panoramica Tre Cime Lavaredo ...

ALI !! Pre tog jezera , prolazimo pored jezera koje je mnogo lepse od naseg cilja , a mesto se zove Lago di Misurina...

Samo pogledajte..

a voznja do tamo je....

Prelepost...

Uglavnom , nastavljamo dalje , dolazimo do naseg cilja , tu sedamo  , pijemo kafu ( trosili smo 100e kafe na 100 km :) )  ...

20250701-121953.jpg

Ovo je pogled na ne Tre Cime ... ( vide se vrhovi i na klipu iznad )..

IMG20250701122802.jpg

Tu vec naziremo oblake i ne svidja nam se , ali kisna odela spremna , ne damo da nam nista pokvari uzitak...

Dalje idemo do mesta koje se zove Cortina de Ampreco , pa prema Falzarago pass-u

IMG20250701134621.jpg

IMG20250701150405.jpg

Na Falzaregu idemo desno ( na gore , ne na dole ) ka mestu koje se zove La Vila , a odatle idemo na Passo Gardena 

E , tu smo prosli kroz kisu , na Falzaragu je pocela kisa , i do Vile je bilo sao roma babo babo...

nastavice se....

Promenio član Darko Mihajlovic
  • Sviđa mi se 22

...

kisna odela navucena...

IMG20250701150411.jpg

krecemo dalje... nemamo puno slika sa Gardena pass-a jer nas mrzelo da izvlacimo telefon preko kisnog odela , ali pass je izuzetno lep...

IMG20250701150417.jpg

IMG20250703130125.jpg

Negde oko grada Colna ( ako sam dobro napisao ) , nalazimo dobro prosirenje , pored nas je reka , do Bolcana je ostalo jos malo , pa eto prilike da se svucemo , napravimo pauzu i pojedemo Stefanove kolace iz tank torbe

IMG20250701155422.jpg

IMG20250701155444.jpg

IMG-8699.avif

Stiemo u Bolcano. Tamo smo iznajmili celu kucu , sa sve bazenom u dvoristu , doduse , ne u Bolcano vec u nekom mestu koje se zove  Soprabolcano , to je jedno malo selo pored Bolcana ...

Karakteristicno je po gondolama koje mestane voze do Bolcana do autobuske stanice , veoma lepo seoce.

U sklopu kuce , pored bazena , dobili smo te karte za besplatan prevoz gondolama ( iako ih nismo ni koristili , a bas mi zelja bila da se provozam u tom cudu ) ... nasa kuca je izdvojena od sela jedno 2 km.

Ono sto bi trebalo da se naglasi ( mozda neko ne zna , kao sto ni ja nisam znao ) , po Italijama , pogotovo u toj Tirolskoj regiji ljudi rade kako Bog zapoveda... dakle , u 14h pauza za klopu - cao... Prodavnice rade do jedno 17,18h , posle toga ko nije kupio klopu - cao.

Zanimljivost... pronalazimo na mapi neki restoran koji radi do 23h.. odlazimo na picu... pored one zanimljivosti o radnom vremenu , zanimljivo je da ljudi koji ovde zive , ne zanima ih Engleski jezik u zivotu... dakle , Nemacki , i jebi se ... sporazumevanje ide , onako , jbg...

Ulazimo u restoran , sedamo , uzimamo tel da nam prevodioc prevede sastojke pice , dolazi konobarica i kaze "sta zelite?" 

Tooooooooooooooooooooooooooo lutko , nasa li si ? 

Jesam

Odakle

Iz Makedonije

LJubim ti dusu , daj da jedemo ;)

Sa sta mozete da se pohvalite od slatkisa?

sve po redu, zaher kolac , tiramisu, ali sto imamo strudlu , zajebalo vek , mi pravimo...

daaaaaaj

IMG20250701211903.jpg

prejedavanje...

Laku noc Bolcano...

Sutra idemo po sta smo dosli :)

• Sviđa mi se 14

• U prolazu, 79 postova
  • Motocikl: /-

Pa dvojezičan ti je ceo Južni Tirol koji se na italijanskom zove Alto Adige. Tako piše i na mapi Bolzano/ Bozen, Stelvio/ Stilfser Joch,...

