živke 7433 Napisano Sreda u 15:02 (promenjeno) Drug član, 2530 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da nisi bio u priči neko vreme Većina novih motora ima taj problem. Neki manje neki više izraženo. Razlog su eko norme, EURO5 i 5+ a zbog toga posna smeša, fuel cut off itd. Pretraži na forumu seckanje, fuel cut-off, ili jerky throttle na eng, videćeš. Druga fuel mapa uglavmom reši problem ili ublaži simptome, ali svaki model ima neka svoja standardno preporučena rešenja. Ali ne i moj 450mt na moju veliku žalost Promenio Sreda u 15:03 član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 362 Napisano Sreda u 15:12 (promenjeno) Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan 625 nema taj poblem generalno i to mu je velika prednost u odnosu na konkurenciju. Promenio Sreda u 15:12 član nuk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7433 Napisano Sreda u 17:24 Drug član, 2530 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, nisam pratio ovaj model, ali čovek opisa taj poznati problem 1/1 na prethodnoj strani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 9 Napisano Četvrtak u 09:26 U prolazu, 3 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, živke je napisao: Vidi se da nisi bio u priči neko vreme Većina novih motora ima taj problem. Neki manje neki više izraženo. Razlog su eko norme, EURO5 i 5+ a zbog toga posna smeša, fuel cut off itd. Pretraži na forumu seckanje, fuel cut-off, ili jerky throttle na eng, videćeš. Druga fuel mapa uglavmom reši problem ili ublaži simptome, ali svaki model ima neka svoja standardno preporučena rešenja. Ali ne i moj 450mt na moju veliku žalost Tacno je to to: Overrun cut-off. Manje se oseti u 'Economy' modu, iako bi trebalo da je obrnuto. Interesantno je da mi je potrosnja, cini mi se, manja u 'S'-u. Sve, bre, naopako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 362 Napisano Petak u 10:40 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekih prepravki što sam uradio. Povišeni vizir (51 umesto 36cm), nosač navigacije i 5" Carplay, ugrađen Scottoiler 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...