BlesimiR 195 Napisano Ponedeljak u 23:06 (promenjeno) U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, živke said: Nadam se da ne zameraš što ću da pitam kako se zoveš, ko si, koliko godina imaš ? Pošto ne znam pretpostaviću da smo sličnih godina. Neke ljude iz ove teme znam lično, a većinu iz pisanja ovde po forumu proteklih godina, a za tebe samo da si postao aktivan sa protestima i da si vrlo "glasan" u svojim postovima. Svako ima pravo da ovde iskaže svoje mišljenje, i da pita šta ga zanima, ne znam zašto smatraš da zbog toga treba da držiš predavanja drugima? Malo je iritantno. Odgovaram na sva pitanja bez ikakvog problema, čak, čast mi je da se predstavim. Imponuje mi da sam glasan, dakle daleko se čujem. Ko sam, neko ko je vozio pre BJB i ko je pozvan na ovaj forum od strane ljudi koji su ga tek napravili pa su se u medjuvremenu razišli. Vreme kada sam bio aktivan član je vreme kada nisu postojale aktivnosti kao danas i svega nekolicina članova. Kolega koji vozi sve vrste motora, bavi se u slobodno vreme instruktažom ofanzivne i defanzivne vožnje, staza, off road, sa svim kategorijama (A, B, C, D, E) i medjunarodnim sertifikatima profesionalnog vozača. Takodje neko ko aktivno radi logističku podršku studentima na području Univerziteta u Beogradu za pravna i bezbednosna pitanja, proceduralne aktivnosti. Po struci magistar terorizma, organizovanog kriminaliteta i bezbednosti, takodje specijalista kriminalista... specijalista menadzer bezbednosti za upravljanje krizama. Pored svega navedenog neko ko poznaje topografiju i teren na koji treba da pristupimo, procenu bezbednosnih prilika, a ono što je najbitnije čovek velikog srca i pravičnosti (s bjb skoro 20 godina humonitarno aktivan). Ko želi da me lično upozna ili pita bilo šta, ima nedoumice ili mu je potreban savet, na raspolaganju sam konstantno za sva pitanja bez ograničenja. Predavanja ovde ne držim već iznosim argumentovano mišljenje koje niko prisutan nije u obavezi na bilo koji način da primeti. U isto vreme neko ko na svaki skup dovodi veću grupu motociklista. PS @živke a ko si ti, i sto me sve to pitaš?! Trebalo bi da znaš da je licno misljenje svaki subjektivni komentar jedne osobe, a da to kao predavanje dozivljavaju oni koji se u oblasti ne snalaze najbolje, zato i akcentuju. Promenio juče u 00:05 član BlesimiR 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1294 Napisano juče u 01:01 Drug član, 839 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Zbog očekivanja jako velikog broja motora i mase ljudi, vrlo je teško da se dobro organizuje moto agenda za subotu. S jedne strane i bajkeri i narod uživaju i vrlo emotivno doživljavaju taj defile, studenti nas doživljavaju kao zaštitnike i sve bi bilo jednostavno da se ne radi o ogromnim brojkama. Ja sam ubeđen da će biti preko 3K motora (možda i 4K) i toliki broj terati kroz masu od 200-300K (recimo...u trenutku defilea) je prilično rizično. Isto tako, parkiranje tolikog broja motora na jednoj strani bulevara zahteva potez od 5-6 km. To znači da čelo kolone treba da ide praktično do Malog Mokrog Luga (barem će imati gde da mokre), da bi začelje bilo oko Vukovog spomenika (oni će već imati problem da mokrenjem) Kako u tom slučaju da ljudi sa čela kolone dođu u centar zbivanja? Da li onda složiti kolonu po starosti? Ako staviš najmlađe na čelo njijma je najlaše da dođu do centra, matorima će biti blizu ali će pola biti upišano... Ponesite index, nema veze što je star, pa koristite one toitoi kod ćacija u pionirskom parku, pored predsedništva, dok ne preliju. Sent from my moto g54 5G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6002 Napisano juče u 01:33 (promenjeno) Drug član, 869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, stilgar je napisao: Ponesite index, nema veze što je star, pa koristite one toitoi kod ćacija u pionirskom parku, pored predsedništva, dok ne preliju. Nije tamo Index ulaznica nego SnS-ovski "ausvajs" Indekse bi valjalo poneti i njima mahati oko kampa radi "Luftiranja Pionirskog parka"... Promenio juče u 01:36 član ZoraNS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16565 Napisano juče u 03:05 Misbehave Responsibly, 1670 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Joj što volem kad procveta ispred crkve Sv. Marka - naznaka je novog doba. Aberdareva oko 01h Takovska Nepotrebno je naglašavati da je pojava čeličnih konjića izazvala salve oduševljenja upotpunjenim skakanje, aplauzum i bukom iz svih tradicionalnih duvačkih instrumenata Kiša malo stane pa malo baš lije dobrano. