Nikola016 1 Napisano juče u 18:37 U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se i razmišljam da li da idem, iz Leskovca sam, nisam preko sveta što se kaže ali ne bih želeo da odem i ne nađem ono što mi treba i što me interesuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5723 Napisano juče u 18:38 Drug član, 2532 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se u nedelju koga bude tamo! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 709 Napisano juče u 18:51 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Žaksi said: Jesi bio,ili....videh na Mudrolijama da je Barel prisutan. Barel je tu sa motorima, ne sa opremom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 17106 Napisano pre 23 sati Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Nikola016 said: Mene sada konkretno interesuje samo moto oprema a nešto sam načuo da nije izbor kao prošle godine pa sam zbog toga pitao, hvala na odgovorima. Nije, prosle godine je bilo bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 47 Napisano pre 23 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Razocarah se malko danas Honda izbacila bas slabo..nema transalpa, nema afrike ni jedne, nece ih ni biti jer afriku ocekuju najranije maj, jun i to mozda mogu da naprave rezervacije samo..sve stare afrike rasprodate za transalpa nemaju pojma kad ce biti, isto mozda na leto ali pitanje je cak i za rezervacije, imaju mozda na stanju jedan stari model crf 300 rally nece izgleda ni dobijati ove godine stromovi svi lepo izgledaju..meni najlepsi 1050de daju svi na rate ali sve ide preko banaka i uvek uz kamatu i nisam siguran da li su fiksne ili varijabilne sedoh i na 450mt, koliko lagan deluje motor u odnosu na moj..neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano pre 23 sati Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Drugari. Ako nisam van teme, pomozite oko odluke. Koji biste auto uzeli na sajmu, od ponuđenih, u budžet klasi npr. do 25k eura. Otvoren sam za sve varijante, čak i o kinezima razmišljam ali nisam ni blizu odluke šta bi bilo najbolje rešenje za neki porodični auto da se pazari. Svako mišljenje i sugestija su dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 459 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Da moram da kupim nov auto najzanimljivije deluje MG3 za 20k evra. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 363 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno... Slabo... Ko nema neki poseban razlog da ode moze i da preskoci ove godine...(moje iskreno misljenje) Sve se to moze videti i u salonu... Sve mi se vise cinin da rade na tome da ugase sajam motora kao manifestaciju... Mozda gresim... Yamaha tenere Extrem 11500 sajamski popust(ostala jedna, ako nekog zanima... nadam se da nisam lose video cenu) Kazu na standu Aprilije da su do sad prodata vec 2 Tuarega Rally sto je jako zanimljivo ako je tacno... Ducati je premesten u novi salon pa tamo imaju svoj sajam... Voge 800 rally tek u junu(mozda kasniije) Ako jurite neku opremu za enduro voznje veoma slaba ponuda, za ostale ima moze da se nadje... Kola nisam ni pogledao Sta znam... Ako mi se opet ukaze prilika odoh ja i ove godine u Milano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ponuda motocikala je onako...Japanci potpuni promašaj i sa cenama i sa predstavljanjima, možda bi Suzuki izdvojio kao ok pojavu. Evropljani...Moto Guzzi sa V85 i Stelviom sasvim pristojno, Triumph jaako fino, KTM standard sa flotom moožda i najjača flota. Sve ostalo kinezi razbili. Od svih CF 800MTX je mislim ubo u centar! Bukvalno KTM 790...mislim da će biti dobra kupovina. Zontes ADV 368G skuter iskreno odvaliće, ide u dve varijante high i low ogibljenje pa kome šta odgovara...baš fino iznenađenje. Izbačeni su oni Morbideli motocikli V2, 1000cc, 80ks...nije loše ali manjkaju u oprami u odnosu na ostale u klasi (recimo Voge 900DSX ima jaču opremu a jeftiniji je) pa je diskutabilno da li se isplati ako se gleda među kinezima, što se tiče pozicije između Japana i Evrope, nema dvojbe. Definitivno šta mi je pažnju najviše privuklo je Moto Morini 1200, ako se pametno sa cenom pozicioniraju razvaliće tržište...očekuje se prodaja od Jula meseca i ako bude ispod 13k biće jedna od najboljih kupovina. Takođe pristojna je izvedba Morini 700...onako pitak dizajn sa 70ks koliko se sećam. Iskreno zanimljivo za gledati...cene jaaako jaako loše, rekao bih namontirane a ne sajamske. Suštinski osim Voge nisam video da su cene nešto pristupačne. Recimo nov V85TT model je meni nuđen za 11000e a na sajmu taj model ide na 13000.,, Tuareg je u salonu bio 11000 na sajmu skuplji. Promenio pre 22 sati član mick 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11473 Napisano pre 21 sati Ne silazi, 2655 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ponuda pljeskavica ? Pitam za druga... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3965 Napisano pre 21 sati Drug član, 2590 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe ne znam...mrknuo sam samo sladoled! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18808 Napisano pre 13 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2526 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su hostese, vredi li ići...javljajte. 