Vaske4s 2374 Napisano pre 12 sati Drug član, 907 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, mradomir je napisao: Preuzimanje kolone, preusmeravanje ispred skupštine..., sve je vodilo ka momentu kome se možda ne pridaje dovoljno pažnje: Njih par hiljada protiv nas 500 planiranih, ozbiljno sranje je moglo da bude. Sreća pa su studenti presekli. Voleo bih da znam ko je poslao tu poruku, ko je taj general što planira bitku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 15040 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 6166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da zaboravio sam da dodam i da recimo u slucanju bezanja @Vaske4s bi bio u k..cu on ima obe noge krace 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3953 Napisano pre 11 sati Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, bobi_krofna je napisao: to jeste... nikakvi crnogorci i kros motori... i? Ok...ako stojiš iza toga poštujem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4199 Napisano pre 11 sati Drug član, 394 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Daaa. Ne znam da li je to neko pomenuo do sada. Zahvaljujući @Vaske4s sa mnogo motocikala se tog 15. vijorila zastava Rohana. Čarobna simbolika u čarobnom trenutku. Ne bih sada o Vasketu širio priču, reći ću samo moj lični stav HVALA TI MNOGO DRUŽE. ČAST JE VOZITI SA TOBOM!!! 4 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 975 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 26 minutes ago, mick said: Ok...ako stojiš iza toga poštujem. naravno da stojim samo bolje je da pitas onog na snimku da li on stoji iza onoga na snimku a ti i ja sa tim "crnogorcima" uvek mozemo da se vidimo, bobi casti! Promenio pre 11 sati član bobi_krofna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2374 Napisano pre 11 sati Drug član, 907 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vaske4s je napisao: Da citiram sam sebe...kako je on znao u 17:17 da ce kraj biti u 19? 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2374 Napisano pre 11 sati Drug član, 907 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, dvlns je napisao: Da zaboravio sam da dodam i da recimo u slucanju bezanja @Vaske4s bi bio u k..cu on ima obe noge krace Popeo bih se na onog najblizeg sebi u tom trenutku, pitam se ko je to bio 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 406 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan MIR, OČI POVADILI Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7113 Napisano pre 10 sati Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster ne shvataj ovo gore sve napisano nista licno, igrom slucaja si se nasao izmedju dve vatre, nezahvalna i nezgodna situacija. Mislim da niko ne sumnja da se saxi “prodao”, ponela ga situacija, slava ili sta vec, napravio je pogresan potez. Mozda bi bilo ok da se javi ovde i obijasni neke stvari, a mozda bolje i da se ne javlja tek onda bi se rasplamsala tema, nisam pametan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3953 Napisano pre 10 sati (promenjeno) Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bobi_krofna je napisao: naravno da stojim samo bolje je da pitas onog na snimku da li on stoji iza onoga na snimku a ti i ja sa tim "crnogorcima" uvek mozemo da se vidimo, bobi casti! Majstore...ja ti nisam iz te priče. A obzirom kako pišeš vrlo je jasno šta si radio... Znam šta je na snimku, video sam ga svojim očima. I da je na tom snimku kao član SNS radio na sređivanju infrastrukture u svom selu. Da li je to nešto pogrešno? Da li je nešto skriveno? Da li većina Foruma na zna ili zna? Iznesi dokaz da je on radio nešto protiv zakona, da je bio na funkcijama u stranci, da je "okrvavio ruke" kao što ti drugar navodi? Ili ti je adut da ideš da ga blatiš po BGD da je bio u stranci, ali na nivou upravnika zgrade. I to što mu ponovo pominjete suprugu, to ne govori o njemu, NEGO O VAMA. JADNI I BEDNI STE DA NEMA DALJE. Tumbe je na ovom Forumu pokazao i dokazao svoje lice. A BOGAMI I VI STE! Ajde dajte sledećeg, ti si već na smetlištu Foruma. Promenio pre 10 sati član mick 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 477 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: KTM 790 Adventure, Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bobi_krofna said: naravno da stojim samo bolje je da pitas onog na snimku da li on stoji iza onoga na snimku Evo da se javim i ja koji sam deo organizacione grupe sa foruma. Svi znamo ko je Tumbe a i kakav je, čak i da je bio član stranke. Da li to nešto remeti, da li su njegove namere i njegovo postupanje pod sumnjom? - Nisu. A tek mi koji ga dobro poznajemo nemamo nikakav problem sa tim. Ne prođe dan da ne pljunemo po toj stranci. Da je bio neko bitan u SNS, znali bi svi i ne bi morao da ideš po Beogradu i obaveštavaš ljude. Ovo je klasično spletkarenje i samo o tebi govori kad moraš da ideš po forumu i pretiš sa snimcima i glupostima. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14849 Napisano pre 10 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Posle svega procitanog razmisljam sta bi bilo da su uloge obrnute, da imamo poluge moci i planiramo kontra miting, da je zvucni top bio nama na raspolaganju, ne mislim ni na jednog od nas pojedinacno nego ukupno svim ucesnicima protesta racunajuci tu i ekipu sa vibera, da nas stite i da stitimo funkcije i imamo pristup parama, fondovima da imamo mogucnost odlucivanja i neogranicen pristup medijima. Ovde se vrte imena par likova recimo frontmena u neku ruku, ne sumnjam da nisu iskreni u svojim zeljama samo razlicito vide resenje istog problema, koliko i kakvih likova je bilo u pozadini cije price nismo culi. Da jesmo verovatno bi se zgrozili. Na neki volseban nacin takvi skoro uvek na kraju izbiju u prvi plan. Oni mirni se valjda povuku ili ih izguraju. Ne treba zaboraviti da je put do pakla poplocan najboljim namerama. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7113 Napisano pre 9 sati Drug član, 2012 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan @lencuga, zato i nismo mi “matori” bajkeri probudili i pokrenuli Srbiju, skupili milion ljudi u Bg-u….. Nego su to uradili neki novi mladi ljudi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14849 Napisano pre 9 sati Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 961 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Koje su u jednom momentu, koliko sam ja shvatio, neki matori poceli da preorganizuju. Ili makar pokusali. 5 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1054 Napisano pre 9 sati BJB Maxi Scooter Club, 477 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušali, jer da su uspeli, imali bismo Tiananmen u sred BG-a, to je postalo prilično očigledno već sutradan. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 558 Napisano pre 9 sati U prolazu, 70 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je greška od starta bila što niko sa foruma nije preuzeo ulogu šefa organizacije (ne mogu da napišem vođe jer nam je svima ta reč zauvek uništena). Znam da je to bilo iz najbolje namere, ali čim je vožnja kao i bajkerska podrška dobila na značaju i popularnosti bilo je samo pitanje dana ko će preuzeti tu ulogu. Verujem da svi koji učestvujemo u ovim akcijama imamo isti stav, a to je da podržavamo studente i njihovu borbu. Ovde je samo razlika što Viber ekipu, da se izrazim kao omladina- RADI na obezbeđenje/telohranitelje, dok je BJB ekipa mirnije prirode. Obe strane pružaju podršku i studenti su nam od starta zahvalni. I nama koji smo se samo provozali i šetali sa njima, i kolegama koji su jurcali na sve strane gde su mislili da će izbiti sukob. Verujem u dobro u ljudima, i verujem da nema loših namera ni sa jedne ni sa druge strane. I sad ono čuveno ALI, Ono što ne mogu da razumem je čime je Severian, koji je od starta u ovome celim srcem, zaslužio da se fizički nasrne na njega. I zašto se svi mi sa foruma nazivamo debilima, kad su optužbe i ružne reči prve počele u Viber grupi. I ova tema sad liči na istu i mnogo mi je žao zbog toga. Ako je već bilo teorija zavere za Nedeljice ili nekih prozivki, mislim da je pre optužbi na grupi trebalo da se prilože dokazi, ako ništa drugo. I za Nedeljice i za prethodne probleme. Ja sam u subotu prelomila da dođem kod Ikee iz više razloga, od kojih je jedan bio i to što ćemo biti parkirani van glavnih dešavanja i gde ću moći da ostavim Ljubišu bez da razmišljam i o tome. Jedva sam i njega priuštila i ne želim da ni kriv ni dužan nadrlja kod Ćacilanda, niti sam želela da zauzima mesto pešacima ili NE DAJ BOŽE ako dođe do nekog haosa smeta ljudima. Lako je moglo da se desi i kad je krenuo stampedo da se dosta ljudi povredi upravo zbog naših motora. Opet, ne sumnjam u namere Emmezeta ekipe. Samo mislim da nije bio dobar i korektan potez povući nas koji nismo želeli da nam motori budu u epicentru. Ja sam u ovoj zajednici malo jače od godinu dana, a zahvaljujući ljudima sa foruma koje sam upoznala konačno se stvarno i osećam kao deo iste. Posebno zahvaljujući ekipi koja me je "usvojila" u Kragujevcu, mojim moto-dadiljama i najjačem stolu Petice. Ne dozvolite da i forum postane nova Viber/Telegram grupa i da mnoge divne stvari koje ste pokrenuli ovde padnu u zaborav. Vremena su takva da tenzije ne prestaju, rolerkosteri emocija svakog dana i samim tim je neizbežno da dolazi do sukoba. Studenti su ujedinili mnoge i pokazali da ćaciji nisu ubili dobrotu u ljudima, a empatija i ljubav se vratiše iz decenijskog sna. Molim vas, ne budimo jedini koje je sve ovo udaljilo i uništilo! I za kraj da citiram misice "MIR U SVETU!" 14 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 975 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, mick said: Majstore...ja ti nisam iz te priče. A obzirom kako pišeš vrlo je jasno šta si radio... Znam šta je na snimku, video sam ga svojim očima. I da je na tom snimku kao član SNS radio na sređivanju infrastrukture u svom selu. Da li je to nešto pogrešno? Da li je nešto skriveno? Da li većina Foruma na zna ili zna? Iznesi dokaz da je on radio nešto protiv zakona, da je bio na funkcijama u stranci, da je "okrvavio ruke" kao što ti drugar navodi? Ili ti je adut da ideš da ga blatiš po BGD da je bio u stranci, ali na nivou upravnika zgrade. I to što mu ponovo pominjete suprugu, to ne govori o njemu, NEGO O VAMA. JADNI I BEDNI STE DA NEMA DALJE. Tumbe je na ovom Forumu pokazao i dokazao svoje lice. A BOGAMI I VI STE! Ajde dajte sledećeg, ti si već na smetlištu Foruma. uopste me ne interesuje na kom je nivou, ei to po sistemu samo sam radio svoj posao el to u pravu si bas je dokazao svoje lice, a ovo ostalo sto glumis lokalnog siledziju i zaskaces na sve o cemu pojma nemas govori i o tebi... ode ti niz kanalizaciju... majstore Promenio pre 9 sati član bobi_krofna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3953 Napisano pre 9 sati Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bobi_krofna je napisao: uopste me ne interesuje na kom je nivou, ei to po sistemu samo sam radio svoj posao el to u pravu si bas je dokazao svoje lice, a ovo ostalo sto glumis lokalnog siledziju i zaskaces na sve o cemu pojma nemas govori i o tebi... ode ti u kanalizaciju... majstore da, da...ja makar znam o čemu pričam dok ti gore reče da ne znaš i nisi bio. To mi je prilično poznato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 975 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mick said: da, da...ja makar znam o čemu pričam dok ti gore reče da ne znaš i nisi bio. To mi je prilično poznato... ma da bre crnogorci kroserice i ekipa dogovori se prvo sa sobom... majstore... Promenio pre 9 sati član bobi_krofna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5932 Napisano pre 9 sati Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, araS je napisao: Mislim da je greška od starta bila što niko sa foruma nije preuzeo ulogu šefa organizacije (ne mogu da napišem vođe jer nam je svima ta reč zauvek uništena). Znam da je to bilo iz najbolje namere, ali čim je vožnja kao i bajkerska podrška dobila na značaju i popularnosti bilo je samo pitanje dana ko će preuzeti tu ulogu. Verujem da svi koji učestvujemo u ovim akcijama imamo isti stav, a to je da podržavamo studente i njihovu borbu. Ovde je samo razlika što Viber ekipu, da se izrazim kao omladina- RADI na obezbeđenje/telohranitelje, dok je BJB ekipa mirnije prirode. Obe strane pružaju podršku i studenti su nam od starta zahvalni. I nama koji smo se samo provozali i šetali sa njima, i kolegama koji su jurcali na sve strane gde su mislili da će izbiti sukob. Verujem u dobro u ljudima, i verujem da nema loših namera ni sa jedne ni sa druge strane. I sad ono čuveno ALI, Ono što ne mogu da razumem je čime je Severian, koji je od starta u ovome celim srcem, zaslužio da se fizički nasrne na njega. I zašto se svi mi sa foruma nazivamo debilima, kad su optužbe i ružne reči prve počele u Viber grupi. I ova tema sad liči na istu i mnogo mi je žao zbog toga. Ako je već bilo teorija zavere za Nedeljice ili