Smokealot 22 Napisano Jun 11 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Autopromet više nije ovlašćeni serviser bar kada je o Beogradu reč. Sad se sve servisira u AK Kompresor. Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu. Promenio Jun 11 član Smokealot slovna greška 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagyphoto 11 Napisano Jun 11 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 350 Prijavi odgovor kao problematičan Autopromet više nije ovlašćeni serviser bar kada je o Beogradu reč. Sad se sve servisira u AK Kompresor. Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu.Konačno da se promenio servis. Videćemo kakvi su u AK. Hajde javi šta kažu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4440 Napisano Četvrtak u 16:09 Malinar u pokusaju, 1894 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Smokealot je napisao: Zakazao sam servis jer boli koliko lupa a ne bih da napravim još veću štetu. Držimo palčeve da je neki banalan kvar. Mada, kakvi su nam drumovi i džade, dobro nam se skuteri nisu poraspadali. Meni je ovo motorče baš ubavo, ali nemam herca još uvek da gledam kineze. Teram x9 koji je em prastar, em težak, a nije baš ni mizerna potrošnja, 3.7 l /100 mi se hvata prosek. Voleo bih u neko skorije vreme da ga zamenim za nešto slično, razmazio me je, opet bih uzeo neki komforniji skuter, a ne neko striktno gradsko sokoćalo. Koliko vam troši fort? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gagyphoto 11 Napisano Četvrtak u 16:58 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 350 Prijavi odgovor kao problematičan 46 minutes ago, milomir22 said: Držimo palčeve da je neki banalan kvar. Mada, kakvi su nam drumovi i džade, dobro nam se skuteri nisu poraspadali. Meni je ovo motorče baš ubavo, ali nemam herca još uvek da gledam kineze. Teram x9 koji je em prastar, em težak, a nije baš ni mizerna potrošnja, 3.7 l /100 mi se hvata prosek. Voleo bih u neko skorije vreme da ga zamenim za nešto slično, razmazio me je, opet bih uzeo neki komforniji skuter, a ne neko striktno gradsko sokoćalo. Koliko vam troši fort? Moj je tu od 3.5-4 zavisno da li ga vozim ostrije, da li je zima ili leto i da li sam sam ili sa zenom, mozda moze i manje ali ko da ga njanjavi zbog decimala, bitno da se lepo kotrlja i da sluzi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
branik 44 Napisano Četvrtak u 18:50 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3,3-3,5, zavisno kuda i kako sam vozio, sam ili sa suvozačem. Brzine su mi uglavnom do krstarećih 80-90, eventualno u nekom preticanju i malo preko 100. Ali, zato uz Zlatibor nikad nisam ispo 90-100, sam ili u paru. Malo nežnije, možda bi se spustilo za 01, 02, ali čemu onda. Najlakše mi je da vozim tako da pratim brzinu saobraćaja, a on da uvek ima rezervu snage, tako da o potrošnji ne razmišljam mnogo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smokealot 22 Napisano pre 22 sati U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ Fort 4.0 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo stigao sa servisa, ostavio motor. Riknuo je neki generator (šta god to bilo ), on se čuo, spada pod garanciju čekam da jave koliko se čeka na zamenu. Prvi utisak je da su profesionalni, odmah su uzeli motor na test vožnju i malo pre me zvali da jave o čemu je reč. Javljam za dalje, šta se dešava. Pozdrav! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...