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 1999 godine izašla je knjiga "Nacionalni Park Srbija". 2006 "N.P.S. 2 - Polusmak Polusveta" @DragoljubLjubičić: Mićkoooooo, ...... pišeš li 3 tom ? Kada, ako ne sada. . Polusvet je metastazirao, materijala koliko nećeš. Dok prolazim pokraj osmatračnice sa Kajmakčalana hodajući ka Terazijama, svež i prijatan miris opranog vazduha i pokisle trave smenjuje oštar miris furde iz vojnih magacina. Poljski štabni šatori, njih 7-8 u nizu, dođu poput neke aromatične naznake o kakvim se primercima unutar ograde radi. Šatori su prazni, tu ni tvor ne bi mogao oka da sklopi od smrada. Na ćošku, prema skupštini grada, vesela družina akustički i verbalno čavrlja sa ćacijima. Noć lakše prođe uz društvo i malo buke. Unutar ograde je puno rendžera, otprilike jedan renžer na dva ćacija. A možda je odnos i 1:1, nisam se udubljivao. Svi nose uniforme naše policije. I većina je okrenuta ka unutra. Znaju oni ko je ovde ko i od koga se treba čuvati. Uz ogradu ka Kneza Miloša po jedan na svakih 10 metara. Tako gusto nije bilo ni kada su Putin i Bajden dolazili. Gangula opet nešto raskopava ; automobili većinom trube dok prolaze u znak "pozdrava". 2h je izjutra, kiša ponovo lije udarnički ; još jedna uobičajena noć u Beogradu. 34 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Taras 7 Napisano juče u 06:16 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, BlesimiR said: Odgovaram na sva pitanja bez ikakvog problema, čak, čast mi je da se predstavim. Imponuje mi da sam glasan, dakle daleko se čujem. Ko sam, neko ko je vozio pre BJB i ko je pozvan na ovaj forum od strane ljudi koji su ga tek napravili pa su se u medjuvremenu razišli. Vreme kada sam bio aktivan član je vreme kada nisu postojale aktivnosti kao danas i svega nekolicina članova. Kolega koji vozi sve vrste motora, bavi se u slobodno vreme instruktažom ofanzivne i defanzivne vožnje, staza, off road, sa svim kategorijama (A, B, C, D, E) i medjunarodnim sertifikatima profesionalnog vozača. Takodje neko ko aktivno radi logističku podršku studentima na području Univerziteta u Beogradu za pravna i bezbednosna pitanja, proceduralne aktivnosti. Po struci magistar terorizma, organizovanog kriminaliteta i bezbednosti, takodje specijalista kriminalista... specijalista menadzer bezbednosti za upravljanje krizama. Pored svega navedenog neko ko poznaje topografiju i teren na koji treba da pristupimo, procenu bezbednosnih prilika, a ono što je najbitnije čovek velikog srca i pravičnosti (s bjb skoro 20 godina humonitarno aktivan). Ko želi da me lično upozna ili pita bilo šta, ima nedoumice ili mu je potreban savet, na raspolaganju sam konstantno za sva pitanja bez ograničenja. Predavanja ovde ne držim već iznosim argumentovano mišljenje koje niko prisutan nije u obavezi na bilo koji način da primeti. U isto vreme neko ko na svaki skup dovodi veću grupu motociklista. PS @živke a ko si ti, i sto me sve to pitaš?! Trebalo bi da znaš da je licno misljenje svaki subjektivni komentar jedne osobe, a da to kao predavanje dozivljavaju oni koji se u oblasti ne snalaze najbolje, zato i akcentuju. Ja ti zameram jedino što si ofirao Leštane u onom postu sve ostalo je ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14937 Napisano juče u 06:43 (promenjeno) Ne silazi, 6144 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo da ove teme a ni bilo kakve organizacije u ovom obimu ne bi bilo da nije @sashac pokrenuo celu pricu odavno a medju prvim ga podrzao @severian. Kao razumni i kulturni ljudi su predlozili da svako uzme ucesce u predlozima oko organizovanja i sve je bilo u redu dok se u NS nije pojavio nezamisliv broj motocikala. Od tada vidim pojacanu aktivnost "novih" clanova i potpuno nepotrebne diskusije. Ja svakako motor za ove prilike nemam tako da nemam ni razlog da mudrujem ali bode oci sto nazovi "prva ekipa" kao i svi paori i dalje shvata da je to samo podrska dok se iz mog ugla oformila ekipa koja smatra da su motori glavna atrakcija. Nije moto skup i nije poenta u izlozbi gvozdenih konjica i defileu a ukoliko se obistine predvidjanja stanara sa Andricevog venca ti motori u sred zbivanja ce samo biti problem svima. Ja napisah a vi kako hocete mene svakako direktno ne pogadja Promenio juče u 06:43 član dvlns 9 1 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RISTA TRAKTORISTA 21 Napisano juče u 06:44 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, dbajagic said: Po meni najefektnije i najbolje mesto za parking je Slavija. Dogovorimo se da žutu traku ostavimo slobodnu za hitne službe a ostatak napunimo motorima. Ukoliko nam zatreba, možemo se prošititi i pored spomenika Dimitriju Tucoviću i na dve Parking Servisove otvorene garaže. Šta mislite? Ja iskreno bih predložio potez od Slavije do Trga Republike, celom dužinom ulice maršala Tita (mnogo sam mator da pamtim nova imena ulica) . Mada, nakon "vožnje za Sonju" ne vidim ni problem da se postavimo Bulevarom revolucije kao i tada....od "kamene pošte" pa dokle stigne kolona duž Bulevara. Malo su mi bez veze premeravanja dužine i širine motora, iskreno rečeno promašena mi je poenta masovnog okupljanja. Promenio juče u 06:46 član RISTA TRAKTORISTA dodatak tekstu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14937 Napisano juče u 06:48 Ne silazi, 6144 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upoznat lokacija protesta jos nije obnarodovana, sta ako bude Usce a vi se parkirate u bulevaru 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5389 Napisano juče u 07:17 BJB Maxi Scooter Club, 6069 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom: Tema je otvorena kao dogovor za učešće motociklista a vezano za podršku studentskom protestu i molim vas držite se te tematike. Hvala. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5871 Napisano juče u 07:53 (promenjeno) Pana, 561 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Мало је ситно за телефон али ако шта значи 15 за 15 : Microsoft OneDrive ONEDRIVE.LIVE.COM Садржај Увод ................................................................................................................................................ 3 Мисија ............................................................................................................................................ 4 Циљеви ........................................................................................................................................... 4 Стратегија пре протеста 15. марта .............................................................................................. 5 Позиви за раднике ..................................................................................................................... 5 Општи медијски план ............................................................................................................... 5 Медијско позивање радника на протест ................................................................................. 5 Контактирање медија Мини акција „Call centre“ ................................................................... 6 Промо материјал ....................................................................................................................... 6 Акције пре протеста.................................................................................................................. 6 Сарадња ...................................................................................................................................... 7 Смештај .................................................................................................................................. 7 Превоз .................................................................................................................................... 7 Интерна комуникација за даљу организацију .................................................................... 7 Позив грађанима за одређене зоне .......................................................................................... 7 Стратегија током протеста 15. марта........................................................................................... 9 Активности пре Скупштине ..................................................................................................... 9 Активности испред Скупштине ............................................................................................... 9 „Народни дневник“ ............................................................................................................... 9 Музички програм .................................................................................................................. 9 Говори..................................................................................................................................... 9 Организовано потписивање народне иницијативе............................................................. 9 Хор испред Цркве Светог Марка ......................................................................................... 9 Барјактарат ........................................................................................................................... 10 „Највећа бука у Србији“ ..................................................................................................... 10 Инфо-пултови ...................................................................................................................... 10 Редарски сектори на протесту испред Скупштине ...............................................................11 Храна и вода .............................................................................................................................11 Бина и озвучење ...................................................................................................................... 12 Сектор за медије и дронове .................................................................................................... 12 Интернет .................................................................................................................................. 12 Паркинг .................................................................................................................................... 12 Просторни план протеста испред Скупштине ..................................................................... 13 Зоне које се блокирају ................................................................................................................ 14 Зона 1 – Булевар ...................................................................................................................... 14 Зона 2 – Аутокоманда, кружни ток ........................................................................................ 15 Зона 3 – Општина Нови Београд, кружни ток ...................................................................... 16 Зона 4 – Трг Републике ........................................................................................................... 17 Руте факултета до њихових зона ............................................................................................... 18 Руте до Скупштине ..................................................................................................................... 23 Пролази за хитну помоћ ............................................................................................................. 27 Promenio juče u 09:11 član Jašim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6313 Napisano juče u 08:04 Drug član, 2152 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, BlesimiR said: a ko si ti, i sto me sve to pitaš?! Na forumu postoji tema sa mojim predstavljanjem a i na profilu sam napisao nešto o sebi. A pitam te da bi znao sa kim komuniciram i ko stoji iza postova koje sam pomenuo. Videh samo da ti je prvi post na forumu od pre par meseci. Kao što rekoh - nadam se da ne zameraš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12818 Napisano juče u 08:07 Drug član, 1337 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Da se pojedinci ne uvrede da objasnim nesto. Ovo je jedna zajednica koja traje dugo i okuplja veliki broj ljudi. U ovakvim vremenima se nista ne moze znati, sve je smutno. Ogroman broj ljudi ovde je pronasao prijatelje, poznanstva koja traju godinama, zajedničke voznje i akcije, neki su i kumstva napravili, mnogi znaju da će na jedan post u pomoć veliki broj priteći. Znači , znamo se i lično i jedni drugima znamo i familije i prijatelje i decu, raspored namestaja u kući i ostale stvari, ko kakve pičke voli i ne voli. Zato vi novopridosli i oni koji su tu dugo ali se za 15 godina nisu oglasavali(imaju po 12 postova) izazivaze sumnju da niste ubačeni elementi kurtona iz sluzbe. Ispade i dezinformacija oko voznje u Nedeljice da je otkazana i to od člana prisutnog ovde dugo. Pa šta onda očekivati od vas koji ste registrovani juče i imate 16 postova, zar mislite da treba da vam slepo verujemo svi? Kad se ovo zavrsi , budite prisutni , vozite se s nama , druzite se s nama , pa kad opet nova govna zajasu i ako počnu da liče na ova , onda ćemo opet svi zajedno na stub otadžbine. 