Hacky 1151 Napisano Petak u 12:23 Zainteresovan, 598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear bojim se da se ne razumemo i to je ok. Stati rame uz rame i deliti dobro i zlo je jedno. Biti obezbeđenje i deo grupe koja nekog lišava slobode je drugo i promovisanje te uloge bajkera je opasno, ne za nas nego za studente. To gde sam pročitao i čuo naravno znaš i sam, ali nije mi ni najmanje namera da se prepucavamo. Za Autokomandu garantujem da sam u pravu. Možeš da mi veruješ ili ne, nije ni to važno. Važno je da se dođe i da se u svoj želji da se pomogne zapravo ne odmogne. Neću više da pišem na ovu temu uloge bajkera, vidimo se svi sutra Bože zdravlja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 20625 Napisano Petak u 12:28 Integrisan, 8660 postova Prijavi odgovor kao problematičan Radi pune istine: za AUtokomandu @Hacky je čovek koji je *direktno* dogovorio plan postupanja sa studentima, budući da smo ga Sale i ja to zamolili. Moja ideja je bila da nikada ne trgujem informacijama (uz to da ne dajem izjave medijima) i budući da su Nemanja i Haki vodili prve dve grupe ujutro, kada je bilo vrlo rizično i gusto, smatrao sam da treba direktno da pričaju sa ljudima, a ne od sebe da nas dvojkica pravimo centar veze i "koordinatore". Ovo je istina, koju osećam obavezu da javno kažem. Sada vas molim, ali MOLIM, da prestanemo sa daljom pričom na temu razlika. SVI SVE ZNAJU, svi su sve rekli, sada apsolutno treba da se priča JEDINO o dolasku na protest. Molim vas kolegijalno i bratski. 9 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 291 Napisano Petak u 12:31 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo palamudite...ostavite malo energije i za sutrasnje pumpanjeeeee. 1 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16727 Napisano Petak u 12:35 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1686 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad jedan veliki smešak za zajedničku fotku Promenio Petak u 12:36 član drs 3 17 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1417 Napisano Petak u 12:38 Zainteresovan, 357 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9674 Napisano Petak u 12:44 4_tocka_i_karoserija, 2037 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 12:03, yogibear je napisao: O kakvom hapšenju pričaš? Izvini, gde si to pročitao ili ko ti je to rekao? Raširi Ne znam da li na to misli, ali na instagramu se pojavio poziv ratnim veteranima da dođu ujutro pred skupštinu, sa idejom da po potrebi obavljaju građanska hapšenja provokatora (i predavanje policiji), i u tom kontekstu, predlaže im se da ponesu plastične veze. Nemam pojma ko je objavio, nisam obratio pažnju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 355 Napisano Petak u 12:45 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Izašli ste u televizoru 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kolja73 1 Napisano Petak u 13:11 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan jos nek neko predlozi forma ideale pa da pocnem da sumnjam u sponzorisanje protesta nego imam bosanske krvi pa mi lepo recite kad i gde da dodjem jer sto bi prle reko necu da mislim 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18684 Napisano Petak u 13:13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam, ko je doticni pa me zanima ko ga je ovlastio za PR-a, da daje izjave u ime drugih, konkretno u ime ove zajednice? 1 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 13:13 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.tiktok.com%2F%40bajker71%2Fvideo%2F7481576401779363077%3F_t%3DZM-8ug1WattVBd%26_r%3D1&h=AT2kbxvQs9987B_Tyx_IPDvnYqcyefQ6ieCBzKZEyzH7TOi7bBsvzLrU2MRYaG5JKUJ_QdltM9zhwfKSpIP2sev63sFSYuZDn3KUzGuyyh9iUPtJzAPj8wB4Y6S5iW9q5EMBHLOp_AUBbw&s=1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Punktmann 355 Napisano Petak u 13:19 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio ZIP, XL600V Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy rizikujem mnogo da ispadnem baš glup, ali mislim da je čovek koji nosi šarenu maramu na glavi kad smo išli u Novi Sad i koji je davao uputstva pre polaska na emmezeti 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maćo 285 Napisano Petak u 13:22 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CRF1100D Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18684 Napisano Petak u 13:24 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 13:19, Punktmann je napisao: @BokyBoy rizikujem mnogo da ispadnem baš glup, ali mislim da je čovek koji nosi šarenu maramu na glavi kad smo išli u Novi Sad i koji je davao uputstva pre polaska na emmezeti Raširi Ne poznajem gospodina niti mi je iko davao uputstva, jednostavno necu da me neko (koga niti znam, niti sam ga ikada video) koristi u svrhu reklamiranja samog sebe niti da me zastupa, predstavlja i sl. Ja bas iz tog razloga nikada nisam pripadao bilo kom klubu, organizaciji i sl. i nije mi potrebna nikakva promocija, sam odlucujem o svojim postupcima po zdravom razumu i empatiji i ne dozvoljavam da niko to zloupotrebljava. Zbog ovakvih stvari, ja sutra idem pesice a ne motorom. Vidimo se, Pumpaaaaj!!! Promenio Petak u 13:27 član BokyBoy 11 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3826 Napisano Petak u 13:30 Drug član, 2517 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 13:24, BokyBoy je napisao: Ne poznajem gospodina niti mi je iko davao uputstva, jednostavno necu da me neko (koga niti znam, niti sam ga ikada video) koristi u svrhu reklamiranja samog sebe niti da me zastupa, predstavlja i sl. Raširi Boki...ne cimaj se kasno je. Nema sad vremena za pitanja, čovek predstavlja Viber grupu, do duše nije se ogradio što realno nije u redu ali neka. Sad je najbitnije da se složimo...makar do prekosutra. Pusti sad srdžbu imamo mi posla da odradimo... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18684 Napisano Petak u 13:34 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2514 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 13:30, mick je napisao: Boki...ne cimaj se kasno je. Nema sad vremena za pitanja, čovek predstavlja Viber grupu, do duše nije se ogradio što realno nije u redu ali neka. Sad je najbitnije da se složimo...makar do prekosutra. Pusti sad srdžbu imamo mi posla da odradimo... Raširi Druze, sve ok, nema zle krvi, samo ne tolerisem neke gluposti, ja svakako idem da pruzim podrsku studentima, kao i svaki put do sada, a doticni gospodin ne govori u moje ime, neka promovise i zastupa nekog drugog a ne mene. P.S. Toliko od mene u ovoj temi, odjavljujem se iz iste. Promenio Petak u 13:35 član BokyBoy 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 160 Napisano Petak u 13:40 U prolazu, 34 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ваљево & околина Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1496 Napisano Petak u 13:58 Drug član, 1993 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim kolima. Spakovan. Čekam drugare da me pokupe za 5 min i KRECEMO za Bg. Pumpaj!!!! 4 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1248 Napisano Petak u 14:17 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Molim vas sve, prekinimo svi sa bilo kakvim smatranjima! Nastavićemo kad ovo prođe ... Sutra je 15.03.!!!!! SVI U BEOGRAD ! SVI ZAJEDNO NA ISTOM ZADATKU! SVI DA NE OSRAMTIMO OBRAZ BAJKERA ! Štagod radili, gdegod bili ! Bitno je da nas bude što više, da ljudi i deca vide da smo tu i da znaju da smo uz njih! Svi smo odrasli! Pazite se svi i budite pametni za sebe! Vidimo se sutra!!! 16 1 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4553 Napisano Petak u 14:20 Drug član, 1116 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 12:35, drs je napisao: Ajde sad jedan veliki smešak za zajedničku fotku Raširi Hahaha nisam odmah provalio 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16727 Napisano Petak u 14:39 (promenjeno) Misbehave Responsibly, 1686 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Valjda smo se ispalamudili do sada dovoljno, pa da rezimiramo; - Izvesno je da je krajnje poželjno da Beograđani budu mega masovno prisutni večeras na dočeku. Po večeri se (sutra)dan poznaje ! (nova narodna poslovica, u skladu sa tekućim događajima); - Izvesno je da je potrebno sutra doći, biti prisutan, da bi nekog narednog sutra bilo lepšeg jutra; biće opstrukcije da se stigne do Beograda - pobeda je slađa kada nije dobijena na tanjiru. - Izvesno je da je mnogo toga neizvesno po pitanju organizacije i logistike; tako je kako je. Niko nikoga ovde ne vodi za ručicu i niko ne treba da bude ni ovca ni usamljeni jahač. Držite otvorenim i oči i uši i mozak i srce. Samo zajedno, koliko je u našim moćima složno, dobijamo ovu bitku. ON je ŠUPALJ ! ON ne može da dobije. Na nama je da li dobijamo ili gubimo ! - Ako je neko u potrebi za smeštajem, da se prenoći, neka me kontaktira. U okvirima ličnih mogućnosti stojim svim kolegama na raspolaganju. zaboravih da turim 063/366.492 Promenio Petak u 16:41 član drs 15 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2267 Napisano Petak u 14:40 Drug član, 754 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 12:35, drs je napisao: Ajde sad jedan veliki smešak za zajedničku fotku Raširi Pa dobro, kakav si to čovjek?! Ja od jutros svaku mogućnost iskoristim da uletim ovde da vidim šta se dešava, i ti uslikaš kad mene nema! 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16727 Napisano Petak u 14:43 Misbehave Responsibly, 1686 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 3. 2025. at 14:40, miki je napisao: Pa dobro, kakav si to čovjek?! Ja od jutros svaku mogućnost iskoristim da uletim ovde da vidim šta se dešava, i ti uslikaš kad mene nema! Raširi Nisi fotogeničan, jbga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11395 Napisano Petak u 15:25 Ne silazi, 2635 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ujutro kod Ikee motorom, na doček kolega. Kako sam tek seo na drugi motor, koji još nisam savladao, neću ići u defile, da ne bi napravio neku glupost drugima, a i sebi. Parkiram ga kući, i sa još četvoro dolazimo u grad. Da je Kawa ovde, ne bi bilo dileme... 5 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1848 Napisano Petak u 15:32 (promenjeno) Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Prvo - hvala svima koji na bilo koj način učestvuju u planiranju našeg učešća u sutrašnjem veličanstvenom događaju (jer će on takav biti, bez obzira na sve). Nije sasvim jasno šta je plan, a parametri se stalno menaju.... ali, ja nisam znao plan ni u Nišu, pa sam samo pratio grupu, i bilo je fantastično. Poslednih nekoliko dana kompletan državni vrh ulaže ogroman napor u zastrašivanje građana (mediji na maksimumu) da ne bi došli na miting, kao i aktivno sabotiranje dolaska (masovno otkazivanje autobusa i vozova). Što se mene tiče, od sve dostadašnje prepiske moj zaključak je samo: Biću kod Ikee od 10:00, sačekati da se skupimo, pa ćemo zajedno nastaviti u skladu sa planom koji u tom trenutku bude aktuelan. Svi mi imamo svoje viđenje, omiljenu politiku, klub, ideju o državnom uređenju, tipu žene/muškarca/motora... ali sve to sada nije važno. Okupljamo se da podržimo ono oko čega se svi slažemo - studetnske zahteve, iza kojih je samo suštinska pravda, odgovornost, moral i vera u moguću bolju državu. To je važno! Sutra kod Ikee!!! Promenio Petak u 15:33 član MrD 11 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14299 Napisano Petak u 15:38 Cool tip, 3060 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Uspesno smo smestili 40 bajkera. 24 5 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...