Fika Bg 435 Napisano pre 21 sati U prolazu, 84 postova Lokacija: Beograd Motocikl: F 800 gs Prijavi odgovor kao problematičan Polazak iz Bg-a https://we.tl/t-7Yhle9h0Zb 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 125 Napisano pre 21 sati U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Šabac,.pauza.Sent from my SM-S918B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 326 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nas u Šapcu Promenio pre 16 sati član Robi 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5861 Napisano pre 19 sati Pana, 559 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 125 Napisano pre 19 sati U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan StigliSent from my SM-S918B using Tapatalk 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5861 Napisano pre 16 sati Pana, 559 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu poslednju sliku Milosn sam slikao i ja sa istog mesta, 1m u levo a po rasporedu ljudi u par sekundi razlike Evo druge : 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano pre 16 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18405 Napisano pre 14 sati Integrisan, 5490 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5337 Napisano pre 13 sati BJB Maxi Scooter Club, 6063 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Čast je bila biti deo ove humane kolone. Nešto preko 400 km nirvane... Uvek mi je srce prepuno. Volim vas 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 27 Napisano pre 13 sati U prolazu, 39 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 45 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Snimak negde usput u selu izmedju Sapca i Loznice 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 45 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je kad smo krenuli iz Loznice ka Nedeljicama 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20028 Napisano pre 13 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izbrojao kolega "u glavu", 429 motora kod domaćina na parkingu. Usput je dolazilo i odlazilo jos. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 312 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10729 Napisano pre 13 sati Drug član, 1096 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam još ubeđenji da neće kopati. Divno iskustvo danas videti ljude koji se bore za opstanak,pozitivna atmosfera i čast je bila pružiti podršku da vide da ih nećemo ostaviti same u borbi. I još povrh toga upoznavanje sa kolegama sa foruma.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2209 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se namestilo da voznja bude fenomenalna, na kraju, zavidan broj motora, da nije bilo onog NS skupa koji nam je pomerio granice i ocekivanja i voznje koje su se desile pre i nakon toga, ispale bi nam vilice na 429 u glavu izbrojanih, sada nam je to nekako postao standard, a sto je jos vaznije, i NJIMA je postao standard i znaju da nam nije problem da skupimo nekoliko stotina motora u roku pod par sati, a ako se bas potrudimo, idemo i na cetvorocifren broj... Takodje, bilo je zadovoljstvo biti tamo, upoznati i ekipu sa foruma, a jos vaznije, ljude koji se vec godinama bore i ne prodaju svoj obraz, a svi znamo da borba protiv trenutnog sistema je sve samo ne lagana...kada vidis kako se trude da ugoste nas strance, jasno je o kakvim se ljudima radi i bice uvek zadovoljstvo, a ujedno i obaveza da im se odazovemo kada god zatreba! Nadam se da smo i donacijama uspeli makar da isplatimo trosak danasnjeg dana... P.S. Ko radi zastave Rohana za subotu? Promenio pre 11 sati član Vaske4s 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3512 Napisano pre 12 sati Drug član, 845 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Rolerkoster emocija danas. Hladan početak dana i mali broj kolega na zbornom mestu. Prošlo je, doduše, par grupa sa po 4-5 motora pa je to ulivalo nadu da će nas biti barem 100-inak. Vožnju je vodio Tumbe putevima kojima se redje ide, kako bi animirali ljude koji su nam bili na putu. Dolazak u Šabac, na pumpu, je odagnao sve sumnje da će se pojaviti mali broj kolega. A onda polazak u organizovanoj koloni i prolazak kroz dosta malih mesta gde smo dali, a i primili veliki broj poljubaca, virtuelnih zagrljaja, iskrenih emocija ljudi koji, sve više sam siguran, vide oslobodioce/spasioce kada pored njih prodjemo. Ruta kojom smo stigli do naših domaćina je odlično izabrana i pogodila je, kako nas, tako i narod kroz čija sela smo prošli. Vreme koje nas je poslužilo danas, nepunih 20 stepeni, vrlo malo oblaka, puno sunca i plavog neba je maksimalno ulepšalo krajeve kuda smo se kretali. Hrana za dušu, za oči, pogledi koji skaču od livade do livade, a izmedju oranice. I onda dolazak u Gornje Nedeljice i scene kao iz ratnih predela. Kuće bez krovova, stolarije, razvaljenih zidova, opasane smo trakom sa upozorenjem da je to sada privatan posed i da ne prilazimo. Težak trenutak za doživeti, osetiti. Iskrene suze su mi bile ispod vizira dok sam gledao kakvu mi lepotu ispuštamo iz naših ruku i predajemo tuđinima samo zarad sitnog ćara u ovom trenutku. Ako nas ovo danas nije osvestilo da shvatimo šta gubimo, da shvatimo koliko je to blizu svih nas i koliko će uticati na veliki broj nas i naše dece, ne znam šta će moći. Ako jeste, onda je vrlo jasna poruka koju im moramo poslati za svaki njihov mig u smeru Nedeljica, NEĆETE KOPATI!!! 