kingdrom 377 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 Vtec + BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Darko Mihajlovic said: A ko su gospoda koja su htela da me vide ? Ne rece mi . Fascinantna stvar , prislo mi je danas bar 7,8 coveka s kojima se ne upoznah jos i kao "alo Pežo! " Danas kad nisam dobio batine od Pozoista i GS-ovaca necu nikad Ja sam bre hteo, i prijavio se na vreme da te upoznam ali je onaj Zli P vešto izhendlovao! Vozim Gs, a žena ima francuza Možda zbog toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bbocko 280 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Michigen Motocikl: Honda NC 750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosla subota je bila fantasticna i mislio sam da se tako nesto nece ponoviti, ali ovo danas je bilo nadrealno. Sve je bilo nadrealno, od broja motora do ljudi koji su nas docekali kao da smo crvena armija iz 1945. Ja ono nisam video da policija snima svojim telefonima, da masu, da mlade policajke salutiraju....potpuno ludilo. Desila se istorija bukvalno. Hvala svima, pre svega NS ekipi, onda jako lepom doceku u Staroj Pazovi i policiji koja je bukvalno obezbedila svako i najmanje ukrstanje sa nasom rutom. Zivi bili. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17687 Napisano pre 8 sati Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Noa 36 Napisano pre 8 sati U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ko je komunicirao sa policijom, ali svakako treba da im se oda priznanje za ulozeni trud i ponasanje. Obezbedili su cak i svaku najmanju raskrsnicu sa seoskim putevima. Odradili su svoj posao maksimalno. A mislim da smo se i mi pokazali. Ceo dan je bio velicanstven. Toliko razlicitih karaktera na jednom mestu ujedinjenih u jednom cilju disu kao jedan...nestvarno. Moja mala je ceo Novi Sad preplakala...od srece naravno. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6645 Napisano pre 8 sati Drug član, 1908 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo danas bilo emotivno i iz jednog licnog razloga. Krajem oktobra prosle godine smo radili remont lifta u merkatoru u NS-u. Sreda 30.10., jedan kolega se uspavao pa dosao vozom iz Bg-a do NS-a, cekali smo ga na zeleznickoj kod nadstrsnice. Petak 1.11. Zavrsavamo remont, prilazi nam covek i kaze: “nemojte da i lift padne kao nadstrsnica” mislili smo da se sali, ubrzo smo shvatili sta se desilo. Danas dolazimo u NS i parkiramo se kod merkatora… 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17687 Napisano pre 8 sati Integrisan, 5230 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam mogao motorom i sto nisam duze bio. Emotivan sam i previse, kada sam video studente da dolaze sa faksa na bulevar jedva sam se suzdrzao... Idemo dalje, nadam se da ce se borba nastaviti jer ne vidim izlaz sve dok mafijaski kartel ne pukne skroz. Nije to samo nadstresnica, problem je mnogo dublji. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 924 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Zainteresovan, 573 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh upravo nazad. Ne znam šta da kažem. Osećam se kao da svaki čas treba da se probudim iz nekakvog sna. Toliko je ovo sve nestvarno. Da mi je neko pričao da je ovolika količina pozitivne energije moguća u Srbiji, ne bih mu verovao. Hvala vam svima! I posebno svaka čast na grupnoj vožnji koja je sa četvorocifrenim brojem motora sve vreme bila kao pod konac. Ovo je bilo iskustvo koje se pamti ceo život. Promenio pre 8 sati član Hacky 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5758 Napisano pre 7 sati Drug član, 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Макоје 3 Napisano pre 7 sati U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan С обзиром да је ово моја прва вожња икада у некој групи, мислим да нисам могао да одаберем бољи тренутак! Могу само да кажем, хвала вам! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihajlovic11 51 Napisano pre 7 sati U prolazu, 62 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je veličanstveno Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale88 33 Napisano pre 7 sati U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voge 525 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo bajkeriiii!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 685 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Sharky - Alex said: Danas sam naucio jednu bitnu stvar: Kada ides na proteste/blokade u moto koloni nikako nemoj voziti iza kolege sa otvorenim auspuhom i sa dvotaktnim skuterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6037 Napisano pre 7 sati Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, RankoBg87 je napisao: Sad tesko Radulović ne radi, neko ce ti se javiti, gde si ostao? @abarth_maniac mozes li kako pomoci kolegi. Ladno mi nije iskocila notifikacija!!!! Sorry! Bio sam u Kovinu. Ali da sam video, pomogao bih sigurno, kako god. Bas sam se smorio sad jbt! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolaiz 2 Napisano pre 5 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR F4i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Hacky je napisao: Stigoh upravo nazad. Ne znam šta da kažem. Osećam se kao da svaki čas treba da se probudim iz nekakvog sna. Toliko je ovo sve nestvarno. Da mi je neko pričao da je ovolika količina pozitivne energije moguća u Srbiji, ne bih mu verovao. Hvala vam svima! I posebno svaka čast na grupnoj vožnji koja je sa četvorocifrenim brojem motora sve vreme bila kao pod konac. Ovo je bilo iskustvo koje se pamti ceo život. To je to što treba reći, da ne ponavljam.. Poštovanje policiji koja nam se posvetila 300% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxx 1226 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Zainteresovan, 514 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao Novosadjanin zelim da se od srca zahvalim svima koji su dosli u nasu vasor u tolikom broju, da ucestvuju u nepreglednoj koloni i da podrze sve nase studente! Stvarno, divni ste Kao jedan od redara u ns ekipi (onaj s pocetka Miseluka) zelim da vas pitam da li znate koliko vas je doslo? Napraviste nam posao da svi stanemo na Miseluk (@nafetS mi rece da ima snimak cele kolone i da traje 17 minuta) Takodje hvala svima sto su ekstra vozili u grupi i specijalno hvala BJB redarskoj ekipi na pomoci (bez vas ne znam kako bi ovo proslo tako dobro)! Posto sam se sad vratio kuci sa mostova, odoh da odmorim, pa za par sati nazad. I za kraj jos jedno veliko hvala od mene kao clana ove divne zajednice! Promenio pre 4 sati član maxx 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
There is no spoon 181 Napisano pre 4 sati U prolazu, 51 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: QJ SRT550X, Suzuki Burgman 125, Tomos A3 '82 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/Po465mcSZCo?si=YWebGh_x3B70uRSw Pozdrav od treće smene. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1769 Napisano pre 3 sati Drug član, 1218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast i domaćinima i gostima u ogromnom broju. Divno je bilo danas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1547 Napisano pre 1 sat Drug član, 594 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ZoraNS je napisao: slobodan narod konzumira mafine, limunade, sokove, kobasice, štrudle, kafe, kotliće, prasetinu, bakine kolače, voće, štrudle Ja sam zbog ovoga i krenuo... Što, jel bilo još neko dešavanje!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5755 Napisano pre 7 minuta Drug član, 1417 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Blokada Filozofskog fakulteta u Beogradu (@filozofi.u.blokadi) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 3,271 likes, 411 comments - filozofi.u.blokadi on February 1, 2025: "Plenum studenata Filozofskog... Надам се да ово није почетак краја свега овога. Не знам како не размислише пре објаве. Ограђују се од блокада због тога што су на протесту говорили Бјелогрлић, Кесић.... Чист пенал за власт. Сад ће да их пљују на свим вестима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8574 Napisano pre 5 minuta Drug član, 886 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo dobrog snimka sa ulaska u NS. Nadam se da se autor neće ljititi za share. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1547 Napisano pre 2 minuta Drug član, 594 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10388 Napisano upravo sada Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...