Smokealot 18 Napisano Četvrtak u 05:47 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Autopromet više nije ovlašćeni serviser bar kada je o Beogradu reč. Sad se sve servisira u AK Kompresor. Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu. Promenio Četvrtak u 05:47 član Smokealot slovna greška 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagyphoto 11 Napisano Četvrtak u 09:42 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 350 Prijavi odgovor kao problematičan Autopromet više nije ovlašćeni serviser bar kada je o Beogradu reč. Sad se sve servisira u AK Kompresor. Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu.Konačno da se promenio servis. Videćemo kakvi su u AK. Hajde javi šta kažu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4435 Napisano Četvrtak u 16:09 Malinar u pokusaju, 1894 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Smokealot je napisao: Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu. Držimo palčeve da je neki banalan kvar. Mada, kakvi su nam drumovi i džade, dobro nam se skuteri nisu poraspadali. Meni je ovo motorče baš ubavo, ali nemam herca još uvek da gledam kineze. Teram x9 koji je em prastar, em težak, a nije baš ni mizerna potrošnja, 3.7 l /100 mi se hvata prosek. Voleo bih u neko skorije vreme da ga zamenim za nešto slično, razmazio me je, opet bih uzeo neki komforniji skuter, a ne neko striktno gradsko sokoćalo. Koliko vam troši fort? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagyphoto 11 Napisano Četvrtak u 16:58 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 350 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, milomir22 said: Držimo palčeve da je neki banalan kvar. Mada, kakvi su nam drumovi i džade, dobro nam se skuteri nisu poraspadali. Meni je ovo motorče baš ubavo, ali nemam herca još uvek da gledam kineze. Teram x9 koji je em prastar, em težak, a nije baš ni mizerna potrošnja, 3.7 l /100 mi se hvata prosek. Voleo bih u neko skorije vreme da ga zamenim za nešto slično, razmazio me je, opet bih uzeo neki komforniji skuter, a ne neko striktno gradsko sokoćalo. Koliko vam troši fort? Moj je tu od 3.5-4 zavisno da li ga vozim ostrije, da li je zima ili leto i da li sam sam ili sa zenom, mozda moze i manje ali ko da ga njanjavi zbog decimala, bitno da se lepo kotrlja i da sluzi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 44 Napisano Četvrtak u 18:50 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3,3-3,5, zavisno kuda i kako sam vozio, sam ili sa suvozačem. Brzine su mi uglavnom do krstarećih 80-90, eventualno u nekom preticanju i malo preko 100. Ali, zato uz Zlatibor nikad nisam ispo 90-100, sam ili u paru. Malo nežnije, možda bi se spustilo za 01, 02, ali čemu onda. Najlakše mi je da vozim tako da pratim brzinu saobraćaja, a on da uvek ima rezervu snage, tako da o potrošnji ne razmišljam mnogo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...