17 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20028 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Vaske4s je napisao: Ko radi zastave Rohana za subotu? Brate, ovo ako rešiš, od mene imaš pečenje kada se sve ovo završi!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 72 Napisano pre 12 sati U prolazu, 71 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih rekao.....Slike govore više od reči.Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2209 Napisano pre 12 sati Drug član, 894 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, severian je napisao: Brate, ovo ako rešiš, od mene imaš pečenje kada se sve ovo završi!! Krenuo sam da razradjujem vec dok sam se vracao danas...javljam detalje A na pecenje idemo na pasulj u Nedeljice 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4002 Napisano pre 12 sati Drug član, 364 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan neverovatan dan. Sa neverovatnim ljudima. Emocije kakve sam doživeo malo kada u životu, a doček kao kada dolaze Kumovi u goste. Meštani koje neće da pristanu na iseljenje ni pod kojim uslovima i ni po koju cenu su bili istinski zahvalni motoristima koji su ih danas posetili. Mogli smo da sagledamo i početnu fazu razaranja od strane Rio Tinta na pojedinim kućama koje su otkupili. I da shvatimo kako bi ta naša Srbija trebala da izgleda u režiji RT i ove nakazne vlasti. Zlatko Kokanović je paaaa, ono pravo oličenje srpskog domaćina. A ko ne zna, osobine srpskog domaćina su čast, poštenje,skromnost i porodica. Hvala Zlatko tebi i tvojim meštanima na ovom velikom času što nam ga danas prirediste. I da dodam samo, sve je bilo fantastično osim šljama koji je pustao dezinformacije i pokušao na sve načine da izvrši opstrukciju današnje vožnje. Ali džaba, prepoznati su, i taj šljam i njihova viber grupa, a i nalogodavci za čije interese rade. Ali o tome više u temi za 15.03. Jer dok smo mi danas radili nešto humano, oni već panično rade sa svojim objavama na opstrukciji 15.03. @deda54 molim te prenesi Zlatku i ljudima iz Jadarskog kraja da nisu sami... Nikada više... 28 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11188 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2580 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20028 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, kako sabrati emocije? Mnogo hvala @deda54 koji je sve ovo pokrenuo. Druže, moj naklon do poda! Isterao si, pored svega. Mnogo hvala i moto domaćinima, lokalnom klubu, koji je perfektno organizovao sve od Šapca. Već od prolaska kroz Loznicu stajala je knedla u grlu. Prolazak kroz dolinu Jadra... Momci, pun pogodak što ste to smislili. I da mi vidimo šta branimo i da onaj narod vidi da ima ko da brani, i oni za i oni koji nisu za! A domaćini, Zlatko i ekipa... Onakav doček. Onoliko truda, a bogami i para... Pa ljudi moji, za 500 ljudi svega, da nije falilo do samog kraja ni kolača!! Duboko sam dirnut, koliki trud je uložen. Nadam se samo da smo onu kutiju dovoljno napunili, nije da se pribojavam, nego u onoliko pozitivne atmosfere ljudi zaborave da ubace, a sve ono brate košta, ko rod rođeni smo dočekani! Mnogo mi je drago i što nismo dali da nam kažu "hvala", 'ej oni nama (!), zato što je ovo ZAJEDNIČKA STVAR i zajednička borba, a za to se ne zahvaljuje. I još nešto mogu da kažem, nismo neki specijalci, nismo najjači na svetu, ali smo bogami brzi i vrlo motivisani. A nismo ni najslabiji na svetu, zar ne? Ekipa iz "Ne damo Jadar" ima sve kontakte i mislim da, zlu ne trebalo, uvek će biti nekoga *brzo* na raspolaganju. Veliko je ovo naše bratstvo. Pa neko tamo, ko pravi neke jednačine, neka uzme i ovu moto promenjivu u tu jednačinu. Ova akcija bila je sve lepo što jedna akcija može da bude. Solidarnost i međusobno povezivanje pravih ljudi! Za prave stvari!! Ujedno, i jedna prelepa, prelepa lokalna inicijativa i akcija. Zaista ljudi, kada smo solidarni i puni ljubavi, zaista, zaista rušimo sve pred sobom!! Na kraju, evo jedna i od domaćina, snimljen kadar za naš pozivni video za 15.3. : 26 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20028 Napisano pre 12 sati Integrisan, 8629 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazak i parkiranje kolone: I moj hit dana: da li ste primetili gospođu koja je, čuvši ogromnu, bučnu i veselu kolonu, izletela ispred kuće ogrnuta samo peškirom? Zamisli fazon, odeš za vikend u izolovanu vikendicu, ustaneš malo kasnije, nedelja je bogamu , odeš da se tuširaš, čuješ odjednom ogromnu buku i izletiš napolje, da vidiš je l' počeo rat ili zemljotres. :D Oko tebe samo peškir. I tamo te dočeka 250 kamera + 5 dronova u vazduhu. 4 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 166 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno, kakav dan. Lepota ove naše srbije nema granica, i sad pustiti nekom da je upropasti, i prirodu, i istoriju, ma ne može im ta priča proći. A narod na leba da ga mažeš, pod šator dolaze stariji ljudi i ostavljaju po litar najbolje rakije koju su imali kući, organizatori naspremali svega, i pečenja,i pasulja, i gulaša, i pita,i slatkiša i pića, i sve sa osmehom, vidi se da im je drago što su im došli gosti...... A mi sa energijom otišli u plus beskonačni!!! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...