1 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5723 Napisano pre 12 sati Drug član, 2532 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan To Boki!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18808 Napisano pre 12 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2526 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drmilan_ je napisao: To Boki!! Pa realno...pre ću da ćapim hostesu nego novi auto 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3464 Napisano pre 12 sati Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, BokyBoy je napisao: Pa realno...pre ću da ćapim hostesu nego novi auto A da pojedes pljeskavicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18808 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2526 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, RankoBg87 je napisao: A da pojedes pljeskavicu? Nisam bas toliko bahat brate... P.S. Ako padne hostesa na sarm i krem bananicu, do jaja... Promenio pre 12 sati član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 609 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 297 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Je l' garagemoto tamo? Kontam skoknuti danas da usput vidim neku Caberg flip up kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1698 Napisano pre 11 sati Drug član, 1055 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, mick je napisao: cene jaaako jaako loše, rekao bih namontirane a ne sajamske. Suštinski osim Voge nisam video da su cene nešto pristupačne. Recimo nov V85TT model je meni nuđen za 11000e a na sajmu taj model ide na 13000.,, Tuareg je u salonu bio 11000 na sajmu skuplji. Pogledao sam na you tube. Planirao sam za vikend da skoknem do bg. Zanimljiv je Voge 625, CF moto 700 i QJ SVT i SRT. To je do neke cene od 5500 do 7000 evra. Sve ostalo ne bih ni gledao jer je preskupo. Do kada će trajati sajamski popust? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 0 Napisano pre 11 sati (promenjeno) U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Ko je od izlagača izašao sa pravim popustima na motocikle i skutere? Odnosno da li uopšte ima pravih popusta kad sagledamo činjenicu da je Honda NC750x u novembru 2024 koštala 7.990e a sad je prodaju po sajamskoj ceni od 8.200 eura... ? Kamata: 0% Mesečna rata: 89 EUR Ušteda: 400 EUR Učešće: 3.700 EUR Promenio pre 11 sati član little_boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola016 1 Napisano pre 11 sati U prolazu, 8 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Efendija Skalin je napisao: Je l' garagemoto tamo? Kontam skoknuti danas da usput vidim neku Caberg flip up kacigu Dobio sam informaciju da su na sajmu samo Motolend, Moto bike i Kompp. Neka me neko ispravi ako grešim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 0 Napisano pre 11 sati U prolazu, 5 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Nikola016 said: Dobio sam informaciju da su na sajmu samo Motolend, Moto bike i Kompp. Neka me neko ispravi ako grešim. Zbog visokih cena zakupa nema velikog broja prodavaca dodatne opreme. Evo npr DD Moto ne izlaže na sajmu ali će davati 15% popusta na opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1668 Napisano pre 11 sati Drug član, 456 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nmax 155 Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče, u odnosu na prošlu godinu znatno slabiji sajam. Mislio sam da ću se u hali 4 sa motociklima zadržati minimum 2 sata, ali sam za to vreme prošpartao 3 puta motore i jednom automobile. @BokyBoy hostese slabe, gotovo nikakve, bolje su na štandovima osiguravajućih kuća @little_boy to je bila ponuda za manuelnu verziju 8k, sada je DCT 8200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2814 Napisano pre 11 sati Vozac A kategorije :D, 976 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Нешто лошији Сајам него што сам очекивао, али с обзиром на цјелокупуну ситуацију у држави добија од мене средњу оцјену. И ове године доминацију држе "adventure" мотори. Нови ЦФ Мото 700МТ са невјероватном цијеном од 6500 еура показује да ће бити јако присутан на друмовима Србије и шире. Иако сам, као и свих ранијих година, гледао Јапанце морам да признам да ми је за око, а вала и за срце, запао БМВ Ф900 и ако бих се одлучио за мотор европске производње то би био баш овај. Мислим да смо ми мотористи доста допринијели томе да Сајам губи на популарности. Било би добро да прича о наредном сајму крене чим се овај заврши и на тај начини покажемо организатору да смо и ми жељни правог мото догађаја. Зашто се не би поновила 2009. година када су на сајму били присутни сви мото брендови, када су били организовани концерти, дружења и каскадерске вожње. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4992 Napisano pre 11 sati Nemanja Stojanović, 1524 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo što se F900 pravi u Kini... Ja bih primarno išao zbog dodatne opreme, motorom sam zadovoljan, tek što sam ga uzeo Da li ima poente ili da ne trošim vreme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...