22 2 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 2323 Napisano juče u 08:08 Drug član, 900 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, aj da probamo jos jednom... Mi smo se ovde skupili kao podrska studentima i njihovoj organizaciji, nase je da predlozimo, njihovo da usvoje ili ne. Nase zelje su nebitne u ovom trenutku, bitan je jedan cilj. Ako omladinci kazu ''Preori Pionirski park'' neka se spremi hard enduro ekipa, ako kazu ''Penji se na skupstinu'' ulece moto kros ekipa, ako kazu ''Uskaci u RTS'' idemo skuterasi praceni turerima, ako kazu ''Cuvajte nam ledja'' tu je GS ekipa da mrko gleda i ignorise sve osim onih koji zele da prodju, ako kazu '' Brzo je potreban deo ekipe na Brankovom mostu'' R tim ulece i grmi do tamo, ako komanda bude '' Hapsi ćacije'' uskocice chopper crew,ako jave da su im potrebne kamikaze tu su gloveri i woltovci, kada ogladnimo i viknu ''Daj slanine'' uskace Vojvodina bez obzira na tip motora... Ako kazu ''Parkiraj u Zemunu'' parkiracu tamo (ok, nije mi bas prijatno da ostavim motor u Zemunu ali sta je tu je...) i doci peske do centra desavanja! 19 2 27 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 119 Napisano juče u 08:17 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan NS tablica, videh na fb grupi.Izvinjavam se za offSent from my 2201117PG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 195 Napisano juče u 08:45 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM, Honda RR, Yamaha N, MZ Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, živke said: Na forumu postoji tema sa mojim predstavljanjem a i na profilu sam napisao nešto o sebi. A pitam te da bi znao sa kim komuniciram i ko stoji iza postova koje sam pomenuo. Videh samo da ti je prvi post na forumu od pre par meseci. Kao što rekoh - nadam se da ne zameraš. Ne da ne zameram nego mi je štaviše skroz okej, kao što rekoh. I treba da znamo jedni o drugima sto vise da kada se udje u priliku i nepriliku znamo ko stoji iza čijih ledja i da se bratski pomognemo svi medjusobno i znamo na koga smemo a na koga ne da se oslonimo. Kao i sta može da se očekuje od pojedinaca. Moje članstvo ovde je pasivno, samo zarad povremenih okupljanja, 99% vozim sam i retko u manjim brzim grupama, jer imam svoj stil voznje i prija mi iskljucenje od svega kada sam na putu, šumi ili bilo gde na motoru. Ni sada ne bih komentsrisao ali su se okolnosti promenile. Ovo više nije momenat u kome se samo zabavljamo vožnjom, već u bukvalnom smislu učešće u istorijskim momentima u kojima treba da damo svoj doprinos na najbolji mogući način kakav nije vidjen do sada na ovim prostorima. Da ne bi gazili studente, tukli, zloupotrebljavali mirne proteste i sve ostalo da se naruži ukupna slika i intelekt koji dominira. Iz navedenog razloga sam preuzeo na sebe sve sto mogu i za društvenu dobrobit, za studenate i za grupna okupljanja u kojima ima mnogo "ali ovako i onako" jer sam neko ko je prosao svasta nesto i smatram da treba manje da se filozofira, a vise vozi rade sustinske stvari kao sto su sesti na motor i otici u centar parkirati i tačka. Ne zanima me da upoznajem kolege citajuci forum, nego uzivo ruka ruci i pogled u oči. Svuda sam do sada bio aktivan i bicu dok bidem smatrao da je smisleno i funkcionalno. A vas sve ovde prisutne VOLIM ONAKO OD SRCA i to nije formalno napisano jer kada se pojavimo onako zajedno u ogromnoj grupi i vozimo, koliko je sve to moćan osećaj da nekolicina novih koji se pojavlju plaču kao kiša od pozitivnog naboja. Sve to ima svoje! PS sto se tiče bilo kakvog ubačenog elementa, na to ne bih obraćao pažnju, jer da nas je manje u grupi to bi moglo da se na neki način kontroliše ovako ko će da nas zadrži. Naročito što medju nama ima dosta prgavih i naročito prgavih koji su i na rečima ali i fizički spremni na neparlamentarna razmatranja svakog pokušaja opstrukcije ovih naših planiranih ciljeva!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6002 Napisano juče u 08:54 (promenjeno) Drug član, 869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Vaske4s je napisao: Ako kazu ''Parkiraj u Zemunu'' parkiracu tamo (ok, nije mi bas prijatno da ostavim motor u Zemunu ali sta je tu je...) i doci peske do centra desavanja! Onda ćemo peške i kućama.... Promenio juče u 08:56 član ZoraNS 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5125 Napisano juče u 09:23 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, dvlns said: dok se iz mog ugla oformila ekipa koja smatra da su motori glavna atrakcija. Nije moto skup i nije poenta u izlozbi gvozdenih konjica i defileu a ukoliko se obistine predvidjanja stanara sa Andricevog venca ti motori u sred zbivanja ce samo biti problem svima. Potpuno se slažem sa ovim rečenim. Mislim da ne treba insistirati na defileu ako studenti to ne žele, parkiranju u centru, itd, jer nismo došli na skup /otvaranje sezone / izložbu da budemo glavne zvezde, već da podržimo borbu onako kako to organizator smatra skladnim. 2 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2788 Napisano juče u 09:48 ODUSTO OD DIJETE, 2716 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, ZoraNS je napisao: Onda ćemo peške i kućama.... Biče sredženo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 6002 Napisano juče u 10:48 (promenjeno) Drug član, 869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Forsberg je napisao: Potpuno se slažem sa ovim rečenim. Mislim da ne treba insistirati na defileu ako studenti to ne žele, parkiranju u centru, itd, jer nismo došli na skup /otvaranje sezone / izložbu da budemo glavne zvezde, već da podržimo borbu onako kako to organizator smatra skladnim. Iz ranijih postova u ovoj i drugim temama namenjenim podršci studentima, vidi se da velika većina članova ima takav stav. Dovoljno je da se pogleda kakvu podrušku dobila Severianova objava agende za subotu i odmah je jasno kako stoje stvari. Severian je u kontaktu sa studentima i kako se oni dogovore tako treba i da se uradi. Oduvek je važilo ono - "Sto babica kilavo dete" pa tako i sada. Ne samo da je nepristojno tražiti defile sa naše strane nego studentima, čak i ako ga budu predlagali, treba ukazati na potencijalno jako veliku masovnost i moguće probleme jer bi onda ONI trpeli posledice i sankcije zbog nekakve "loše organizacije"... Promenio juče u 10:50 član ZoraNS 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 213 Napisano juče u 11:00 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Sram vas bilo...većinu od vas. Koliko vas došlo noćas prrd RTS?!?! A najvažnije vam je da "defilujete" i koliko ćete da "šetate" od parkinga do centra. Jeste li ovde zbog ove dece ili...?!?!?! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1682 Napisano juče u 11:13 Никад не једи жути снег!, 756 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Их бре Пеђа, што тако у ребра? Са којим правом ова безобразна прозивка? Ја први нисам био синоћ што не значи да нећу бити данас, као што сам био и на свим другим местима. Треба теби да се правдамо? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 213 Napisano juče u 11:18 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Ne meni nego ovoj deci. Kritika je upućena svima kojima je suština u defileima i mahanju! Koliko od vas je sutra spremno da se pobije sa "kornjačama" kada budu blokirali prilaze Beogradu? Pričam tamo gde nema studenata! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18449 Napisano juče u 11:29 (promenjeno) Integrisan, 5504 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan DBovci rovare po bjbikers... Prepoznace se. Promenio juče u 11:56 član Motorcyclist 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjacupavac 213 Napisano juče u 11:35 U prolazu, 97 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzi Q 650 DL Prijavi odgovor kao problematičan Prvo se dobro raspitaj sa kim i o kome pričaš pre iznošenja gnusnih uvreda. Ja nisam ni nov ni nepoznat. Više se na ovu temu neću nastavljati a vi se svi preispitajte da li ste bajkeri ili konfekcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 14192 Napisano juče u 11:40 Cool tip, 3039 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan Duska i ja smo bili sinoc, bilo je napeto, ali bukvalno je vestacki iscenirano sve... Nasrnuli su bez ama bas ikakve potrebe na studente...Svi 15.tog da su dosli, sramota samo treba da bude one koji iz lenjosti svoje i konfora ne budu prisutni cekajuci da neko drugi zavrsi posao umesto njih... 18 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...