Jump to content

Moto Zajednica

Bajkeri za Studente Novi Pazar

Recommended Posts

• Drug član, 1363 postova
  • Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L
Pre 8 sati, Punktmann je napisao:

Bravo braco Srbi.
Ovaj preuzeo organizaciju onaj je kriv mi necemo sa ovima necemo sa onima. Treba da nas jasu jos 500 godina, kad smo gadljivi na inicijativu.
Uzdravlje, vidimo se u NP.
I koji clan je onaj sto je gostovao na Novoj koji je podelio forum?
Red bi bio da kaze ja sam taj clan, i preuzeo sam inicijativu i to je to.
(Mada me iskreno zabole - kontam da je admin viber grupe)

Sent from my SM-A556B using Tapatalk

sa lazovima i prevarantima ne volim ni da sam na istoj strani ulice a kamoli da mi oni nesto organizuju, organizujem se sam sa svojim drugarima i to je to, podrska studentima i djacima je ista kao i prvog dana, imas sve napisano u onoj temi od 15 marta pa ako si zainteresovan iščitaj.

Ako bjb bude nesto organizovao tu smo.

• Sviđa mi se 5

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 163 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008.

Preuzeto sa viber grupe bajkeri za studente bg

*Okvirna* satnica puta za NP 12.04.:

Polazak 9:30 

11:30 Pauza 30min Nis Preljina

13:30 Pauza 15min 2 Nis Ušće   

15:00 Novi Pazar 

Prolazno vreme je sklono promeni oko pola sata do sat zakasnjenja u zavisnosti od usputnih dešavanja.

VAŽNO: javljacemo trenutne lokacije čela kolone u toku trajanja puta kako bi kolege iz drugih gradova mogle da se pripreme za priključivanje

PRAVILNIK VOŽNJE ;

Sva vozila koju ucestvuju u vožnji moraju biti registrovana i tehnički ispravna, vozači moraju imati svu potrebnu opremu zakonski propisanu, obavezno je pridržavanje svih saobracajnih pravila, 

vožnja je na vlastitu odgovornost, 

organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za ucesnike koji krše bilo koju stavku ranije navedenu, kao i stavke donesenog Pravilnika ; 

Pravila za vožnju u koloni:

• Vozači voze u cik-cak rasporedu, vođe puta su na čelu iza policije, redari označeni reflektujućim prslucima u koloni motocikala na svakih 100 m

• Razmak između dva vozača mora biti jedna sekunda, u dužinskim jedinicama je to tri duzine motora 

• Kod savladavanja krivina, cikcak raspored se mijenja u linijski te nakon izlaska iz krivina opet se formira cik-cak.

• u slučaju zaustavljanja na raskrsnicama, vozači formiraju kompaktnu kolonu „parova“. 

Kretanjem u raskrsnici, odmah počinju formirati početni cik-cak raspored.

• Ako neki vozač u koloni mora nakratko stati, a ne radi se o kvaru ili nezgodi, 

vozačima iza sebe daje znak da nastave vožnju. 

Ako je došlo do kvara daje znak ucesnicima levom rukom pokazujući na svoju kacigu na glavi.  

Kada stigne kolonu, zauzeće mesto ispred poslednjeg redara, na pretposlednjem mestu u koloni.

Svi učenici koji se priključuju usputno zauzimaju mesta ispred poslednjeg redara.

• U KOLONI JE PRETICANJE STROGO ZABRANJENO! 

Izuzeti su vođa puta i redari u markerima tj. reflektirajućim prslucima !

Dozvoljeno je zauzimanje upražnjenog mesta ispred sporog vozača koji previ veliku rupu u koloni. 

STROGO ZABRANJENA AGRESIVNA BAHATA NASILICKA VOŽNJA ! 

KAO I VOŽNJA NA ZADNJEM ILI PREDNJEM TOČKU I SVE SLIČNE AKROBACIJE !

• Drug član, 1907 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA
9 hours ago, Punktmann said:

Bravo braco Srbi.
Ovaj preuzeo organizaciju onaj je kriv mi necemo sa ovima necemo sa onima. Treba da nas jasu jos 500 godina, kad smo gadljivi na inicijativu.
Uzdravlje, vidimo se u NP.
I koji clan je onaj sto je gostovao na Novoj koji je podelio forum?
Red bi bio da kaze ja sam taj clan, i preuzeo sam inicijativu i to je to.
(Mada me iskreno zabole - kontam da je admin viber grupe)

Lose kontas. Sta je i koga podelio zaista ne znam. Ali znam da nije preuzeo nikakvu inicijativu, niti je admin u viber grupi Bajkeri uz studente, niti je u istoimenoj Telegram grupi... a da li je zapratio Instagram nalog, zaista ne znam. :)

• Sviđa mi se 4

• Drug član, 2676 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading...
pre 20 minuta, yogibear je napisao:

Lose kontas. Sta je i koga podelio zaista ne znam. Ali znam da nije preuzeo nikakvu inicijativu, niti je admin u viber grupi Bajkeri uz studente, niti je u istoimenoj Telegram grupi... a da li je zapratio Instagram nalog, zaista ne znam. :)

Ne znam šta da kažem na ovaj komentar...