nekih prozivki, mislim da je pre optužbi na grupi trebalo da se prilože dokazi, ako ništa drugo. I za Nedeljice i za prethodne probleme. Ja sam u subotu prelomila da dođem kod Ikee iz više razloga, od kojih je jedan bio i to što ćemo biti parkirani van glavnih dešavanja i gde ću moći da ostavim Ljubišu bez da razmišljam i o tome. Jedva sam i njega priuštila i ne želim da ni kriv ni dužan nadrlja kod Ćacilanda, niti sam želela da zauzima mesto pešacima ili NE DAJ BOŽE ako dođe do nekog haosa smeta ljudima. Lako je moglo da se desi i kad je krenuo stampedo da se dosta ljudi povredi upravo zbog naših motora. Opet, ne sumnjam u namere Emmezeta ekipe. Samo mislim da nije bio dobar i korektan potez povući nas koji nismo želeli da nam motori budu u epicentru. Ja sam u ovoj zajednici malo jače od godinu dana, a zahvaljujući ljudima sa foruma koje sam upoznala konačno se stvarno i osećam kao deo iste. Posebno zahvaljujući ekipi koja me je "usvojila" u Kragujevcu, mojim moto-dadiljama i najjačem stolu Petice. Ne dozvolite da i forum postane nova Viber/Telegram grupa i da mnoge divne stvari koje ste pokrenuli ovde padnu u zaborav. Vremena su takva da tenzije ne prestaju, rolerkosteri emocija svakog dana i samim tim je neizbežno da dolazi do sukoba. Studenti su ujedinili mnoge i pokazali da ćaciji nisu ubili dobrotu u ljudima, a empatija i ljubav se vratiše iz decenijskog sna. Molim vas, ne budimo jedini koje je sve ovo udaljilo i uništilo! I za kraj da citiram misice "MIR U SVETU!" Cekaj, da li si dala ime motoru Ljubisa ?! 1 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3953 Napisano pre 9 sati Drug član, 2578 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bobi_krofna je napisao: ma da bre crnogorci kroserice i ekipa dogovori se prvo sa sobom... majstore... I ja ti odgovorio..ok poštujem. I ti se nastavljaš...da li treba onda da elaboriram deo koji ima uključenu neku skromnu psihološku procenu? Nema potrebe da se nastavljamo...ne znamo se (tj. ne znaš mene a za tebe sam čuo kroz pitanja iz kafane sasvim slučajno, no to je verovatno bio neko ko ima nick na BJB forumu bobi krofna isti sa istom mržnjom prema drugom članu foruma ali nisi ti) prema tome nema svrhe ulaziti u dalje diskusije. Sve je ok... Svako dobro želim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z ivan 229 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Bec Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde admini, zakljucajte ovaj javni wc... dosta se rasirilo i ovde se rasplinjuje svadja izmedju vise ljudi. Posaljite kako se god zove - otimacu kolone na pp da da svoje vidjenje ove situacije ako hoce i posle otkljucajte i prekopirajte ovde ako je to bitno. Zajednica samo deli i osipa... dugo sam na vasim stranicama, nisam aktivan previse ali ovakvu temu sa i ovoliko negativne energije prvi put vidim (a da je i dalje otkljucana i da postovi nisu izbrisani)... ovaj status nikome ne odgovara. Tema o redarima je super, iz gresaka se uči i gledajte napred. Organizatorima dosadašnjoj podrsci studentima puno hvala, nastavite da pumpate... ako ne zajedno onda u vise kolona... kao sto je Seve u ovij temi napisao "nije bitno kao cete doci da date podrsku, BITNO JE DA BUDETE TU" Svako dobro svima 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11223 Napisano pre 9 sati Drug član, 1602 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mučno za čitanje ali možda je bolje da svako kaže svakome šta ima nego da se ogovara po ćoškovima. Bar da smo načisto.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6408 Napisano pre 9 sati Drug član, 1428 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da se osipa zajednica u ovakvoj situaciju. To je sasvim normalno u politickim temama. Cinilo se da je jedinstvena, jer ima zajednicki najvazniji cilj. Kad se malo osetilo da je cilj ostvariv i izvestan, krece pregrupisavanje po politickim zeljama. Sve je to normalno, ali prvobitni cilj jos nije ostvaren, te se malo suzdrzite da ne bude mosa... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
araS 558 Napisano pre 8 sati U prolazu, 70 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Ljubiša Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Cekaj, da li si dala ime motoru Ljubisa ?! Ako sam kriv što sam davao... 1 15 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...