Jump to content

Moto Zajednica

Vožnja za Nedeljice

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X
11 hours ago, azlatic said:

Nažalost dan jeste počeo teško, moja je žena pala prilikom dolaska a baš je bila željna tog odlaska za Nedeljice jer sam ja doneo prelepa iskustva iz Niša za koji nije mogla ići jer je išla na neku sahranu u Bosni, pa je sad baš imala volju...

Ali šta da se radi, čudna sudbina ili samo nesrećna slučajnost, desilo se da tako nezgodno zakači valjda sedište i levi bočni kofer...

U urgentnom su uradili šta je trebalo... Ima prelome obe podlaktice u donjoj trećini blizu zgloba šaka, vrlo nezgodno ali šta da se radi...

Ruke neupotrebljive zasad, sad šta je tu je... Idemo dalje, tu smo i deca i ja, i njeni roditelji, izguraćemo... Preživeli smo i teže...

Ona vas sve pozdravlja, danas smo pregledali sve objave o vašem putovanju...

Prelepo..

Pozdrav i nadam se da će o se u neko skorije vreme priključiti....

Veliko hvala i kolegama koji su nam se jutros našli i pomogli...

A dalje znate i sami: PUMPAJ !!!

Baš, baš mi je žao što Vam se ovo desilo, upoznali smo se u Sopotu i dao si nam nalepnice za Marš na Drinu, pošto smo malo kasnili kod Zmaja nisam znao šta se desilo. Pozdravi gospođu i poželi joj brz oporavak.

Za Nedeljice šta reći, ako ono prodamo, onda i treba da nestanemo.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 410 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...

Stara dobra "Ah a šta reći" 

Bilo je malo gusto zbog zdravlja ali sam ujutro rekla MA sedaj bre na tu pčelicu i gas 😂😂 koliko sam videla bilo nas je samo dve žene koje voze ali nema veze .. 

Da li su naši borci ,heroji imali taj luksuz da odustanu kad im nije dobro.. nisu more ,nego su gazili  bolesni, gladni ,žedni ,umorni , ne naspavani , izmoreni, po kisi ,snegu , toploti i tako godinama..

O vožnji da ne pričam jer ste svi vi koji su bili na podrškama širom Srbije znate kako je to ..

Od osmeha , do suza pa sve u krug ..

Teško je gledati našu zemlju onako lepu ,prelepu , bogatu prirodu ali siromašnu sa ljudima ..

Malo nas ima po tim selima, gradićima ,baš malo .. mnogo nas je otišlo a greota je ..

Ranije smo svi hrlili u selo jer se tamo uvek nešto dešavalo , radilo, sastajalo , raslo uz zdravu hranu i dobrodušne ljude .. sad sve obrnuto mozda nam je i zato ovako ..

Utisaka je mnogo , presrećna po ko zna koji put što sam vozila sa svima vama.. Za domaćine jedno najveće HVALA i bravooooo prosto me sramota koliko su svega pripremili i odvojili od svojih usta ❤️ lepo bi bilo otići kod njih i ovako ko kad može , bar mi motoristi stalno vozimo Osečinu 😃

Uzdravlje svima i verujte nema lepše zemlje od Srbije 🤗🤗

• Sviđa mi se 9
  • Podržavam 1

• U prolazu, 85 postova
  • Motocikl: F 800 gs
24 minutes ago, GR 46 said:

Za domaćine jedno najveće HVALA i bravooooo prosto me sramota koliko su svega pripremili i odvojili od svojih usta ❤️ lepo bi bilo otići kod njih i ovako ko kad može , bar mi motoristi stalno vozimo Osečinu 😃

Valjalo bi opet da odemo (malo na prepad da ih ne bi bacali u trosak sa organizacijom klope) i da im ovaj put odnesemo zahvalnicu, donacije ili ako neko sta pametnije predlozi. Takođe u istoj vožnji da svratimo i do porodice Čupić koja je onda obezbedila noćenje za par stotina studenata u plasteniku i nahranila ih.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Drug član, 895 postova
  • Motocikl: Yamaha R1
On 9. 3. 2025. at 18:43, severian je napisao:

Brate, ovo ako rešiš, od mene imaš pečenje kada se sve ovo završi!!

Porucena odredjena kolicina koju ja finansiram i predvidjena je za ljude, koji po mom subjektivnom misljenju, zasluzuju makar to jer su, pocevsi od inicijative u samom startu pa do angazovanja kroz sve akcije koje su usledile, zasluzili ako nista drugo, onda makar besplatnu zastavu :D .Verujem da cu nekoga zaboraviti/izostaviti iz objektivnih razloga i nadam se da se niko nece ljutiti zbog toga,voleo bih da mogu sve sam ali :D... oduzicemo se nekom drugom prilikom :) . Takodje, donosim dovoljnu kolicinu duct tape kako bi mogli da ih fiskiramo na motore u Subotu pre polaska  :P .

Ako jos neko zeli, ovaj stampar mi je rekao da, ako sutra do recimo 15h potvrdimo jos neku kolicinu, bice gotova u Petak i spremna za preuzimanje. Ja cu odraditi kompletnu logistiku u smislu preuzimanja i dostavljanja na parking kod IEKA.

Zastava na poliesteru 30x50cm ,  cena 5eur/kom+pdv

Pvc koplje (1m)  , cena 420din/kom

Na ovu dimenziju zastave, dovoljno je koplje duzine 1m, znaci da osim dela koji ide ''u zastavu'' ostaje jos 70cm drske za kacenje/vezivanje/lepljenje na motor sto je po mojoj proceni sasvim dovoljno

Da rezimiramo, zastava + ''koplje'' kako oni to zovu je:

5eur+PDV=6EUR

Koplje 1m 420RSD

Komplet - 6EUR+420RSD = cca 9.5EUR/kom

Verujem da bismo mogli procii nesto jeftinije, pre svega na osnovu informacija koje sam dobio od @grafigo da imamo vise vremena na raspolaganju, ali u ovom momentu, ovo je jedina ponuda koja ima sve na jednom mestu i moze da odradi u zadatom roku.

Nemam uradjen primerak kao uzorak da bih mogao da pokazem, osim sto je verizja koju radim sledeca:

image.thumb.png.7e63e0aaf6e56db1dff715e3412deae7.png

Ako neko zeli, moze mi poslati SMS/viber/WApp sutra do 14h pa cu ja objediniti i poslati porudzbinu stamparu.

Takodje molba, da u poruci bude obavezno nick sa foruma jer, kako drugacije da vas nadjem su Subotu :D 

Tel: 064 886 07 31

Promenio član Vaske4s
  • Sviđa mi se 5
  • Hvala 1

• U prolazu, 43 postova
  • Motocikl: BMW 650cs

Vi rodjaci niste svesni kod koliki smo ljudi bili

Ja sam juče hteo na razglas da kažem za kutiju i donacije Kokanovic mi nije dao nikako zamalo da se posvadjamo

Medjutim ja sam danas našao br računa a vi braćo ko koliko može i po svojoj savesti 

IMG-2f2ca8e0926c72e097ae128aae456a50-V.jpg

• Sviđa mi se 2
  • Hvala 2

• Drug član, 846 postova
  • Motocikl: Versys vel'ki, zeleni.
21 minutes ago, Vaske4s said:

Takodje molba, da u poruci bude obavezno nick sa foruma jer, kako drugacije da vas nadjem su Subotu :D 

E sta sve nece ljudi uraditi kako bi upoznali sto vise ljudi sa foruma...   @Jašim je l hvatas beleske kako se to radi?  😄

• Haha 2

• U prolazu, 80 postova
  • Motocikl: Bajs, KLE500

Ja sam juče kasnio. Pretekla me dva para na obilaznici, jurio sam ih al "pobegoše". Sustigao momka na novom "Trijumfu" pa sa njim polako do Šapca (ne sme preko 6k, razrađuje mašinu)

Krenuli sa OMV, kolonu presekao semafor, Loznica pravo svi idu levo. Levo??

Ok, znaju valjda put....

A put leeeep, nov, krivudav,...

Leva krivina pre mosta, malo sam je "otvorio", povvukao kanter da zalegnem i izvučem se ali avaj! Rizla... Prašina, oblak, "čunk" zvuk kacige o asfalt, motor na levoj nozi - digao sam ga ko da je apenac i dok sam se valjao da ustanem Miloš iz Koceljeve koji je išao iza prišao, podigosmo Klea, uto stade još jedan par...

Kako si? Dobro!

Ma da... Ruke? Ruke! Noge? Noge! Lakva je to rupa na pantalonama diži se nogavicu?! Digo, oderotina... Ok si ti, nije ti ništa... Motor? Ok!

Aj polako, idemo

Došli, družili se, sreli se. (Da ne ponavljam ali Ipak  treba pohvaliti još 1x) Domaćini su nas dočekali domaćinski, jasno je zašto se bore jer je LEPOTA 😍 kojoj preti istrebljenje ujedno i lepota prirode i lepota života.

Vratio se jedva (cca140 km sa slomljeni zglobom), parkirao motor, seo u auto - pravac Urgentni.

Lom u zglobu desne (?!?! pao na levu stranu!), gips, mirovanje...

Sve u svemu: ne bi se opet lomio ali ću opet otići. Neće kopati!!

P.s. pozdrav Velji iz Bogatića, Milošu iz Koceljeve, onim dvojema što su me pregledali,  momku na Trijumfu i njegom drugaru na Suzukiju, Igoru iz ZR 

I svima vama i domaćinima i...IMG_20250309_121320.thumb.jpg.9a41adb260def311d86a2d4ee1caf042.jpgIMG_20250309_131431.thumb.jpg.747a9c9524ff3be6dc2341c008ad8e20.jpgIMG_20250309_211650.thumb.jpg.124c7eb9671482d103004bcdd2bf93bc.jpg

• Tužan 3

• U prolazu, 4 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 600 Diversion
Pre 3 sati, GR 46 je napisao:

Stara dobra "Ah a šta reći" 

Bilo je malo gusto zbog zdravlja ali sam ujutro rekla MA sedaj bre na tu pčelicu i gas 😂😂 koliko sam videla bilo nas je samo dve žene koje voze ali nema veze .. 

Da li su naši borci ,heroji imali taj luksuz da odustanu kad im nije dobro.. nisu more ,nego su gazili  bolesni, gladni ,žedni ,umorni , ne naspavani , izmoreni, po kisi ,snegu , toploti i tako godinama..

O vožnji da ne pričam jer ste svi vi koji su bili na podrškama širom Srbije znate kako je to ..

Od osmeha , do suza pa sve u krug ..

Teško je gledati našu zemlju onako lepu ,prelepu , bogatu prirodu ali siromašnu sa ljudima ..

Malo nas ima po tim selima, gradićima ,baš malo .. mnogo nas je otišlo a greota je ..

Ranije smo svi hrlili u selo jer se tamo uvek nešto dešavalo , radilo, sastajalo , raslo uz zdravu hranu i dobrodušne ljude .. sad sve obrnuto mozda nam je i zato ovako ..

Utisaka je mnogo , presrećna po ko zna koji put što sam vozila sa svima vama.. Za domaćine jedno najveće HVALA i bravooooo prosto me sramota koliko su svega pripremili i odvojili od svojih usta ❤️ lepo bi bilo otići kod njih i ovako ko kad može , bar mi motoristi stalno vozimo Osečinu 😃

Uzdravlje svima i verujte nema lepše zemlje od Srbije 🤗🤗

Koleginice, ja sam juce video bar 5 Zena Koje vozee.. stvarnoo je bilo prelepo to videti...❤️ I svaki sledeci put Kada krenete prema Gornjim Nedeljicama mozete se javiti da se druzimo i da Vas provedem kroz celo selo💪🏻💪🏻💪🏻 

PS Vazi za sve 🏍️🏍️🏍️

• Podržavam 1

• Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 410 postova
  • Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N...
pre 16 minuta, vladogoogle je napisao:

Koleginice, ja sam juce video bar 5 Zena Koje vozee.. stvarnoo je bilo prelepo to videti...❤️ I svaki sledeci put Kada krenete prema Gornjim Nedeljicama mozete se javiti da se druzimo i da Vas provedem kroz celo selo💪🏻💪🏻💪🏻 

PS Vazi za sve 🏍️🏍️🏍️

Sa te strane mi drago ,ali nismo bili bitni mi nego vi ❤️

Hvala na pozivu , rado da na miru popricamo o svemu tu kod vas jer je ovaj put bilo previse ljudi pa nismo mogli .. a zasluzili ste mnogo..

Pozdravite malog dečaka Mihajla i njegovu devojku Kasiju čiji crveni obrazi pokazuju kako izgleda zdravo dete i koliko je zdravlja tu kod vas ..

Nama se svima spavalo od čistog kiseonika 😂😂

Veliki pozdrav i čuvajte se ❤️ doćićemo, to je sigurno 🤗

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja