Aleks1 18 Napisano Nedelja u 20:14 U prolazu, 40 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Alekre je napisao: Jeste da skuter ima "JET" u nazivu ali ne voziš mlazni motor u Suhoja da mu trebaju specijalna maziva. To što tebi treba je uobičajno ulje koje proizvodi Galax, NIS, MOL i ostale rafinerije, mogao si da ga kupiš na većim pumpama. https://www.nisotec.eu/sites/default/files/PDS NISOTEC HIPO EP SAE 85W-140 SRB_0.pdf Da druže, ali ja ne živim u Srbiji. Tako da nisam mogo ipak da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17085 Napisano Nedelja u 20:16 Integrisan, 8553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da pitaš da ti neko pošalje odavde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9468 Napisano Nedelja u 20:21 Ne silazi, 3813 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan Al bukvalno. Gde si ti? Će smislimo da ti pošaljemo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleks1 18 Napisano Nedelja u 20:24 U prolazu, 40 postova Motocikl: SYM Jet14 Evo 200 Prijavi odgovor kao problematičan Skoplje, inače nema potrebe, ako treba skočiću do Vranjе ili Niš Poklopilo se da prijatelj uskoro dolazi iz Nemačke pa sam zato naručio takvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12736 Napisano juče u 04:28 Ne silazi, 3049 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri - Beograd SKUTERIBEOGRAD.COM HD 85W140 HD 85W140 je ulje za menjače i diferencijal koje se koristi pri visokom kontaktnom pritisku. INFORMACIJE O PROIZVODU PRIMENA: ULJE ZA MENJAČE I PRENOSNIKE... Ima sigurno kod vas ulje za diferencijal .Mogao si i Krokodilo da pitas.Drzi servis u Skoplju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 239 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 192 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prvi dan odmora i odmah vožnjica. Danas 390 km,laganih,kroz fenomenalnu prirodu i bez gužve. Ruta je bila od Požarevca,Golubca,Donjeg Milanovca,gp Đerdap do Turnu Severina. Naime,na pauzi za kafu u Donjem Milanovcu gospođa vadi iz ranca pasoše i kaže da hoće u Rumuniju. Guglala neku maketu mosta na ulazu u Severin i još neka čuda i kad smo već na sat vožnje greota da se ne obiđe. I tako i bi. Simeunu na granici prišlo nekoliko kamiondžija i dvoje motorista iz Češke. Mislim da su se ovi Česi čudili da li sam lud da sa ovim idem na toliki put. Zamolio me da podignem sedište da vidi koliki je prostor ispod sedišta i da li staje kaciga. Što se tiče granice kod naših ladovina. Kod Rumuna za ulazak 10 minuta. Ja sam u februaru bio u Hrvatskoj i zato me je samo slikao a ženi i otiske uzeo. U povratku kod Rumuna totalni haos. Pretres bukvalno svakog. Motor,kola bukvalno sve. Slikali me i uzeli otiske na izlazu. Zašto otiske,pojma nemam. Saobraćajnu za Simeuna i 4 Čeha bukvalno pola sata proveravala službenica carine. Niko nije hteo da se provlači do početka kolone. Otišao jedan Čeh sa GS om da pita i nisu dali. Simeun fino podneo vrućinu i zadovoljio se sa 2.7l na 100km. Od granice do Donjeg Milanovca ni jedno,jedino vozilo nije prošlo. Uživanje u prirodi i vožnji je danas bilo 10/10...Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12736 Napisano pre 43 minuta Ne silazi, 3049 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je ova na zadnjoj slici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 239 Napisano pre 23 minuta Svrati ponekad, 192 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bila na parkingu,pa reko aj da je slikam.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...