cdraskovic 49 Napisano Maj 18 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni brzina i snaga nisu problem. Moj strah je da mi ne pukne nešto od opterećenja. Ja sam imam 148kg (ujutro bez odeće). Kad se natrontam sa prtljagom idem i na 160kg. I to bez suvozača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 857 Napisano Maj 18 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Iz uputstva: Nosivost 183kg Maksimalna nosivost 389kg Opterećenje prednjeg točka 102kg Opterećenje zadnjeg točka 104kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 573 Napisano Maj 18 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan To su sve podaci prema onome kako je motor testiran. Znači da u tim granicama sve se sigurno ponaša normalno. A sad da nešto pukne ako se preoptereti, moguće jeste, ali po meni nije tako lako..pre će da amortizer zadnji strada, pa bih ga ja podesio na najtvrđe. Najveći rizik za pucanje je ako preopterećen pogodiš neku dobru rupu, neravninu..Što može da se desi i ako nije preopterećen. Isto je i za kola dozvoljena nosivost tipično oko 500-600kg a u praksi može dosta više. Treba dobro obratiti pažnju i na nosivost gume, ona će biti jako opterećena, više se habati, grejati... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 857 Napisano Jun 22 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan 11000+ Km, zamenio prednje ležajeve, i zadnji se malo čuju tako da će i oni uskoro kao i lanac, takođe zbog buke i poneki link se ne pokreće kako bi trebalo. Možda je samo do jet kacige koju nosim leti po gradu, sa FF i čepovima motor samo prede Istina je da se motor vozi cele godine u svim uslovima, pere isključivo na samouslužnim perionicama. Neka ostane zapisano, Voge dsx625, prednji točak ležajevi 6004 2RS, semering 28x42x7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24227 Napisano Jun 22 Integrisan, 7840 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne stave Koyo lezajeve i budu mirni? To bi podiglo cenu motora za 20 evra? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 857 Napisano Jun 22 Zainteresovan, 796 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Budžet ležajevi za budžet motocikle valjda. Inače koliko sam upućen, regularno se menjaju u garantnom roku i ja sam planirao da sačekam servis za 2000Km ali u sredu na 1000+ Km turu i nisam hteo da razmišljam o ležajevima na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...