severian 19494 Napisano Četvrtak u 10:34 Integrisan, 8564 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, azlatic je napisao: Izvinjavam se, a za nas koji dolazimo automobilima, možemo li bar u kafić da dođemo ako zanas nema parkinga? Imaš studentsku objavu na njihovoj stranici, sa svim parkinzima. Prilično su dobro to organizovali/zamislili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 101 Napisano Četvrtak u 10:46 (promenjeno) U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo je korisno https://majem.se/ Promenio Četvrtak u 11:02 član peconibc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 953 Napisano Četvrtak u 12:07 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan nalepnice na nezgodnom mestu su takodje "problem", lepili su ih ljudi i na tablice tako da na volju, ko zeli brendiranje nek kaci, ko ne zeli - nemoj aj se majemo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16635 Napisano Četvrtak u 12:26 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prenosim... OBAVEŠTENJE ZA BAJKERE KOJI U PETAK IDU ZA NIŠ: Svi koji planiraju dolazak u Niš, u petak 28.2. a nemaju gde da prespavaju OBEZBEĐEN je smeštaj za 50-ak bajkera u klubu LIVNICA u prostorijama Mašinske industrije Niš. OBAVEZNO PONETI: Vreće za spavanje, ćebad, dušeke na naduvavanje i dr. Kontakt telefon za zainteresovane je : 0641283820 ili 0606027777 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16635 Napisano Četvrtak u 12:40 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan APEL SAOBRAĆAJNE POLICIJE Da motore svi natankujemo do vrha pre dolaska kod IKEA-e, kao i da u koloni sem motora neće biti dozvoljena vozila na 4 točka. Ko želi da bude blizu kolone bajkera može to da uradi tako što će voziti ispred ili iza kolone na čijem početku i kraju će se nalaziti vozila Saobraćajne Policije. Znači gorivo do vrha, i Pumpaaaaaj iz sve snage! Važno: Pauza kod Velike Plane ostaje po planu, ništa se ne menja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zn1 0 Napisano Četvrtak u 13:08 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan U fb cetu su postavili ovu grupu kao zvanicni kanal, sad mislim da pokusavaju da obezbede halu za subotu za smestaj, klub Livnica je obezbedio 50-60 mesta za spavanje za petak 28. https://invite.viber.com/?g2=AQB34k6dYPT0ilRKqA3hJn83PuCOFe8wfGMy8G7Ip86VjuSn2VwBWlBNNNg2Lxvk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2786 Napisano Četvrtak u 13:38 Vozac A kategorije :D, 966 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan @yogibear Да ли је касно да се сутра ујутро пријавим за вожњу и спавање у суботу? Још кубурим са обавезама, па сам ни тамо ни овамо. А не бих да правим проблем организацији. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1762 Napisano Četvrtak u 14:12 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Само ако доставиш изјаву о обавезама са два сведока, оверену код нотара 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2786 Napisano Četvrtak u 18:08 Vozac A kategorije :D, 966 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, MrD je napisao: Само ако доставиш изјаву о обавезама са два сведока, оверену код нотара Ако нађем кога да чува Макрину (ћерку) док супруга буде радила на докторату А што се тиче свједока, били кумови на вјенчању Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16635 Napisano Četvrtak u 18:16 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, draki said: @yogibear Да ли је касно да се сутра ујутро пријавим за вожњу и спавање у суботу? Још кубурим са обавезама, па сам ни тамо ни овамо. А не бих да правим проблем организацији. Nije, ali se prijavi čisto da se zna tačan broj ljudi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4320 Napisano Četvrtak u 18:50 Drug član, 1069 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Vojvođani, zna li se broj Vas koji dolazite do Ikee? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2301 Napisano Četvrtak u 19:16 Drug član, 852 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' neko možda razmišljao da ide deo starim putem? Nisam siguran da ću uspeti da se organizujem, ali ako uspem, razmišljam da krenem ranije pa idem starim putevima a onda se priključim kod Jagodine, Kruševca, Aleksinca na auto put. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4320 Napisano Četvrtak u 19:48 Drug član, 1069 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću tako, ali u povratku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1159 Napisano Četvrtak u 22:54 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Atorn je napisao: Vojvođani, zna li se broj Vas koji dolazite do Ikee? Ne ... U Viber grupi za Niš nas ima 40-ak ... Ali to su uglavnom beli zercovi i pretežno NS Kad je bila vožnja za Sonju, u grupi nas je bilo 5-6 a došlo 25. Videćemo ... Ali ćemo da pumpamo za 1000!!! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16635 Napisano Četvrtak u 23:34 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 108 Napisano juče u 00:45 U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lep info. Kada sam podelio plakat po moto grupama na FBu, od Motomanijaka do raznih oglasa i klubova, za skup u NSu, dobio sam vrlo malo lajkova i ugl napusavanje u komentarima, a na vecini stranica admini nisu ni pustili post da se objavi. Sinoc sam uradio isto to, 7-8 razlicitih, nasumicnih grupa, sve jedna odobrila, svaki komentar podrska, solidan broj lajkova. Sad, drustvene mreze nisu merilo stvarosti, ali neko pomeranje u dobrom pravcu se vidi. Uzdam se da ce nas ovaj put biti vise nego u Novom Sadu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlesimiR 135 Napisano juče u 01:18 U prolazu, 36 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, AlekShu said: Jedan lep info. Kada sam podelio plakat po moto grupama na FBu, od Motomanijaka do raznih oglasa i klubova, za skup u NSu, dobio sam vrlo malo lajkova i ugl napusavanje u komentarima, a na vecini stranica admini nisu ni pustili post da se objavi. Sinoc sam uradio isto to, 7-8 razlicitih, nasumicnih grupa, sve jedna odobrila, svaki komentar podrska, solidan broj lajkova. Sad, drustvene mreze nisu merilo stvarosti, ali neko pomeranje u dobrom pravcu se vidi. Uzdam se da ce nas ovaj put biti vise nego u Novom Sadu. Stvar je jasna, ljudi su u strahu, lajkuju se sise i guzice najvise... Ja sam objavljivao kombinovano (fotke s protesta i neke foto materijale) lajkuju se retko... osim u slucajevima kada je mnogoljudnost u pitanju. Malo ko želi da bude primećen na bilo čemu što ima veze sa aktivizmom. Srećom da ljudi učestvuju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 108 Napisano juče u 02:14 U prolazu, 55 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan pre 54 minuta, BlesimiR je napisao: Stvar je jasna, ljudi su u strahu, lajkuju se sise i guzice najvise... Ja sam objavljivao kombinovano (fotke s protesta i neke foto materijale) lajkuju se retko... osim u slucajevima kada je mnogoljudnost u pitanju. Malo ko želi da bude primećen na bilo čemu što ima veze sa aktivizmom. Srećom da ljudi učestvuju. Ne bih rekao. U krugu ljudi koji su oko mene na mrezama i okolini, bukvalno ne vidim nista drugo osim protesta. E sad, moguce i da me je algoritatm nanjusio pa mi samo to baca... Zato mi je ovo zanimljivo. Na kraju krajeva, i ovde admini nikome ne skidaju postove i komentare, a politika je NO-NO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 262 Napisano juče u 07:52 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Komentari: Instagram Plus link od ranije za parking: Parking u Nišu - Majem se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1762 Napisano juče u 09:37 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se nešto o zajedničkom povratku iz Niša? Ili ostajemo do proglašenja "Slobodne bajkerske republike Niš" (ili bar Medijana)... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 1159 Napisano juče u 09:53 (promenjeno) Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, MrD je napisao: Zna li se nešto o zajedničkom povratku iz Niša? Ili ostajemo do proglašenja "Slobodne bajkerske republike Niš" (ili bar Medijana)... Organizovan povratak iz Niša, uz pratnju policije, u nedelju 02.03, BS Fontana (kod hotela Nais). Okupljanje u 11:00, polazak u 11:30. Svi za Niš, svi za Niš! Promenio juče u 09:54 član Vandrokaš 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 643 Napisano juče u 09:55 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, MrD je napisao: zajedničkom povratku iz Niša 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16635 Napisano juče u 10:00 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, MrD said: Zna li se nešto o zajedničkom povratku iz Niša? Ili ostajemo do proglašenja "Slobodne bajkerske republike Niš" (ili bar Medijana)... KLIK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2786 Napisano juče u 10:11 Vozac A kategorije :D, 966 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, yogibear je napisao: Nije, ali se prijavi čisto da se zna tačan broj ljudi. На моју велику жалост, нисам успио да се организујем. Тако је то у животу, људи планирају Бог одлучује. Свакако, вама који идете желим прије свега сув пут, да све прође како треба и да се кући вратите са много успомена. Хвала вам у моје лично име, и у име моје породице, на свему што чините да живот у Србији буде бољи, не само за нас него и за оне који долазе после нас. Макрина и ја ћемо пратити сва дешавања преко форума и друштвених мрежа. И на крају, ПУМПАЈТЕ БРАЋО И СЕСТРЕ!!!! 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3487 Napisano juče u 10:14 (promenjeno) Drug član, 841 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko jos uvek trazi smestaj... Drugar nije u mogućnosti da ide pa mi je poslao poruku: "Obzirom da sam sprečen da idem u Niš, ako nekome treba smeštaj ima rezervisano za tri osobe (mislim da po fotografijama sobe može da se smesti 5 osoba), neka se javi do večeras". Objekat je Epicenter, u samom centru Niša. Njegov broj telefona je XXXXXXX EDIT: Javio se malopre neko iz NS i preuzeo je rezervaciju. Nadam se da je neko od nas. Promenio juče u 11:50 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...