Petre 1037 Napisano Avgust 13 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Menjac u neutral i ovo. Meni je uputstvo zakon, ali nekad se dese i tehnicke greske, lapsusi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8434 Napisano Avgust 13 Drug član, 2379 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan dk se vi svadjate ja zamenio prednje kocione plocice, onako lagano sa uzivanjem. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4693 Napisano Avgust 13 Malinar u pokusaju, 1958 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo sa većinom majstora je takvo da im više ne bih dao ni ulje da promene. Nalazio sam im svakakve brljotine uzrokovane jednom stvari - kurcoboljom. Sve što mogu i ne mogu, radim sam (ili ću da teram kod N.F.S.-a), iako mi je lakše da platim, jer su mi ukrivo uvili čep na karteru pneumatskim pištoljem, jer mi se desilo da odvezem ispravno a pokupim pokvareno i sl. Pritom, nisam perfekcionista, ne tražim da u motor sipaju od ptice mleko i sl. Samo ako ne mogu da poprave, makar da ne pojebu. A vezano za lanac, nije to neka mustra, mora da bude jednako rastojanje na obe strane, što se lako izmeri. I uvek je bolje ostaviti labavo nego pretegnuti. Ja sam to često sam dotezao i štelovao posle zamene guma, trajali su po 70 000 km. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3398 Napisano Avgust 13 Drug član, 580 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex posle će bude nekvalitetni diskovi, teraj to u ovlašćeni Šala kolege, nemojte šta zameriti. Što se natezanja tiče najvažnije je da je podmazano 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8434 Napisano Avgust 13 (promenjeno) Drug član, 2379 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao sam lepo diskove, nece da se krive A sto se lanca tice, aj sad malo ja da filozofiram, mehanika i fizika mi dobro idu, bar ja tako mislim. Kada su centar prednjeg lancanika, osovina zadnje viljuske i centar zadnjeg lancanika tj tocka u istoj ravni tada je lanac najzategnutiji tj tada je udaljenost centra prednjeg i zadnjeg lancanika najveca. Kao sto se vidi na slici, kada je motor bez opterecenja na copavoj viljuska je savijena na dole tj sve tri tacke nisu u ravni. Zelite da budete 100% sigurni da lanac nije pretegnut ili labav? Opteretite motor da se zadnji amortizer sabije toliko da se sve tri tacke nadju u ravni i proverite da nije lanac zategnut kao struna, mora da radi bar 5mm gore dole. Ako ne zelite tako da se zajebavate evo fabrickog uputstva za 800MT gde su u fabrici verovatno izracunali sve to. Cf 800MT.pdf Cf 800MT1.pdf Promenio Avgust 14 član Sharky - Alex 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 233 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: cf 800 explorer Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam fabricka upustva ali me uvek buni.Kod svih predhodnih sam uspevao da izmerim rastojanje gornje i donje zone.Stvar je u tome da sam cesto u pretovaru,sa suvozacem i 3 kofera.Sada sam uhvatio meru da lancem taman taknem gumu iznad i to je to.Labavo ali ne previse.Gledacu na zameni da stavim 525 lanac i lancanike ako nadjem a ako ne mora neki jaci.Ima li uopste 520 zvx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8434 Napisano Avgust 15 Drug član, 2379 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima 520 ZVMX. Sto se tice 525 lanca on je malo siri, a sa gornje strane gde nama ide lanac svi motori imaju klizac, kod nas je cela “kadica” kroz koju ide lanac, proveri prvo sirinu tekadice” i lanca 525, da ne zaglavljuje posle 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2653 Napisano Avgust 15 Drug član, 1789 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ti se lanac kanda malo ukrutio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25102 Napisano Avgust 15 Integrisan, 8154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga danas uzivo. Zavrsna obrada ok, plastike ok, farba na masini top, na zadnjoj viljuski je mogla biti malo deblja farba. Generalno za taj novac kvalitet deluje dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8434 Napisano Avgust 15 Drug član, 2379 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ako si to sve zagledao negde u salonu priznaj da su te gledali cudno Pre 3 sati, Rider000 je napisao: Ovaj ti se lanac kanda malo ukrutio Jes vala, dosta je i izdrzao, uzeo nov samo da uhvatim malo vremena da ga zamenim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25102 Napisano Avgust 15 Integrisan, 8154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Sharky - Alex said: Ako si to sve zagledao negde u salonu priznaj da su te gledali cudno Jes vala, dosta je i izdrzao, uzeo nov samo da uhvatim malo vremena da ga zamenim Ne, na motoskupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25102 Napisano Avgust 15 Integrisan, 8154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace sam bas dosao da merkam kineze i nisam video ni jedan 450mt tek na kraju kada sam odlazio ode jedan... Doduse sedeo sam na njemu, ali nisam jos vozio... rekao sam Gligi da