• Drug član, 425 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

Ljudi, nemojmo spominjati neke stvari koje smo ostavili iza nas.

Kao jedan od aktera tih nemilih događanja sve vas od srca molim da se ne vraćamo u prošlost.

Mislim da je apsolutno važno da svi podržimo Studente.

Svaki bajker, svaki čovek je potreban.

Nemojmo rasipati energiju...

Da li je u pitanju Forum, viber grupa, Instagram ili šta god, treba podržati SVAKU ISKRENU INICIJATIVU.

Mi nismo stranka niti političari, i nemamo svoje lične interese. 

Stavili smo se u službu podrške Studentima. I to treba da bude jedinstven front. 

Zajedništvom možemo samo unaprediti načine za pomoć i reagovanje.

I evo ovim putem bih lično zamolio @yogibear da kao neko ko  posvećuje mnogo vremena a i od samog starta je uključen u akcije oko podrške Studentima da slobodno objavi na Forumu kada su i kakve akcije u planu.

Borise, koliko znam i dalje prisustvuješ Studentskim plenumima i imaš stalni kontakt.

Mnogo ljudi ima koji bi reagovali kada je potrebna pomoć. 

Mislim da počinju duvati neki pozitivni vetrovi i da je vreme da svi zajedno napravimo oluju.

Ovo je moj lični stav, i želim da vam kažem da zarad Studenata i višeg cilja, uvek ću se voditi time da je opšte dobro mnogo bitnije od toga da li sam kao pojedinac vređan.

Ja se lično zalažem da treba da komuniciramo kao ozbiljni ljudi, jer su ozbiljni dani pred nama.

Mislim da  me razumete 

Svi za jednog jedan za svi!!!

• Sviđa mi se 15
  • Podržavam 4

• Drug član, 425 postova
  • Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT

I @yogibear, pade mi na pamet da sutra mnogo ljudi ide u Pazar.

A hulja pravi vašar. 

Molim te ako bude nekih provokacija, ili šta god već, ukoliko bude trebalo reagovati, objavi ti ili bilo ko na Forumu. 

Da bi ljudi koji nisu otišli u Pazar mogli reagovati i priskočiti...

Moramo biti na sve spremni...

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 8717 postova

Ko god može, treba da bude u Novom Pazaru! 

Na motoru, ili peške. Autom, prevozom, biciklom, telePromtom, u mislima ako ne može drugačije! 

Pozdravite mi predobri Pazar! Pojedite ćevap ili osam u pazarskoj banji. I izgrlite i budite zajedno u borbi za pravdu, jer ovo nije ništa manje toga, vašu i moju braću i sestre, Bošnjake i Bošnjakinje!

Mi nikoga bližeg na ovom svetu nemamo, nego što imamo jedni druge (mislim na ceo region!). 

Koliko je samo lepo ovo što se događa, eto i na tom nivou. Bukvalno mi srce igra od sreće zbog toga! 

• Sviđa mi se 3
  • Podržavam 3

• Drug član, 1907 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GSA

@Tumbe Necu dužiti jer malo je kasno a preda mnom su dva duga dana... Lično, nikakav problem nemam a verujem da takav stav imaju i ljudi koji čine Viber/Telegram grupu, da na forumu podelim, prenesem, pozovem... na razne podrške studentima na koje smo direktno pozvani od njih. 

Ukoliko na forumu postoji dobra volja i želja, tu sam, kao i u prethodnih 14 godina, ništa se promenilo nije. :) A ako ne ja, uvek postoji neko ko će moći. Ima forumasa koji su baš aktivni i učestvuju raznim "akcijama" Viber/Telegram grupe, ali se ovde ne eksponiraju. Nikome to nije posao i nikakvo moranje, svi mi imamo svoje živote koje vodimo, zato je dobra volja od presudnog značaja. Ko može i želi super, ko ne može i ne želi, nikakav problem. Ako se ne varam, ti si evo prvi koji je nakon onog pičvajza (koji po meni nije smeo da se desi), pozvao na zajednistvo i saradnju.

Da, deo ljudi neće biti u mogućnosti da sutra ode za Novi Pazar, dok će deo uz veterane 63. Padobranske preventivno ostati pri BG fakultetima koji su zatražili podršku. Dobismo informaciju da se spremaju i bajkeri 2.0 😂, tačnije, uz novčanu nadoknadu daju motor bez tablica i kacigu "bajkerima" koji će da se pojave u cirkusu kod Skupštine. Ako ima zainteresovanih za prvu varijantu, mogu da ih uputim. Dok za drugu 2.0 moraju sami da se snadju! 😂

I čisto da znate, kako god da idete za Novi Pazar, ukoliko nemate smeštaj... obezbedili smo halu Pendik u centru NP-a za sve bajkere, od subote 18h do nedelje 11h. Treba samo ispoštovati molbu domaćina da se po parketu ne gazi obuven, kao i da se ne ostavlja ništa iza sebe. Naravno, treba poneti vreće za spavanje i dušeke. 

Srećan put onima koji idu i ostanak onima koji su sprečeni.  👋

• Sviđa mi se 10
  • Podržavam 2

• Drug član, 1486 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
3 hours ago, yogibear said:

Dobismo informaciju da se spremaju i bajkeri 2.0 😂, tačnije, uz novčanu nadoknadu daju motor bez tablica i kacigu "bajkerima" koji će da se pojave u cirkusu kod Skupštine.

Има да изгину к'о зечеви.

После ће опет свакако нас да оптуже да смо се залетали на масу и падали са мотора.🤣

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

• Svrati ponekad, 117 postova
  • Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Dobro jutro 3f0bdee68a2646a61e40ca8d57f48054.jpg

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

• Sviđa mi se 8
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: plavi

vrlo je jednostavno... viber grupa je veoma aktivna i mnogo fleksibilnija, ko hoce da se pridruzi akcijama neka to uradi onako kako organizator trazi jer iza toga stoje studentski plenumi i njihove potrebe, a ako ne, neka sam nadje svoj model bez prozivki i etiketiranja... vidimo se i danas :)

• Sviđa mi se 2

• Motocikl: ̶T̶o̶m̶o̶s̶ ̶1̶4̶M̶;̶ ̶I̶z̶h̶ ̶P̶l̶a̶n̶e̶t̶a̶ ̶5̶;̶ ̶P̶i̶a̶g̶g̶i̶o̶ ̶L̶i̶b̶e̶r̶t̶y̶ ̶1̶2̶5̶;̶ G̶P̶Z̶ ̶5̶0̶0̶S̶;̶ ̶k̶a̶t̶a̶n̶a̶ ̶6̶0̶0̶F̶;̶ ̶G̶S̶X̶ ̶R̶ ̶7̶5̶0̶;̶ ̶R̶1̶2̶0̶0̶G̶S̶ ̶0̶3̶0̶7̶;̶ R1250GS 0J9

Prva pauzaf0869a9feca01b03bed418d4b51607a6.jpg

• Sviđa mi se 5

Druga pauza ( prošla )08b2f519588655e414e87f55343585c9.jpg53b6c0f38cbe236644de17ee858eada0.jpg

• Sviđa mi se 3

Novi Pazar, Pendik hala,
čekamo defile u 16:00,
stigli po planu!15509e541d3766f1deb0930f51bc458f.jpg

• Sviđa mi se 10

Voljno...619132c008622a46da0e8362eb8d5d47.jpgd45f9fa783105ffd49bcdac2f4bb3297.jpg

• Sviđa mi se 8

Moj utisak dana,
celom dužinom magistrale doline jorgovana su bili načičkani studenti da skupljaju đubre pored puta da nas sačekaju sa čistim predelima... Ili da skupe šta su danas prolaznici ostavili... Svejedno...

• Sviđa mi se 7
  • Podržavam 1

Poznaje li ko "junaka"?161ea3d6e9f029c6782ad5f2a45c1b94.jpg

• Svrati ponekad, 233 postova
  • Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V
Jebem ga u us..a.Kukolj
Je**m ga u usta, ali to ti je to ima li junaka ispred glavne bine, dajem pivo.

• Haha 2

• moto merkat °°, 4991 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 3VD
Pre 2 sati, BoxX je napisao:

Poznaje li ko "junaka"?161ea3d6e9f029c6782ad5f2a45c1b94.jpg

Mozda je na forumu pa se sam javi. :)

Vrsac

• Tužan 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja