Marko86nf 58 Napisano pre 5 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Nije, isto je... ja sam kupio za godinu 45e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8115 Napisano pre 5 sati Drug član, 2299 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je za godinu 26,90€ Mozda zato sto je touring i nemam navigaciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 58 Napisano pre 5 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Da, mi imamo više opcija... bem li ga... samo to mogu da navedem kao razlog sto su nas odrali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 79 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Sharky - Alex je napisao: Cekaj malo, kod tebe je to skuplje nego kod mene i to duplo Explorer verzija, plaća ukupno i za motoplay opciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8115 Napisano pre 3 sati Drug član, 2299 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Neki kinez tamo verovatno rekao vidi ga ovaj mucenik iz Borče nije ima za explorer pa kupio touring, daj mu neki popust 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko86nf 58 Napisano pre 3 sati U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFmoto 800MT Explore Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da se najviše sažalio zbog mesta odakle si Moj burazer tu živi, mira nema od mene i fora vezano za Borču 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 106 Napisano pre 3 sati U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema neki "crack" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...