Motorcyclist 19355 Napisano Maj 8 Integrisan, 5907 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam upravo na YT, gori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7170 Napisano Maj 9 BJB Maxi Scooter Club, 6239 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo lagano iz provincije. Srećno svima! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kloktor 288 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: XT1200Z Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, alexanto je napisao: Ajmo lagano iz provincije. Kada smo već kod toga ... Ima li neka organizacija za nas koji nismo u kontaktu sa studentima, ili da se parkiramo bilo gde i da učestvujemo kao pešaci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 124 Napisano Maj 9 U prolazu, 45 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @BoxXSrećan rođendan druže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 19355 Napisano Maj 9 Integrisan, 5907 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Momci upravo vas gledam lajv u defileu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7412 Napisano Maj 9 Drug član, 2103 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 370 Napisano Maj 9 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Super ste... Da li će neko ići sutra u Nedeljice, studenti pešače a mi kao neka podrška, da li će biti toga? Ja bih rado sutra otišao da podržim taj protest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7170 Napisano Maj 9 BJB Maxi Scooter Club, 6239 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žabaljska ekipa stigla bezbedno kući. Divan dan, mnogo pozitive, 400-tinak km čiste emocije i uživanja. Čast mi je bila kao i svaki put 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 124 Napisano Maj 9 U prolazu, 45 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Gospodin Robi i ja. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bratislav 1973 479 Napisano Maj 10 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Sremcica-Beograd Motocikl: ex Yamaha BT 1100 Bulldog ex V-Strom 650 XT ex Suzuki V-Strom 1050XT now BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan @deda54 hvala na pozivu i na organizaciji, hvala studentima sto su nas probudili i ujedinili a takodje hvala i BJBikers redarima koji su pratili i odrzavali red tokom voznje iz Beograda do Loznice. Do sledeceg vidjanja , cisti i suvi putevi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9093 Napisano Maj 10 nekrunisani kralj moto cigana, 3234 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 9. 5. 2025. at 21:04, alexanto je napisao: Žabaljska ekipa stigla bezbedno kući. Divan dan, mnogo pozitive, 400-tinak km čiste emocije i uživanja. Čast mi je bila kao i svaki put Ovo piše u novinama... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 124 Napisano Maj 11 U prolazu, 45 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan @mrleKoje su ovo bre novine?Vidim da nisu ni za obrisati dupe sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8042 Napisano Maj 11 -, 1810 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Al su zato ubedljivo najcitanije u Srbiji... Na zalost... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14394 Napisano Maj 11 Integrisan, 7815 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može da se čita ali kontra. Na primer ako piše belo, čitaš kao crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 487 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan @Jack Daniels Kurir (foto, video) PROPALI TOTALNO! U LOZNICI VIŠE PRASIĆA NA RAŽNJU NEGO BLOKADERA! Spremili pečenje za hiljade ljudi, sad ne znaju kud će s njim DOŠLO IH MANJE OD 20 (VIDEO) WWW.KURIR.RS Kurir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 124 Napisano Maj 11 U prolazu, 45 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Bruka,najčitanije novine!Pa samo nas je bilo sigurno jedno 200 ,a gde su ostali ljudi.Lažu a ne misle na boga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7170 Napisano Maj 11 BJB Maxi Scooter Club, 6239 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Psi laju, vetar nosi... Uvek bilo. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11052 Napisano Maj 11 Drug član, 3532 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mrle je napisao: Ovo piše u novinama... Nije ovo smešno, tako vladaju godinama?! Narod ne zna, neobavešten kakvi su skotovi na vlasti, treba na tome poraditi. Danas ko drži medije... Vidite da su i N1 i Novu sakrili od javnosti, pogotovo juga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11428 Napisano Maj 11 Drug član, 1165 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Istana je ovo što pišeš ali ko želi da zna taj sazna ali dobar deo populacije odbija da uopšte razmotri mogućnost preispitivanja, neki se čak boje da je istina previše okrutna i može im uništiti "matriks" koji žive. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5812 Napisano Maj 11 Drug član, 2544 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 17. Maj subotica, ako ko dolazi tu sam za bilo šta... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17464 Napisano Maj 11 Drug član, 1913 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Modeka, velicina 12. Nadjeno u Loznici kod parka sa klopom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 11428 Napisano Maj 11 Drug član, 1165 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, drmilan_ je napisao: 17. Maj subotica, ako ko dolazi tu sam za bilo šta... Ja ću najverovatnije doći, bilo bi lepo da se organizuje drupni dolazak. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 477 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo smešno, tako vladaju godinama?! Narod ne zna, neobavešten kakvi su skotovi na vlasti, treba na tome poraditi. Danas ko drži medije... Vidite da su i N1 i Novu sakrili od javnosti, pogotovo juga... Bitno je da su nas ljudi videli kroz sva sela.I oni koji su izlazili da nas pozdrave a i oni koji nisu, znaju koliko je bilo samo bajkera, i znaju da su to gluposti.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jack Daniels 124 Napisano Maj 11 U prolazu, 45 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: BMW F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Grupni dolazak će biti sigurno,barem iz Beograda,nažalost ja neću moći lično pošto radim ali će doći moje kolege iz grupe bajkeri Batajnica.Mora da se posete kolege sa severa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 7170 Napisano Maj 11 BJB Maxi Scooter Club, 6239 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da dobrim delom nismo ni svesni koliki utisak ostavi tako velika kolona motora. Mi znamo da nas je bilo nepunih 200 i da je kolona bila dugačka jedan i po km ali kad lokalci to prepričavaju, to je "500-600 sigurno, prolazili pola sata sa sve policijom..." Hteli - ne hteli, mnogi se zamisle šta je nagnalo toliki svet iz cele Srbije da dodju taj dan tu... Tako da, ako 17. nisam na terenu, eto me u Subotici. Organizovano ili solo kako god. Pre bih organizovano 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...