Sharky - Alex 8249 Napisano Sreda u 10:50 Drug član, 2329 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jaki333 je napisao: Nije orebučan nego ružno rezonuje sa fabričkim auspuhom bez katalizatora. To sam ja uradio i tako ga vozin dok ne uzmem neki čunak... @dl minak šibni snimak brate obavezno kad nakačiš to... A sto se tice rada samog agregata da li se promenilo nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 14 Napisano Sreda u 11:00 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se garancije tiče... ja više u ovlašćeni ne idem... carevi su uspeli da iščupaju navoj na šrafu za ispuštsnje ulja i način na koji rade je katastrofa. Na sve to se prave mutavi i kažu da ništa nije do njih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 14 Napisano Sreda u 12:52 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex apsolutno ništa... barem nisam ništa primetio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 92 Napisano Petak u 13:34 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Možeš li da snimiš zvuk bez katalizatora i da li manje grije, na ovaj žaropek... inače ja CF ne vozim ali apsolutno nikako Jul/Avgust kroz grad, osim ako ne odem na neku turu van Crne Gore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 92 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi je ova opcija decat-a sa Ali-ja, najviše zapala za oko I just found this on AliExpress: For DUKE 790 Duke 890 890R 790 Adventur R duke 790 R Rally Motorcycle Exhaust Mid Link Pipe with valve Escape https://a.aliexpress.com/_EGAdehc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 14 Napisano pre 4 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan @VOKS081 Da ti budem iskren meni je cevku dao drugar od kog sam uzeo motor. Blage veze nemam kako je bilo voziti ga u Julu i Avgustu prošle godine, ali ne postoji motor koji se ne greje u tom periodu. Vozio sam sv 650s, bajo moj, kad se usija ram... english breakfast na sedištu... s ovim sad sam čak i bolje prošao.. .osetim maalko kad sam u gužvi baš, ali za sad ništa spektakularno da gori. Zvuk ću snimiti kad se setim iskreno jer non stop negde kasnim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 92 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Jaki333 je napisao: @VOKS081 Da ti budem iskren meni je cevku dao drugar od kog sam uzeo motor. Blage veze nemam kako je bilo voziti ga u Julu i Avgustu prošle godine, ali ne postoji motor koji se ne greje u tom periodu. Vozio sam sv 650s, bajo moj, kad se usija ram... english breakfast na sedištu... s ovim sad sam čak i bolje prošao.. .osetim maalko kad sam u gužvi baš, ali za sad ništa spektakularno da gori. Zvuk ću snimiti kad se setim iskreno jer non stop negde kasnim Ne znam vjeruj mi... vozio sam viraga xv750 vazdušaru u bermudama, pa sam mogao da ga vozim kroz grad i u Julu i Avgustu... ovoga nema šanse, samo na otvorenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 14 Napisano pre 3 sati U prolazu, 33 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Skini onda katalizator i uzmi cevku... to ti je pola sata posla sa sve kafom i cigarom i malo drkanja, ali nije strašno.. u zavisnisti od toga kakvi su ti crash barovi na njemu zaviai koliko ćeš se drkati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 92 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Jaki333 je napisao: Skini onda katalizator i uzmi cevku... to ti je pola sata posla sa sve kafom i cigarom i malo drkanja, ali nije strašno.. u zavisnisti od toga kakvi su ti crash barovi na njemu zaviai koliko ćeš se drkati To će najverovatnije biti jedina opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...