Alekre 13540 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 7575 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, PremieRacing said: Aaaaaaaa, ako to želiš - ima da se ponudi 1204ccm i Screaming Eagle komplet uz njega Nikad neću da zaboravim kad jedan švaba rokno screaming eagle u Smederevu kod železare. Naleteo na ležeće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 15 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan E, ovako... Bio sam kod @slobasuper9 i oduševio se, kako motorima, tako i njemu i njegovom izdvojenom vremenu da mi sve lepo objasni. Suzuki SV650 mi je "knap", a Vstrom na prstiće.... Morao bi nekako da se spusti. Idemo dalje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 2. 2025. at 15:39, Gordak985 je napisao: Blažo, idi probaj 525DSX, rade do 5, požuri. Posle Eurosumara odem do Ostružnice, da vidim i taj čuveni Voge 525dsx, black. Kako sam ja laik, mogu da ga uporedim po izgledu sa stromom. Prvi utisak, plastika, gornji trougao ima sjaj kao metalizirana plastika na igračkama, visina kada sedim isto kao i Vstrom, na prstiće. Volan levo - desno teži, možda je i prednja guma malo slabija, Nisam nešto baš oduševljen na prvu... Pozitivne stvari: Prednji točak 19 " Metzeler gume Rol bar Odlična led svetla Priprema za kofer. E sad, ima on još drugih stvari koje meni nisu toliko važne: Štitnici ruku, blutut veza sa telefonom, žičane felne, prednja kamera itd... Suzuki SV650 i Vstrom imaju tako lagan volan, to me je oduševilo ! SV nema ni pripremu za kofer (Seba i sl), Vstrom ima. Kod Voga mi je opušteno za kredit, kod Suzukija će biti zeznuto. Razlika Voge / Vstrom 2000 evra... I da, registracija za Stroma dosta jača... Za sada, po kvalitetu 1. Suzuki Po mojoj kupovnoj moći, 1. Voge Idemo dalje... Promenio pre 13 sati član Blaza 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 79 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan A novi Kawasaki Z500 SE, ispod 500 cm3 i ispod 7000 eur? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 12 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ga samo na Youtube, moram uživo da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoleprole 79 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki EN500 Prijavi odgovor kao problematičan On ide od 6100 pa do 7000, ne znam u čemu je razlika a isti je agregat, i ne znam visinu sedišta kolika je, ali mislim da vredi ići pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1671 Napisano pre 12 sati Drug član, 1046 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A neki coper? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3341 Napisano pre 12 sati Drug član, 1926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zarkela je napisao: A neki coper? Nije Blaza tako mator 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Zarkela je napisao: A neki coper? Vozio sam Vulkan 500 par puta prošle godine. Udoban, lađa, napred izbačene nožne komande što mi se baš sviđa. Ali... Po beogradskim gužvama kao da si sa autom, i traci. Nema provlačenja, kuvaš se bez klime u koloni sa drugim automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1864 Napisano pre 11 sati Drug član, 1062 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Blaza said: Posle Eurosumara odem do Ostružnice, da vidim i taj čuveni Voge 525dsx, black. Kako sam ja laik, mogu da ga uporedim po izgledu sa stromom. Prvi utisak, plastika, gornji trougao ima sjaj kao metalizirana plastika na igračkama, visina kada sedim isto kao i Vstrom, na prstiće. Volan levo - desno teži, možda je i prednja guma malo slabija, Nisam nešto baš oduševljen na prvu... Pozitivne stvari: Prednji točak 19 " Metzeler gume Rol bar Odlična led svetla Priprema za kofer. E sad, ima on još drugih stvari koje meni nisu toliko važne: Štitnici ruku, blutut veza sa telefonom, žičane felne, prednja kamera itd... Suzuki SV650 i Vstrom imaju tako lagan volan, to me je oduševilo ! SV nema ni pripremu za kofer (Seba i sl), Vstrom ima. Kod Voga mi je opušteno za kredit, kod Suzukija će biti zeznuto. Razlika Voge / Vstrom 2000 evra... I da, registracija za Stroma dosta jača... Za sada, po kvalitetu 1. Suzuki Po mojoj kupovnoj moći, 1. Voge Idemo dalje... Ja ti ovako drugarski samo mogu reci da kad god sam hteo da ustedim, kostalo me je mnogo vise. Sa obzirom da imas vec motor, ja bih na tvom mestu skupljao kintu i pomerio kupovinu kad imam dovoljno para u dzepu. Kupovati nesto losije zbog 1500-2000e, sa obzirom da je motor u pitanju i to nov, nisam siguran da se isplati na duze staze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3341 Napisano pre 11 sati Drug član, 1926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prodao je motor, zato i traži nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 423 Napisano pre 11 sati Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se cini CBF 1000? On je bas dobar balans grada i puta, ima podesivo sediste po visini tako da moze da bude prilicno nizak, i mozda moze da ti se uklopi u budzet. Ima ubrizgavanje i uglavnom imaju ABS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8562 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza eno @shoyyka prodaje oklopljenog Bandita,sa koferima,ko lutka....bez ulaganja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš... @Gordak985 je vozio kao ja ER5, a sad vozi cbf1000, mislim da je 2006.god. Kaže da je odličan, ali mu je i potrošnja veća, pa bi valjda uzeo cbf600. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Žaksi je napisao: @Blaza eno @shoyyka prodaje oklopljenog Bandita,sa koferima,ko lutka....bez ulaganja. Beše 1250 ? Da nije malo jači za grad ? Znam da je u extra stanju... Promenio pre 11 sati član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5851 Napisano pre 11 sati Drug član, 1435 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ја планирам до Чачка следеће недеље да бацим поглед на 525. @Don_Kihot ми је пренео своје искуство, вози га већ годину дана, тако да сам решен да га тестирам. Иста нам је прича, или нешто на креду до око 6.000 или нешто маторије до максимално 3-3.500е. Мање кубикаже гледам због трошкова пошто га генерално возити нешто много нећу, али опет морам нешто да убацим у гаражу. Раније кад ми дође регистрација за фрезу од 300е не буде ми добро, плус све остало. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8562 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2202 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može @BokyBoy sa 1400 i 200ks da šepuri ti sa 100ks ima da švrćkaš.Fino podnosi male obrtaje,jedino ako ti težina predstavlja problem.Visina je taman,mada ni kineze koje si gledao nisu mnogo lakši.Inače,neuništiva mašina,a za dalji put je za njega igranka.Inače je motor top. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano pre 11 sati Drug član, 1390 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš... @Gordak985 je vozio kao ja ER5, a sad vozi cbf1000, mislim da je 2006.god. Kaže da je odličan, ali mu je i potrošnja veća, pa bi valjda uzeo cbf600. Po gradu 6.5, neće ispod, samo iznad. Van grada može ispod 5. Ja kad budem menjao, vraćam se na dva cilindra verovatno, 650, V raspored, Verovatno :-) A CBF 1000 je uživanje svoje vrste, treba probati. Nisam se ni sekunde pokajao, ali sam ušao u to svestan da za mene to nije trajno rešenje. Ali ipak, valja probati sve što se može ;-) Za sad mi je na meti V twin a možda i redna trojka, što da ne :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Pročitao si moj prvi susret sa 525, nije me ništa odbilo, ali me nije ni kupilo... Sledeće nedelje ću da odem do salona na N bgd - autoput, tamo imaju test vozilo pa ću i da probam. Možda mi se i svidi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano pre 11 sati Drug član, 1390 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Pročitao si moj prvi susret sa 525, nije me ništa odbilo, ali me nije ni kupilo... Sledeće nedelje ću da odem do salona na N bgd - autoput, tamo imaju test vozilo pa ću i da probam. Možda mi se i svidi...Dobro se vozi. Imaš tamo i Voge 900 dsx registrovan, ako hoćeš da se mangupiraš :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3341 Napisano pre 11 sati (promenjeno) Drug član, 1926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovako ce Blaza https://www.instagram.com/reel/DGnmKiOMuCy/?igsh=ajl0MXhwYXh6N3I4 Promenio pre 11 sati član RankoBg87 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10895 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 2463 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam tiktok, prepričaj !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3341 Napisano pre 10 sati Drug član, 1926 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: Nemam tiktok, prepričaj !!! Ispravio, valjda sad mozes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1671 Napisano pre 10 sati Drug član, 1046 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Onda @Blazadao si/ dali ste sebi odgovor. Honda cbf600 s varijanta je pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2826 Napisano pre 10 sati Drug član, 1390 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Preskup a da nije s karburatorima.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...