to crank 5427 Napisano Ponedeljak u 06:29 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, BRACO said: Pa ti si neki peder jbte, čuj neće da se svađa a htio bi da se raspravlja i diskutuje..treba post početi sa Poštovani, mislim da je krajnje neprimerno kako je stariji markez .... ... ponizio "osetljivog" apsolutnom dominacijom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1100 Napisano Ponedeljak u 07:36 (promenjeno) Ne silazi, 5501 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa, pa što ne kažete? Mark je nadpakšu ! A ovo što je neko rekao da će da pusti burazera, pa taj ne da Bogu tamjana, a neda ga pusti da pobjedi. Promenio Utorak u 07:07 član mixa 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3380 Napisano Ponedeljak u 07:42 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5516 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, mixa je napisao: Ahaa, pa što ne kažete? Mark je nadpakšu ! I ovo je tačno kao i ono! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5925 Napisano Ponedeljak u 10:27 Pana, 567 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Motorcyclist je napisao: Ne pratim Moto2 i 3, ne zanimaju me. Значи ти си један од оних који вади месо из лонца , код сарме не једе купус ... 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5427 Napisano Ponedeljak u 18:05 Integrisan, 13123 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, mixa said: pa taj ne da Bogu tamjana ni ne treba da mu da, nek uzme sam! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Ponedeljak u 20:15 Drug član, 2088 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, to crank said: ni ne treba da mu da, nek uzme sam! i ovo je tacno shvatio MM da nedostaje VR46 pa ga kopira ali on pusti samo burazera jel voli da piski po ostalima a po burazeru proliva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1054 Napisano Ponedeljak u 21:47 BJB Maxi Scooter Club, 477 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva sezona će biti, kao kad bi Djokovic igrao Kosjerić Open punim gasom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1100 Napisano Utorak u 07:13 Ne silazi, 5501 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, to crank said: ni ne treba da mu da, nek uzme sam! Ja nisam ni rekao da treba, nego kolega Stiglar reče, da će ga pustiti u Kataru. Možda to dolazi u obzir, ako se obistini ono da će ih obrijati na 13-14 trka i imati sigurnu titulu, maaada i tada malo nategnuto, jer će da gonja i taj rekord. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1054 Napisano Utorak u 07:47 BJB Maxi Scooter Club, 477 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je @severian u nekoj medjusezonskoj diskusiji dao dobro pojašnjenje mentalnog sklopa svih trkača, što naravno ide x1000 za MotoGP. Čuj da pusti nekog, pa Alexu bi ubacio šipku u točak na poslednjoj trci da je drugi iza njega a pobedio je sve do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...