cu ga iscimati kad budem odlucio da probam da vidim jel ok ali bi me smorila duplo manja snaga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6536 Napisano Avgust 16 (promenjeno) Ne silazi, 4326 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan 450 je sasvim OK što se snage tiče, vozi se jako fino, nemate šta smarat’ , motorić-ipo Promenio Avgust 16 član el classico 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3398 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Drug član, 580 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Da li 800mt sport ima screen mirroring? Može li se dok je uparen sa telefonom emitovati navigacija na ekranu, ili za tako nešto moraš imati Tbox? Promenio Avgust 17 član Luka9905 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaki333 26 Napisano Avgust 17 U prolazu, 44 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Suzuki Gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da samo explorer ima tu mogućnost. Nisam sto posto siguran, ne drži me za reč Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6536 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Ne silazi, 4326 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Explore i MTX imaju, ostalim modelima nedostaje T-Box Pazi ovo: https://github.com/zanderp/open-cfmoto Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Promenio Avgust 17 član el classico Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan 774.908 Aufrufe · 9.077 Reaktionen | CFMOTO Announces Strategic... WWW.FACEBOOK.COM CFMOTO Announces Strategic Partnership with Brembo! Another major milestone for... izgleda da ce novi modeli biti opremljeni sa Brembo čeljustima... ... Sport i Touring samo turn by turn, nemaju mirror 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3398 Napisano Avgust 17 Drug član, 580 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan ChatGPT mi kaže da ne treba, da može preko aplikacije, navodno ima MotoPlay, ali sam negde na forumu pročitao da ne može. Ako zna neko pouzdano neka javne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Luka9905 je napisao: ChatGPT mi kaže da ne treba, da može preko aplikacije, navodno ima MotoPlay, ali sam negde na forumu pročitao da ne može. Ako zna neko pouzdano neka javne Nema mirror, ni Touring ni Sport, sigurno do 2024. godista proizvodnje... samo Explore... mislim ni da novi Sport nema mirror, jer mu je isti displej kao kod starog... a ChatGPT ionako lupa kao Maksim po diviziji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25102 Napisano Avgust 17 Integrisan, 8154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, VOKS081 said: 774.908 Aufrufe · 9.077 Reaktionen | CFMOTO Announces Strategic... WWW.FACEBOOK.COM CFMOTO Announces Strategic Partnership with Brembo! Another major milestone for... izgleda da ce novi modeli biti opremljeni sa Brembo čeljustima... ... Sport i Touring samo turn by turn, nemaju mirror Poslao sam im mail planiraju stavljati brembo na 450mt We are excited to hear about your interest in the new models coming to the US market! CFMOTO cannot speak on the arrival of these vehicles until they have been publicly announced. Please keep your eyes peeled for future updates on our website or social media pages for the new model year announcement! Once updated, we will be able to answer more of your questions effectively. The new model year is right around the corner with lots in store! You can find the closest CFMOTO dealer near you by going to https://www.cfmotousa.com/dealer-locator. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4909 Napisano Avgust 17 BJB Maxi Scooter Club, 1455 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Al' je tebi dosadno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 25102 Napisano Avgust 17 Integrisan, 8154 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ko pita ne skita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scofield 202 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 59 postova Lokacija: Apatin Motocikl: CFMOTO 800MT Touring Prijavi odgovor kao problematičan Samo Explore ima mirror, ja na Touring-u 2024 imam T-box ali samo turn by turn radi, nema mirror.Sent from my SM-S936B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3398 Napisano Avgust 17 Drug član, 580 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Ducati Multistrada 1200S Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, scofield said: samo turn by turn radi Šta to znači? Kako to funkcioniše? Krivinu po krivinu ti govori gde da skreneš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VOKS081 116 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda CB500X - CFMOTO 800MT - ET4 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Luka9905 je napisao: Šta to znači? Kako to funkcioniše? Krivinu po krivinu ti govori gde da skreneš? Da, strelica za skretanje i za koliko metara... ali je problem što to kod mene radi samo par minuta i izbaci... možda je do android OS, nisam probao na IOS... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...