Gliga 6182 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Advanced Member, 2279 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Tracker i ne lupati glavu. Makar za lagane motore. Blato ne oseti, može 150 na autoputu, može glupiranje po krivinama. Pristojno traje (na Kove je prednja trenutno 6000km i još će poslužiti, zadnja na 4000 - mrtva, ali bar 2500 autoputa), dosta je povoljna. Otkako sam je prvi put isprobao ne vidim razlog da gledam bilo koju drugu gumu. EDIT: Ovo se odnosi na @lemy jer mislim da traži gumu za 390-ku. Za veće/teže motore ni ja ne znam šta bih predložio. Promenio pre 22 sati član Gliga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nvic 189 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650, Honda Crf 300l Prijavi odgovor kao problematičan Ocajan izbor guma za dimenziju 140 80 18 , za malo teze terene. Ja resio da se "kockam" pa narucio xgrip king kong, slicna cena kao treker, al deluje da ce tesko izdrzati 4k km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2861 Napisano pre 20 sati BJB Maxi Scooter Club, 997 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Sad meni ubaci @Gliga rebus. Nemam pojma šta da stavim na Vogea kad ove potrošim, nekako sam otpisivao Tracker jer sam računao da su truba za asfalt, pogotovo mokro, i da traju još kraće. Ovo sve zvuči ok, a najjeftinije su i najlakše za nabaviti.Na asfaltu stvarno izbegavam bilo kakvu agresivniju vožnju, a na offu mi treba sva pomoć koju mogu da dobijem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 6182 Napisano pre 19 sati Advanced Member, 2279 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Meni jedino žao što čim montiram nove napravim par stotina kilometara autoputa dok stignem do terena Ova zadnja što je sada na motoru, sa 5000km je stvarno gotova. Može za taksiranje da se koristi, i teren po suvom (jer to može i putna guma). Ali to je 5000 Turske. Jako puno autoputa, jako puno zavrtanja gasa van asfalta. Cenim da tebi sa malo opuštenijim ritmom vožnje i slabijim motorom traje stvarno upotrebljivih 4000km. Naravno, znam i ljude koji posle 1000km proglase da je neupotrebljiva, čim se pojavi prva naznaka trošenja. Ali ti ljudi isto govore za svaku gumu. Ponašanje na asfaltu. Jebeš ga, meni je to skroz ok. Naravno da kramponi prave nekakvu vibraciju. Po krivinama je vozim kao i bilo koju drugu gumu. Autoput isto. Ne sećam se da je po mokrom asfaltu bila specijalno strašna, ali nisam ni mnogo vozio u takvim uslovima. Svakako je drastično bolja po mokrom asfaltu u odnosu na CST koja dolazi uz Kove. E, to je zastrašujuća guma po mokrom. A i sa njom sam u saobraćaju opet brži od automobila, samo je strašno. Na terenu bukvalno ne razmišljam o tome kakva je podloga. Odnos cene, voznih karakteristika i trajnosti je neprejebiv Sad kako su potrošene, motor ružnije pada u nagib, izgubila se upravljivost. Jbg, ja sam ciganija i ne menjam dok ima krampon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...