lukaimasa 184 Napisano Novembar 4, 2025 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kinesko g.vno, raspadne se kada ga popreko pogledaš, ko zna koje još krš delove koriste, koja je to firma MIW, sigurno "kinjezara", oh wait... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejanac 27 Napisano Novembar 4, 2025 U prolazu, 16 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje da li je ovaj filter iz fabricke ugradnje, ili je motocikl vec prethodno imao prvi servis na 1000km. Ako je motor vec imao prvi servis onda je sve moguce poznajuci nase trziste, od falsifikovanih filtera (koje je servis kupio kao meiwa) pa na dalje do pretegnutog filtera i slicno... Ako je iz fabricke ugradnje onda je neka druga prica... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 13349 Napisano Novembar 4, 2025 Ne silazi, 1379 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Po slici chatgpt kaže: Brend: Hiflofiltro Model/oznaka: H101 Ovo je vrlo rasprostranjen i kvalitetan zamenski filter koji se koristi na mnogim motociklima Vlasnik: Bike Alert plc (Velika Britanija) Proizvodnja: Tajland (u fabrici Hiflo Filter Thailand Co., Ltd.) Kontrola kvaliteta: Sprovodi se prema standardima ISO/TS 16949 i TÜV certifikatu, pa su filteri homologovani za upotrebu kao OEM i zamenski deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 196 Napisano Novembar 4, 2025 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Interceptor BP je napisao: Po slici chatgpt kaže: Brend: Hiflofiltro Model/oznaka: H101 Ovo je vrlo rasprostranjen i kvalitetan zamenski filter koji se koristi na mnogim motociklima Vlasnik: Bike Alert plc (Velika Britanija) Proizvodnja: Tajland (u fabrici Hiflo Filter Thailand Co., Ltd.) Kontrola kvaliteta: Sprovodi se prema standardima ISO/TS 16949 i TÜV certifikatu, pa su filteri homologovani za upotrebu kao OEM i zamenski deo. To pise na njemu al dal je to taj filter Svasta se na filterima i drugim dijelovima danas moze napisat i ambalaza uradit posebno za nase trziste nema nikakve kontrole kvaliteta dijelova i porijekla gdje to proizvedeno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 524 Napisano Novembar 6, 2025 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan products Making (@productsmaking) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 137K likes, 2,755 comments - productsmaking on November 3, 2025: "How Car Air Filters Are Made Step by Step | Factory Manufacturing Process". Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2231 Napisano Novembar 21, 2025 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Novembar 21, 2025 član Rider000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8616 Napisano Novembar 21, 2025 Drug član, 2945 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Što ga skloni, dobar video ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2231 Napisano Novembar 21, 2025 Drug član, 1552 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @živkeNisam skontao da je neko vec okacio isti stranicu iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 560 Napisano Decembar 31, 2025 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Neka ostane zapisano da sam zgulio zadnje pločice do kraja na manje od 7000Km, odrađen i drugi servis ujedno, sve ukupno nešto manje od 20K. Motor se vozi svakodnevno, ne buni se ni na jutarnjem minusu. Uhvatio sam i donje "engine guard" barove na ali express-u za nekih 40$, nisam mogao da ne poručim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8657 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Ne silazi, 3517 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ..ja probao 625 kratko... Čoveče to se vozi ko bicikl. Vstrom 650 je za njega lenja i troma krmača. Fenomenalan motor za svaki dan. Ko ne pati od značke da bi bio faca u kafani, ovo većini ljudi pokriva jako puno toga. Baj d vej, sajla puca i na kawasaki versysu.. Ja sam kupio novu i rezervnu. (nosam je u koferu...) Edit: ČUVENI KN filteri su imali katastrofu sa onim najskupljim verzijama filtera sa "maticom" gore.. Hiljada procurelih... "Problem" je kad pukne filter na kineskom motoru, problem je kad BMW ima opoziv za kofere, ljudi s jednostavno hrane glupostima... Kupe ljudi novog mercedesa, daju 100.000e pa im auto malo malo bude u servisu zbog nekog problema... Promenio pre 5 sati član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21798 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6836 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Andrej_Hotstepper Kako se vozi u odnosu na Versysa? Vibracije itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8657 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3517 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Motorcyclist said: @Andrej_Hotstepper Kako se vozi u odnosu na Versysa? Vibracije itd? Vidi, s obzirom da je bio 1'C, vozio sam ga jako kratko. Agregat je daleko naprednija priča od versysa, daleko, 21. vek. Versys je jako bazzzzz i grrrrrr i agrikultura, versys zvuči kao kanta šrafova koja se kotrlja niz stepenice.. Ne postoji gadniji zvuk od tog er6 agregata. I ima daleko veće vibracije. Ali.. Taj agregat radi tako i radiće i radiće.. Taj agregat vrti kao lud, ja se uvek čudim da ima snage i vozim ga do 6000rpm i onda se nekad setim da on ima još tolko Po snazi za to kratko.. Deluju mi isto. Oseti se 19ka ali je daleko daleko brži od vstroma650 što se tiče ciklistike. Baš baš baš sam se prijatno iznenadio. Sa druge strane, 7000e.. To nije više "jeftin motor". Ali nije ni osećaj jeftinog motora! Idite probajte, ljudi su kulturni, ljubazni, imaju motore za probu što je JAKO BITNO SVAKOME ko bira vozilo.. mene je prodavac "nagovorio" (jeste sad, baš je mene teško nagovoriti da probam motor..) da probam, "ajde da vidiš".. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2346 Napisano pre 4 sati Drug član, 443 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Na osnovu recenzije koju sam postavio par strana nazad, gde je stvarno muški testiran, rekao bih da je više nego korektna priča. Naredne godine ću da se angažujem da idem da isprobam sve motore i da steknem utisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21798 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6836 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan I na papiru lepo deluje, iako mi je 700MT lepsi motor, bas je teska mrcina ali ne znam kako se vozi. Mogli bi dodati malo lepse kolor seme za 625dsx, bio bi pogodak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 560 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 517 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Pojavile su se neke slike novodnog modela za 2026. gde se vidi električna suspenzija, grejanje ručica i sedišta znatno lepši ekran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21798 Napisano pre 4 sati Integrisan, 6836 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan E da sto se tice ekrana, za sada su mi favoriti BMW i KTM sa njihovim rasporedom. Ne bi bilo lose da malo prekopiraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8657 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3517 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, nuk said: Pojavile su se neke slike novodnog modela za 2026. gde se vidi električna suspenzija, grejanje ručica i sedišta znatno lepši ekran ...elektro suspenzija?? Zašto...?! E to je npr. skupo rešenje nepostojećeg problema. To isto ne volim ni sa farovima. Ljudi, ranije crkne sijalica, 400din din na pumpi i teraš kući. Sada, ako tj. kad crkne taj far.. Ista priča su i ti displeji... Nije mi nužno sve to moderno drago što vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...