miki 3359 Napisano Octobar 27 Drug član, 1045 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Da probaš sa cifrom? "Draga, ova dva koštaju manje nego da sam uzeo jedan GS i ostane mi para za jednu cisternu goriva pride!" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6336 Napisano juče u 12:53 Drug član, 4255 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bio je neki smrtni slučaj u širem našem obiteljskom krugu, nas dvoje u autu, tako razgovaramo o prolaznosti ovozemaljskoj, u jednom trenutku veli mi supruga:Eto šta ti je život, mučiš se, odričeš, stvaraš a nikad neznaš kad je tvoj red.Kupi si još jedan motor i ne vodi brigu o tome…Ja poslušaj moju voljenu i tako dođe motorin broj 4 u garažu.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3359 Napisano juče u 13:47 Drug član, 1045 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan @el classico Dostupan sam za usvajanje!!!! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6336 Napisano pre 16 sati Drug član, 4255 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Miki, može ionako nam fali jedan takav….Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baron-Čurug 143 Napisano pre 4 sati U prolazu, 53 postova Lokacija: Čurug Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 10. 2025. at 10:39, Duta_91 je napisao: Vozim 450 MT i nekako mi 800 MT-X izlazi iz budžeta, a i više sam okrenut ka vožnji van asvalta, a nemam dovoljno skila još uvek, (ali marljivo vežbam ) za veći motor od 450 MT-a, mada ova cena od 8390,00 € mislim da je bas privlačna i za razmatranje. Takođe još jedan problem koji sam imao je visina motocikla, posto sam ja 175, ona verzija od 870 mi je kao na planinu da se penjem, međutim evo je LOW SEAT varjanta. (sve su uradili da nam uzmu pare) E sad ništa od ovog nije bilo pitanje, sve već znate... pitanje je: KAKO DA UBEDIM ŽENU DA MI pored 450 MT-a TREBA I 800 MT-X, ako neko ima neku preporuku pištite Uradiš kao ja... Prodao 450 rally i pitao ženu šta da kupim... A ona, em odlučila između Kove 800x pro i MT-x kako njoj odgovara, spram njene visine i težine, a ne moje... Em joj sad više "njen" stari putni motor uopšte nije intresantan... Sad ona samo Kovindu tera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8145 Napisano pre 4 sati Drug član, 2743 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi, što ode 450 tako brzo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 1119 Napisano pre 3 sati (promenjeno) MK Obrenovac, 607 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugar kupio MTX Bio sam kod njega jahao ga , zagledali ga celo veče uz pivo . Za sada oduševljeni detaljima i kvalitetom izrade. Drugar je prešao sa KTM 990 Adventure na ovo i posle prvih 100km je oduševljen MTXom , kaže manje vibracija ima, lepše radi na malim obrtajima u odnosu na 990 i deluje mu da se lakše vozi.... Meni se svideo opasno i ozbiljno kalkulisem kako da ga priustim. Da sam prodao moj motor pa i nekako , ovako bi morao i da se pozajmljujem i da dižem kredit hahahahhaha Videćemo još ga nisam testirao ! Promenio pre 3 sati član NIKOLA 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baron-Čurug 143 Napisano pre 1 sat U prolazu, 53 postova Lokacija: Čurug Motocikl: Cagiva Gran Canyon 900, Kove 450 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, živke je napisao: Šta bi, što ode 450 tako brzo ? Nije do 450, do mene je... Hoću da nas svedem na jedan motor..."Stara" putna CAgiva je izgubila namenu jer smo sad sa dvoje male dece, pa će višednevne ture morati da čekaju godinama... Bilo nekad, sad se pripoveda, zato je i Cagiva spremna za preudaju Plus, vučem staru povredu, te bi trebalo skroz da batalim vrstu vožnje za koju sam uzeo 450 Rally... A rally je stvoren da se vitla po atarskim putevima, nije to za bilo kakvu vrstu pitomog đira dok razgledaš okolinu i pejzaže... Sa druge strane, Vojvodina je ravna, a ja ne vozim nikakav Hard. Sav moj "Off" su dolme, zemljani putevi i tome slično, a to može i 800x pro. I to skroz korektno. Sve ne verujem kako 800 to sa lakoćom gazi...Staze po šumi sam nekad i KLE-om 500 mogao komotno proći, a ovo je za Kle-a avion, u svakom smislu te reči... Jak,lak, vožljiv i okretan. Da skratim i da ne davim... Povreda je presudila, a ne žena Ja sam ok, nemam ni tegobe, ni bolove, ni ograničenja, ali magnetna rezonanca kaže da je vreme da se "skrasim"... A taj je nalaz stigao tek posle kupovine 450 Rally-a. Da su lekari i magnet drugačije presudili, još bi ja glumio mladića i lečio krizu srednjih godina dok vijam adrenalin bežeći od oblaka prašine na Rally-ju u punom gasu... Ovako, vreme je za penziju i jedan motor koji može i na put, a i pored puta kad je prilika, čisto da me želja mine... Kove 450 rally ću uvek hvaliti jer je stvarno kvalitetan, sposoban, izdržljiv i relativno brz... Kažem, relatvno brz jer postiže dobre brzine, ali se ne otima iz ruku kao Exc, Lc4, ili Te510 što sam ranije vozio... Samo mi je malo, ponekad, falilo te inicijalne brutalne snage koju imaju ti tzv. "big bore" jednocilindraši... Sve ostalo je bilo top... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...