Imaju i svoj ladinski lokalni jezik kojim priča minimalan br ljudi, kao i ostali retro Romanski u Ita...

pre 10 minuta, Sharky - Alex je napisao:

Svidja mi se Bozin motor :lol2:

Bozu smo kleli zbog tog motora na svakom stajanju...

ja sam siguran da on radi nesto pogresno , ali ako povezivanje tebe sa tim motorom traje onoliko - jebo i motor i voznju i sve...

on se konektije sa nekim aplikacijama , skenira neki bar kod , uvozi rute , jebe ale , i to traje i traje i traje...svako gasenje motora - puj pike ne vazi se

pa-ka-o

• Sviđa mi se 2
  • Haha 3

• Zainteresovan, 480 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
5 hours ago, Darko Mihajlovic said:

pa da krenemo...

Od Tomezza idemo za Bolcano....

Put do tamo je nestvaran...

Idemo ka mestu koje se zove Ampeco , pa Lozzo di Cadore..

To su nastale neke lepe slike...

20250701-101852.jpg

20250701-101858.jpg

20250701-102228.jpg

Nastavljamo dalje , i prva duza pauza je u mestu koje se zove Auronco di Cadore. Pre ulaska u to mesto je odlicno mesto za nestvarne fotografije , a na mapama je obelezeno kao Santa Caterina Dam

Slike govore sve...

IMG_8660.avif

IMG_8662.avif

IMG20250701110532.jpg

I jedan video klipic....

Odatle smo se zaputili ka jezeru Monte Piana , jer posle njega dolazi jedan od "markera" na karti, mesto koje se zove  Vista Panoramica Tre Cime Lavaredo ...

ALI !! Pre tog jezera , prolazimo pored jezera koje je mnogo lepse od naseg cilja , a mesto se zove Lago di Misurina...

Samo pogledajte..

Prelepost...

Uglavnom , nastavljamo dalje , dolazimo do naseg cilja , tu sedamo  , pijemo kafu ( trosili smo 100e kafe na 100 km :) )  ...

20250701-121953.jpg

Ovo je pogled na ne Tre Cime ... ( vide se vrhovi i na klipu iznad )..

IMG20250701122802.jpg

Tu vec naziremo oblake i ne svidja nam se , ali kisna odela spremna , ne damo da nam nista pokvari uzitak...

Dalje idemo do mesta koje se zove Cortina de Ampreco , pa prema Falzarago pass-u

IMG20250701134621.jpg

IMG20250701150405.jpg

Na Falzaregu idemo desno ( na gore , ne na dole ) ka mestu koje se zove La Vila , a odatle idemo na Passo Gardena 

E , tu smo prosli kroz kisu , na Falzaragu je pocela kisa , i do Vile je bilo sao roma babo babo...

nastavice se....

Asfalt im je bas bezveze 😎

• Haha 1

Pre nego da krenem sa pisanijom , ukratko , evo sledeceg dana...

Plan je bio Bolcano - Stelvio - Bolcano

Prednost ovoga sto smo dva dana spavali u istom smestaju u Bolcanu je taj , sto smo se smestili , i vracamo se na isto mesto , pa smo ovu rutu odvozali bez bocnih kofera , bez brdo opreme koja nam nije potrebna , vec samo top case , kisna odela i gas...

stelvio.jpg

Stelvio , Gavia pass , de Tonale pass , Mendola pass ...

Ova ruta je predvidjena da bude oko 270 km , ali u nastavku cu vam ispricati sta se desilo , pa smo produzili na 400 km...

Krecemo iz Bolcana ka Meranu..od Merana na svakoj raskrsnici imate putokaz za Stelvio, tako da nema promasaja , a i videcete milijardu i jedan motor , pa - opusteno...

put je , naravno - perverzija...

20250701-133208.jpg

20250701-173535-0.jpg

Nalazimo neku pumpu , tu sedamo na espreso 

20250702-095346.jpg

e rodjaci , odavde krece perverzija...

20250702-111237.jpg

20250702_111313.jpg

20250702-111533.jpg

IMG20250702115621.jpg

IMG-20250702-111636.jpg

Sigurno ste culi za bratice koji cuce na najlepsim serpentinama , skljocaju fotke ... uvece dodjes u smestaj , odes na sajt , nadjes pass-ove koje si vozio , moras zanti okvirno vreme kad si prosao , i nadjes svoju sliku... slika je sa watermarkom , 12e i bam , eto je na mailu u HD ... 

IMG-8727.avif

Evo i klipa...

Izvozali i poslednje serpentine , i ubrzo smo na samom vrhu...

dve njuske ..

IMG20250702114430.jpg

IMG_20250702_121059.jpg

IMG_20250702_115521.jpg

IMG_20250702_121117.jpg

IMG_20250702_121204.jpg

Evo izlaska u Šabac , sam centar

nastavljam sutra.... 

• Sviđa mi se 15

• nocni cuvar, 2590 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Bravo, odlicne slike i izbor rute. Fali vam malo dana ali Boze moj, zivot je dugacak pa nastavite sledece godine tamo gde ste stali. Ono sto Dolomiti pruzaju retko gde ima na svetu. Prosto je neverovatno kako se ti putevi nastavljaju jedan na drugi i koliko uzivanja donose. Predeli nestvarni, voda po rekama i jezerima  bistrija od nase cesmovace a svaki asfalt prica za sebe. 

Cekamo nastavak ....

• Podržavam 2

@Mikulanac - hvala puno. 

elem... gde stadoh?

Da...utorak uvece sedimo u kuci , gledamo rutu i primecujemo da je spust sa Stelvia , ka Bormiu na ruti nesto crven... 

Ulazi Boza na neki sajt i kaze "neki odron stene, zatvoreno narednih nedelju dana" ... slusamo ga , trepcemo, vec kujemo plan sta cemo , jer , taj put nema alternativu , popnes se na stelvio , spustis se do Bormia ...ili povratak nazad. 

Javlja se glas razuma @ProMaster , koji nam kenja kako moramo da uzimamo informacije sa relevantnih mesta a ne sa raznoraznih sajtova , i saopstava nam da je prohodno ipak.

do jaja ! idemo na spavanje...

medjutim... 😂

put je zatvoren !!!

posle vrha , dve tri krivine na dole i stoji rampa , ka Bormiu - ćoraaaaak.

opcija 1 - vracanje nazad

opcija 2 - svajcarska i sve njene cari ( ogranicenja brzine, rigorozna kaznjavanja itd itd )

pogledasmo se ... toeto . kakvo crno vracanje...

idemo u CH ( nov nov nov ) ..

i tako , umesto ka Bormiu , odosmo u CH

Granica je bukvalno 7,8 km posle vrha Stelvia...

Idemo ka mestu koje se zove Val Mustair

Slika Stefana koji postuje ogranicenje od 50 kmh  hahahaha ..

smor - level pro

IMG-8787.avif

evo klipa , kroz to mesto , i neki Švajcarski pass , nadjoh na mapi da se zove Umbrail 

negde nalazimo parking , vidimo neke motore i odlucujemo da stanemo i okinemo par fotki..

IMG_8798.avif

IMG_8795.avif

IMG_8792.avif

a pogled prsti i odavde...

IMG_8794.avif

nastavljamo dalje... Vozimo svajcarskom , prelepo je , nema price.

U Italiju se vracamo na onaj predukacki tunel , i izlazeci na jezero Lago di Livignio

Tunel je sa jenom trakom pa se saobracaj regulise semaforom, mislim na 15ak min.. Biciklistima je zabranjen prolaz , moze samo da ih neko natovari i preveze..

IMG_8801.avif

U tunelu je minus beskonacno , pa posle prijatnih 36.C , ovo je le-da-ra !!

Izlazak , kao sto rekoh na Livinjo , a jezero je isto glecersko , i izgleda ovako...

IMG_8806.avif

IMG_8804.avif

Ubzo tu je naplata koriscenja tunela , 13 franaka po motoru , a odmah potom i granica sa Italijom....

IMG_8808.avif

IMG_8807.avif

Vozimo do Livinja , tu pravimo pauzu za espreso i picu...

IMG_8813.avif

Iz Livinja vozimo do Bormia , i rutu nastavljamo po planu...

Kad smo dosli do Bormia , videli smo znak da do Stelvia ima svega 20 km , a onaj odron je bio u duzini od 12 km , pa smo mi zapravo zbog to malo zatvorenog puta napravili oko 140 km vise..

Ni najmanje se ne kajemo , super sto smo videli sve ovo u CH , a i dalje nam predstoji voznja Gavia pass , de Tonale pass , Mendola pass...

Odmah posle granice smo obukli kisna odela jer smo slutili kisu ... u Livinju smo skinuli kisna jer smo mislili da je sa kisom gotovo, ali bilo je gotovo samo dok smo jeli... cim smo krenuli - ajmo , kisna...

Gaviu smo vozili sa kisnim odelima , i ne znam da li sam zbog toga srecan ili tuzan...

Gavia je DO JAJA pass , i bio je prazan !!

Nauzivali smo se...

20250702_171537.jpg

20250702_171510.jpg

trazimo dobar kadar..

20250702_171716.jpg

20250702_171921.jpg

IMG20250702171207.jpg

IMG20250702171705.jpg

IMG_20250702_170953.jpg

pisanje uz vetar ( salim se , nismo pisali, greota )

IMG_8818.avif

Nastavak je standardno , prelepost...

sledeca dva passa nam nisu nesto izmamili dah , malo smo okasnili , malo se spremalo nevreme , pa smo pozurili u Bolcano , tj u restoran , kod "nasih" Makedonaca na novu turu tiramisua i pice

nastavice se...

• Sviđa mi se 13

• abc, 909 postova
  • Motocikl: BMW GS 1250 Adventure

9ed876ac62184a671ac2e0786a7139fb.jpg

Gavia, sunčani dan i manja gužva. Problem nastaje kada se mimoilaze dva auta, a nema mjesta. Još kada se tome doda strah, zabava je zagarantirana. Tako da ta kiša nije bila nešto loše.

Meni je Gavia jedan od naj spektakularnih paseva i nije za one koji se boje visine. Pogotovo kada su gužve.

PS Na slici Mikulanac u "borbi"sa automobilima

• Sviđa mi se 1
  • Zbunjen 1

I pre nego da krenem da pisem o zadnjem danu voznje , da ga predstavim.

To je ruta Bolcano - Tolmezzo ( tamo nas ceka auto sa prikolicom ) , duzina je oko 280 km , a imamo 3,4 passa , od kojih bih izdvojio Passo de Pordoi , koji je isto bolesno lep , i Giau pass ...

Tura izgleda ovako..

bol-tol.jpg

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 1515 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 1000 2014

Strava ruta, sve sam obišao ali biciklom, mnogo je zabavnije...
Stelvio iz Prata i Bormia, Gaviu, Umbail, Mortirolo i sve ostalo u okolini.
U Livigno je trebalo da tankujete gorivo, imaju poresku automomiju na akciznu robu, pljuge, alkohol i gorivo.
Jeftinije od Bosne!
Čekamo nastavak!!!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 480 postova
  • Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA
15 minutes ago, Darko Mihajlovic said:

I pre nego da krenem da pisem o zadnjem danu voznje , da ga predstavim.

To je ruta Bolcano - Tolmezzo ( tamo nas ceka auto sa prikolicom ) , duzina je oko 280 km , a imamo 3,4 passa , od kojih bih izdvojio Passo de Pordoi , koji je isto bolesno lep , i Giau pass ...

Tura izgleda ovako..

bol-tol.jpg

Pass Pordoi do Arabbe cista erotika

• Podržavam 1

pre 3 minuta, vidakn je napisao:

U Livigno je trebalo da tankujete gorivo, imaju poresku automomiju na akciznu robu, pljuge, alkohol i gorivo.
Jeftinije od Bosne!

@ProMaster , za sta nas smatra ovaj dobri covek ?!?!

znamo za bescarinsku zonu ...natocili smo...

srecan izasao sto zena nije videla one parfimerije silne...

sreca sreca rados

Promenio član Darko Mihajlovic
  • Sviđa mi se 2

• Mr., 615 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black,

Planiram u Augustu slicnu rutu pa ako imate vremena da u jedan post slozite odvozene dane u googlemap verziji 

pre 3 minuta, Pirotehnicar je napisao:

Planiram u Augustu slicnu rutu pa ako imate vremena da u jedan post slozite odvozene dane u googlemap verziji 

evo ga ( mozes otvoriti i ovde, ovde sam pakovao jer mi se sinhronizuje sa navigacijom na motoru , i nema one retardirane fore "zatvoren put zbog snega )

prvi i zadnji dan nisam stavljao jer je to Bg - Tolmezzo i Tolmezzo - Bg

dakle , drugi dan je ovo 

https://plan.tomtom.com/en/route/view/2bda4123-1333-437f-9722-d5536c804607?p=46.5169,11.86558,8.66z

treci dan je ovo

https://plan.tomtom.com/en/route/view/fcdfb197-fc34-421d-beba-ff5aca90ed9a?p=46.46689,10.3162,7.87z

i cetvrti dan je ovo

https://plan.tomtom.com/en/route/view/d7389da8-fd30-4461-b679-335349812f1e?p=46.38855,11.86919,8.64z

ete ga

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 2

Eto me.

Prastajte na pauzi , bio na voznjici nekoj dvodnevnoj sa klincem...

Pa da pocnemo :)

Posle Stelvia, i igranke po Svajcarskama , uvece se vracamo u kucu, pakujemo kofere i sve pripremamo za sutrasnji dan ( opet bocni koferi , opet krkljanac :) )

Ujutru se probudili oko 8, pola 9 , klopica i gas...

Posto vec pomenuti , gore navedeni , nasi Makedonci otvaraju tek oko 11 , kafica za dobro jutro nece se desiti u nasem seocetu , vec palimo dalje...

Nalazimo neko mesto 50ak km od Bolcana, hotel sa terasom , sa predivnim pogledom, parkiramo i sedamo...

IMG_8842.avif

IMG_8843.avif

Pogled ove kafe je fascinantan...

IMG_8839.avif

IMG_8840.avif

Ispijamo , nastavljamo dalje...

Predeli su svakako nestvarni...

Prvi pass na koji nailazimo je jedan od mojih top 3 a to je passo de Pordoi

Nekoliko kilometara pre samog vrha imate ovo skretanje...

IMG-8844.avif

Tamo pravo jos 6km je pass Sena. Tu se nesto bilo zaguzvalo , prosao neki auto iz koga nam je neka zena govorila da usporimo , i odlucujemo da ne odemo na gore vec da nastavimo na Pordoi.

Evo ga sam vrh Pordoia

IMG-8854.avif

IMG_8859.avif

IMG20250703123717.jpg

IMG20250703123854.jpg

IMG20250703130125.jpg

Ovaj pass je nesto poznat po nekim biciklistickim trkama koje se odrzavaju od vremena pa do sada ( stur sam sa ovim informacijama , sigurno ima biciklista ovde koji poznaju to bolje od mene , pa nek pisu ) , i sve je u fazonu bicikala... radnje sa majicama , opremom za bickliste itd itd

IMG-8858.avif

Imam klip sa samim izlaskom na Pordoi. Ispred mene jedan od mojih ljubimaca Kawa zzr1400 ( isti kofer kao moj ) , ja za njim , kao sporiji brat... nas dvojica skoro 3 litra kubika :)

Jedna "ljubavna" sa neke klupice...

20250703_125438.jpg

..

pa jos jedna...

IMG_8867.avif

Stefica mora da sprda, to mu pos'o

20250703_125439.jpg

Jedna zajednicka...

20250703_125828.jpg

I lepota 

20250703_125906.jpg

20250703_125927.jpg

Spustanje je sa druge strane , ali nista manje lepo...

20250703_131647.jpg

20250703_132352.jpg

20250703_134102.jpg

Posle Pordoi , gas gas gas... Nailazimo opet na neko jezero - kafa 

20250703_135715.jpg

20250703_141855.jpg

IMG20250703141602.jpg

Voznja do Tolmezza se uglavnom svodila na ovkva dva tri pass-a , lepote , jezera .... ma nemam reci.

Nesto ovako...

IMG-8873.avif

Dolazimo do naseg hotela gde smo spavali prvi dan , ceka nas Mazga i prikolica..

Inspekcija uradjenog :)

IMG_8874.avif

Nabacujemo motor , sve je spremno za sutrasnji pokret kuci...

IMG_8879.avif

• Sviđa mi se 2

Pre svega , zeleo bih da javno zahvalim :

@Petre , @Mijatovicc , @mickeyZ , @Gajo Sevojno , @ZEMZEM , @godovic , @Danko , @Bratislav 1973 , @Mr_Wolf , @Tedybear , @Robi , @drs , @aspirinikus , @Kkovic , @dusantomic , @zlaya , @maxmladen , @Rider000 ( izvinjavam se ako sam nekog preskocio ) , i sve koji su se javili u onoj temi Dolomiti - mala pomoc , i pomogli mi savetima i predlozima da spakujem i organizujem ovu voznjicu .

Mnogo je lakse kad si clan ovakve zajednice!

Sad i ja mogu da posvatujem nekoga...

• Sviđa mi se 15
  • Hvala 1

Pored nasih 490 slika , 6 gb materijala , mogu da se pohvalim sa ove 4 vrhunske slike..

To je ona bratina sto skljoca na serpentini , i izbacuje padove s motora na insta stranici...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• Sviđa mi se 15

pre 7 minuta, Tedybear je napisao:

Tamo pravo jos 6km je pass Sena. 

Sena? Mislim, da je to passo Sella.

U pravu si !!

Brzopleto sam pisao po secanju , ne proverivsi u mapama.

Sella , ne Sena

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja