bobi_krofna 975 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, mick said: I ja ti odgovorio..ok poštujem. I ti se nastavljaš...da li treba onda da elaboriram deo koji ima uključenu neku skromnu psihološku procenu? Nema potrebe da se nastavljamo...ne znamo se (tj. ne znaš mene a za tebe sam čuo kroz pitanja iz kafane sasvim slučajno, no to je verovatno bio neko ko ima nick na BJB forumu bobi krofna isti sa istom mržnjom prema drugom članu foruma ali nisi ti) prema tome nema svrhe ulaziti u dalje diskusije. Sve je ok... i ja tebi odgovorio da se prvo odlucis gde sam i sa kim sam bio pa da vidimo sta hoces i zato mislim da ipak tebi treba psiholoska procena, mozda i ne bas skromna nema mesta mrznji, ali ima mesta da se stvari nazovu pravim imenom, ovde si se razgalamio zatrpao porukama i to je argument? nema potrebe da ga blatim, on je sebe sam oblatio, a i ti braneci nebranjivo... Promenio pre 16 sati član bobi_krofna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salem 1171 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 789 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda NT 1100, Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju ako se "druga strana" ne javi da kaze sta ima, dovoljno jasno ce biti i mnogo vise ce reci ignorisanjem ovolike rasprave nego bilo kakvim objasnjenjem. Sve je jasno.... osim motiva a to nikada necemo saznati i zato treba zakljucati temu dok se svadja ne prosiri na sve... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano pre 16 sati Drug član, 1071 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bi neki utisak i razmišljanje da stavim ovde, ako bi možda pomoglo oko boljeg razumevanja situacije. Prošle nedelje sam stalno očekivao informaciju gde će biti održan veliki skup u organizaciji studenata. Inače sin mi je student i učestvuje na plenumu svog fakulteta. Tačnu odluku ne donose do poslednjeg momenta iz bezbednosnih razloga, a pogotovo od formiranja ćacilenda i traktorskog prstena. Bi le su varijante i kod bivšeg SIV-a. U petak uveče smo nas pedesetak bajkera bili ispred skupštine, gde je počela montaža bine i trga Nikle pašića i držali blokadu jer je na Terazijama bio doček studenata pešaka. Imali smo i jednu akciju zaustavljanja Jeepa (naravno crne boje) iz BIE (predstavili se ljudi u kolima) koji su prošli policijsku blokadu u takovskoj kod RTS i skrenuli kod skupštine ka terazijama i vraćeni su nazad. Prosto smo stali ispred njih i tražili da se okrenu i vrate. Sve je prošlo OK. Na parkingu kod IKEE nas 2000. Prema prethodnim informacijama koje imamo treba da se vozimo auto putem i parkiramo na parkingu Veterinarskog fakulteta i okolo. Da li je to moguće? U nekom trenutku pre polaska čujem da se ide do donjeg Kalemegdana, tu ostavljamo motore i idemo peške do skupa ,a gde to, ne zna se i dalje. A možda ipak bude SIV? Kolona kreće, policija zaustavlja saobraćaj na auto putu i mi dolazimo do Dušanvca i isključujemo se za autokomandu i stajemo ispod Veterinarskog fakulteta oko15min. Koliko je bajkera uspelo da se isključi sa auto puta i šta sa ostalima? Iza te kolone stoji pratnja policije i ostali saobraćaj. Mora da se vozi dalje jer ne može se dugo blokirati auto put. Neko je morao da odluči i da sprovede te bajkere i gde na koju drugu lokaciju? Verovatno je znao da kod skupštine ima dovoljno slobodnog prostora jer grupa bajkera koja je sa Emezzete došla tu drži taj prostor prazan. Pretpostavljam da se tada (oko 13,00) znalo da skup neće biti kod skupštine već na Slaviji. a ujedno bi svi bajkeri bili na jednom mestu. Nas redari kod Veterinarskog puštaji i stižemo ulicom Kralja Milana do Terazija gde se parkiramo. Posle oko 1 sata skoro svi bajkeri se pomeraju iz Kralja Milana ka trgu Nikole Pašića i dalje, kako bi ulica bila ispražnjena za prolaz naroda koji ide iz pravca Novog Beograda preko Brankovog mosta, Terazija ka Slaviji. Nas desetak ostadosmo u ulici i ispratismo turiranjem reku ljudi koja je išla ka Slaviji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3956 Napisano pre 16 sati Drug član, 2580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, salem je napisao: U svakom slucaju ako se "druga strana" ne javi da kaze sta ima, dovoljno jasno ce biti i mnogo vise ce reci ignorisanjem ovolike rasprave nego bilo kakvim objasnjenjem. Sve je jasno.... osim motiva a to nikada necemo saznati i zato treba zakljucati temu dok se svadja ne prosiri na sve... Pa vidiš da se sporadično javlja PR služba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9714 Napisano pre 16 sati 4_tocka_i_karoserija, 2042 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu (i neću) da se uključujem u glavni tok ove teme, ali imam jednu primedbu/molbu svima. Prestanite da oslovljavate studente sa "deca". Molim vas. 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4626 Napisano pre 16 sati Drug član, 1125 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, araS je napisao: i najjačem stolu Petice Ili što bi mi matori rekli najveselijem stolu petice 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2340 Napisano pre 16 sati Drug član, 769 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Ne vjerujem da to iko radi sa nekim ponižavajućim aspektom. Prvo, većini nas oni po razlici u godinama mogu da budu djeca, drugo, svi oni su sad "naša" djeca. 2 1 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4626 Napisano pre 16 sati Drug član, 1125 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, zaludan je napisao: Ne mogu (i neću) da se uključujem u glavni tok ove teme, ali imam jednu primedbu/molbu svima. Prestanite da oslovljavate studente sa "deca". Molim vas. Među tim studentima ima mnogo srednjoškolaca kao i starijih koji ne idu na fakultet sve su to deca 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azlatic 348 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CFMOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih od milošte zovem deca ali za mene su to sve veliki ljudi već sada... A istorija će pokazati.... Promenio pre 16 sati član azlatic 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9714 Napisano pre 16 sati 4_tocka_i_karoserija, 2042 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Atorn je napisao: Među tim studentima ima mnogo srednjoškolaca kao i starijih koji ne idu na fakultet sve su to deca Ne druže. Među onima koji su sve ovo pokrenuli i koji sve ovo organizuju su isključivo studenti. Svi punoletni, sad već svi minimum 19 ili više godina (osim ako su preskakali razrede u osnovnoj/srednjoj). U kom uzrastu tačno prestaju da budu deca ako su još uvek deca? Ili je prosto ono - dok ima starijih, dete si? Ja moju decu (ove starije dve) odavno ne smatram decom, i, da budem iskren, nije mi jasan stav po kojem su one deca. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5888 Napisano pre 16 sati BJB Maxi Scooter Club, 6102 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E pa drugari, vreme je da spuštamo zavesu na ovaj after party. Ko je šta imao rekao je, ko je odlučio da se ne oglašava - nije se oglasio... Ako neko od onih koji se nisu oglasili, oseti potrebu da to ipak učini neka mi se obrati na PP pa će mu poruka biti preneta u temu ako je u duhu teme i pravilima foruma. Hvala svima koji su uzeli učešća u ovoj nimalo prijatnoj temi posle završetka vožnje. Vidimo se na drumu! 15 6 16 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...