Jump to content

Moto Zajednica

Gužva je u gradu? // Biće još gužve // 28. jun. Svi u Beograd // 28.06.2025 skup 16:00h polazak u 17:00h // Ikea Parking Beograd

Recommended Posts

• Ne silazi, 3000 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Bravo za Užice !!!

Gledam i pratim...

:sampion:

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 955 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

App hapšenja Vladimira Stefanovića - naprednjake i ćaci -pandure od sutra na operacije bez anestezije. Kad ne važi Ustav i zakoni ne mora ni Hipokratova zakletva....:dupe:

• Podržavam 2

• -, 1851 postova
  • Motocikl: /

Hahahahah! Jel ce da nose debelog gmaza, kad budu krenuli u pohod? 

Ako uopste imaju nekog cetnika koji je na njihovoj strani...

• Haha 5

• Drug član, 1927 postova
On 6. 7. 2025. at 6:37, mickeyZ je napisao:

Drugim recima sviranje kurcu. Ima li išta normalno u tri picke materina vise.

Pa zavisi kako gledaš na to. Ako je samo do rasprave onda jeste- svako ima svoje mišljenje.

A ako ti se ipak desi da te uhapse i vode kod dežurnog sudije za prekršaje (pogotovo ako ti u Beogradu bude Đuro Pavlica dežurni) onda je to razlika između ekspres robijanja i mogućnosti odbrane u redovnom postupku gde su manje šanse da te odstrele za primer. Sad ja rekoh a vi kako hoćete

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 3058 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Screenshot_2025-07-07-00-07-17-40_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.thumb.jpg.f5305dfe3b4e7e6c3eb5a505c363ace9.jpg
A cetnici ga siti ko kuja buva, moze samo po grbinu dobiti od njih

Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока

• Sviđa mi se 3

• Drug član, 383 postova
pre 14 minuta, Skyrunner je napisao:

Pa zavisi kako gledaš na to. Ako je samo do rasprave onda jeste- svako ima svoje mišljenje.

Ma druze ne osporavam to sto si napisao vec sistem koji zavisi dal ces doci kod tog djure "palice" ili nekog drugog.

• U prolazu, 40 postova
pre 24 minuta, Bigor je napisao:

A cetnici ga siti ko kuja buva, moze samo po grbinu dobiti od njih

Uveren si? 

• Integrisan, 8844 postova

@Marko05 Bravo za vas! 

Neka počnu malo da kalkulišu i za taj razvoj događaja. Nije uopšte bitno što su se posle povezali, podigli ste moral polovini Srbije! 

@Skyrunner Kako imati "svog advokata"? Prethodni dogovor, neko sa liste? Koje liste? 

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 3058 postova
  • Motocikl: Super Tenere 750
Uveren si? 
100% to on svoje bilmeze moze samo vodati s Lidijom na celu

• Podržavam 1

• Hronični Motociklopata, 7627 postova
  • Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom

šešelj prso totalno.. koji je on faktor da ikome u Srbiji daje neke rokove?? Boli ljude đoka šta on misli, nebitan je i četnicima i partizanima i liliputancima...

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 1927 postova

Nebitno je kog advokata, bitno je samo da se čuješ sa njim pre nego što odeš na protest i da se dogovorite da se lepo čovek javi i saopšti drugovima organima da ne može da pristupi, jer ako ipak dođe, manevarski prostor za kabadahije je dosta veći. Taj dežurni će i da obezbedi i policiju koja će da nauči šta treba da kaže kao pesmicu i dok je vruće presuda već čeka spremna.

Postoji rupa u Zakonu i moguće je pre pravnosnažnosti, čak i ako Prekršajni apelacioni sud nije još ni odlučio o žalbi, da se izvrši presuda. 

Osuđujuća presuda se može izvršiti i pre njene pravnosnažnosti u sledećim slučajevima:

1) ako okrivljeni ne može da dokaže svoj identitet ili nema prebivalište, ili ne živi na adresi na kojoj je prijavljen, ili ako ima prebivalište u inostranstvu ili ako odlazi u inostranstvo radi boravka, a sud nađe da postoji osnovana sumnja da će okrivljeni izbeći izvršenje izrečene sankcije;

2) ako je okrivljeni kažnjen za teži prekršaj iz oblasti javnog reda i mira, bezbednosti javnog saobraćaja ili teži prekršaj kojim se ugrožava život ili zdravlje ljudi ili ako to zahtevaju interesi opšte bezbednosti ili sigurnosti robnog i finansijskog prometa ili razlozi morala ili je kažnjen za prekršaj od kojeg mogu nastati teže posledice, a postoji osnovana sumnja da će nastaviti sa vršenjem prekršaja, ponoviti prekršaj ili da će izbeći izvršenje izrečene sankcije.

U slučajevima iz stava 1. ovog člana sud će u presudi odrediti da okrivljeni i pre pravnosnažnosti presude pristupi njenom izvršenju.

Ogromna većina studenata iz unutrašnjosti spada pod ovo prvo boldovano, a pod ovo drugo možeš da podvedeš većinu ljudi sa blokada.   

Ko god misli da je ova bljuvotina stavljena slučajno je u finoj zabludi. Svaka vlast mora da se proverava i da joj se maksimalno, a na legalan način, oteža sprovođenje korupcije, kriminala i pakosti. Nekad je bilo dovoljno da novine otkriju malverzacije, trenutno sve rešavaju po principu "pa šta" to je tako jer sam ja tako rekao.

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 2

• Svrati ponekad, 257 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

• Ne silazi, 1285 postova
  • Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE

Previše mi olako prelazimo preko ove pretnje koju je Šeselj izrekao. Verujem da nije ni njegova ideja već da je on samo korisna budala ali mogu´ce je da dovede neke idiote iz rasformirane jso da napadaju i provociraju narod (videli smo i ćacilendu) a sami zaključite koga bi policija hapsila.

• Podržavam 3

• -, 1851 postova
  • Motocikl: /
3 hours ago, RankoHonda said:

Uveren si? 

Ja jesam. Imam neke drugare zaludjene za to, Ravna gora, kokarde, crne zastave sa kosturima, kraljevi, kurci palci, cak sam i 15.3 sa njima bio u drustvu i apsolutno niko od njih ne mirise ove, a kamoli debilnog Seselja.

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 8844 postova

Ako imati advokata unapred, pre odlaska na protest, znači izbor i razgovor sa tim advokatom pre protesta, stvar na žalost nije od realne koristi za 99.99% naroda na protestu 

Mislio sam da postoji neka lista "naših advokata", pa kad te uhapsi, a ti pozoves nekog od njih kao svog, post festum. Porodica potpiše punomoćje... Tada bi ustvari bilo zaista korisno običnom svetu. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• 4_tocka_i_karoserija, 2226 postova
  • Motocikl: -
pre 11 minuta, Vaske4s je napisao:

Svasta bih dao da sam u Uzicu veceras…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uze mi reč iz usta.

Malopre sam stigao kući, upalio TV, i pomislio jbg, daleko.

A baš mi puno srce kad gledam.

• Sviđa mi se 1

• 4_tocka_i_karoserija, 2226 postova
  • Motocikl: -
Pre 10 sati, Skyrunner je napisao:

pogotovo ako ti u Beogradu bude Đuro Pavlica dežurni

U srednjoj školi bio od onih bezličnih, što se svima smeškaju.

Bukvalno ništa nisam znao o njemu jedno 30 godina, nebitan u mom životu, dok ime&slika nije počelo da mu se pojavljuje po netu, i od tad psujem kad god vidim ime i/ili sliku.

P.S. preporučujem svima da izguglaju dotičnog, da vide donekle kako funkcioniše naše sudstvo

• Drug član, 3222 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija
19 minutes ago, zaludan said:

U srednjoj školi bio od onih bezličnih, što se svima smeškaju.

Bukvalno ništa nisam znao o njemu jedno 30 godina, nebitan u mom životu, dok ime&slika nije počelo da mu se pojavljuje po netu, i od tad psujem kad god vidim ime i/ili sliku.

P.S. preporučujem svima da izguglaju dotičnog, da vide donekle kako funkcioniše naše sudstvo

Eto, a ti miroljubiv čovek. Da si ga tukao na vreme...

:D :D:D :D

Stvarno, nikad se ne zna koga treba na vreme preventivno izmlatiti, jer kad odraste, postane neko govno. Naravoučenije, tucite sve oko sebe, za nekog ćete biti u pravu. :D:D :D :D 

• Sviđa mi se 3
  • Haha 11

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja